Gunaydinnnnnnn
Allah bozmasin canim. Bu devirde böyle nadir görülür.Bizde asiktik 12 sene oldu tanisali simdi daha cok asigiz maasallahhh
Evet kimisi de fazla odun oluyor... aslında odun degillerde işlerine öyle geliyor.. bi sevgili bulsalar ne incelikler sergiliyorlar... buarada evet hayat çok acımasız...belli size gelmiş cılbanmış gezmelere gitmişiniz
asıl siz dikkat edin
buraya baharın yalancısı falan gelmedi
ziiira burası yağmurlu ve soğuk
yok canım be çok aşıktım ben , ben aşık olunca gözüm kararıyo hiç bişey umrumda olmuyor, nasıl bırakırım onu, bazı nedenlerden ötürü o gitti,
işte senin de dediğin gibi erkekler kadınlara göre farklı duygularını yoğun yaşayamıyolar.
hamurlarında odunluk var çünkü.
bazen de diyorum ki aşktan heyecandan vazgeçtim sorunsuz rutin hayatımız olsun yeter
yineliyorum deroşum hayat çok acımasız
kuzum bafsın dediği gibi psikolojik olabilir
geç döllenmedir inşallah ama kanda değerin biraz olsun yüksek olurdu sanırım.
neyse moral bozmak yok tatlım
sizindemi çocuk olunca bozuldu deroş.Allah bozmasin canim. Bu devirde böyle nadir görülür.Bizde çocuk olmayana kadar iyiydik. Çocuk olunca ....
k.çını kaşı herife söyle oda kaşısınBizde asiktik 12 sene oldu tanisali simdi daha cok asigiz maasallahhh
aynen bencede sevgili olunca çok kibar zarif oluyolarEvet kimisi de fazla odun oluyor... aslında odun degillerde işlerine öyle geliyor.. bi sevgili bulsalar ne incelikler sergiliyorlar... buarada evet hayat çok acımasız...
Iki gundur birkac sayfayi okudum. Bazi yazilara kahkahalarla guldum resmen cok tatlisiniz ve hayat dolu:) bizde 1,5 yillik evliyiz ama oncesinde 6 yil sevgiliydik cok severek evlendik esimin annesinin beni kabul etmemesine ragmen evlendik cok mutlu bir evliligimiz var tabi kayinvalde ve gorumce arada ortaligi karistiriyorlar hala bir umit ayirmaya calisiyor kaynana. Cocuk yapmami istemiyor sacma sapan seylerke surekli cildirtiyor beni. Esim ve bende o kadar cok istiyoruzki bebegimiz olmasini hayallerimizde hep cocugumuz vardi evlenirken bile odanin birini hep bebegimiz icin hayaller kurarak yaptik. Doktorun dediklerinden sonra iyice karamsarlastimaynen bencede sevgili olunca çok kibar zarif oluyolar
evlendikten sonra gerçek yüzünü görüyoruz
meğer hammaddeleri odunmuş
Kasidim hee herifim iyidir maasallah bizde hemen cocuk olunca hic tek kalamadikki herif cocuklari cok sewer ama3. Gozunu korkutuyork.çını kaşı herife söyle oda kaşısın
senin herifin odunluk derecesi az bence ondan tamamen herifle ilgili
benmkide zarif düşünceli gezmeleri seven biri olsa bende hayla çok aşık olurum
Tam gazzz diyetteyimmm
Cnm kesinlikle gereksiz seyler yemiyorum bir dilim ekmek sadece kahvaltida baska ekmek yok cay sekersiz bolca su ve yuruyus evdede stepneler yapıyosun diyet adına paylaşsana canım
benim bugünkü menüm
arpa şehriye çorbası
et sote
pirinç pilavı
salata
şalgam suyu
ayy ne biçim insanlar var anlamıyorum.Gu
Iki gundur birkac sayfayi okudum. Bazi yazilara kahkahalarla guldum resmen cok tatlisiniz ve hayat dolu:) bizde 1,5 yillik evliyiz ama oncesinde 6 yil sevgiliydik cok severek evlendik esimin annesinin beni kabul etmemesine ragmen evlendik cok mutlu bir evliligimiz var tabi kayinvalde ve gorumce arada ortaligi karistiriyorlar hala bir umit ayirmaya calisiyor kaynana. Cocuk yapmami istemiyor sacma sapan seylerke surekli cildirtiyor beni. Esim ve bende o kadar cok istiyoruzki bebegimiz olmasini hayallerimizde hep cocugumuz vardi evlenirken bile odanin birini hep bebegimiz icin hayaller kurarak yaptik. Doktorun dediklerinden sonra iyice karamsarlastimelimde degil ya olmazsa diyorum surekli ne yapicam nasil bi yol izlemeliym bilmiyorum doktorda cok fazla aciklama yapmiyor surekli beni motive edecek seyler soyluyor. Simdi benim hasimatom var ama cok yuksek deil su an 2.94 sol yumurta polikistik over sag normal yumurtlama ya gec oluyor( bu ay takipteim) yada olmuyor. Doktor diger ay klomen baslayalim dedi. Bu arada fsh: 10 lh: 10 Acaba klomene baslamalimiyim yoksa bekleyip dogum kontrol hapimi kullanmaliyim 3 ay. Zaman kaybetmismi olurum yoksa bylesi dahami saglikli olur?
korktuğun halin buysa bide tereddütsüz yesen ecdadımızı yersin heraldeBirde fittingo programina kayitliyim yedigimi ictigimi yaziyorum aldigim sattigim kalori bellikalori limiti dolacak diye korkumdan yiyemiyom
korktuğun halin buysa bide tereddütsüz yesen ecdadımızı yersin heralde