Barbunyam pisiyi erken pisip dinlenirse guzel oliyi birde hakan soguk seviyo
ellerine sağlık canım bugün bende evdeyim dün çok gezdim bugün yorgun hissediyorum kendimi. bende taze fasulye pirinç pilo salata yapıcam akşama.Perşembe günüde kadın doğuma kontrolüm var doktor gel yumurtlamana bakıcam dedi inşallah yumurtlamışımdır Rabbim sağlıkla göndersin bebeğimi inşallah.2 gündür kasıklarımda batma ve ağrım var ama akıntımda bir değişik yok yumurtlamaya yormak istiyorum inşallah bu ay mutlu haberi alırım
Miracin meyvesini yedirdim corbasini yaptim geldim yine kimse yok
Inşallah canim benim güzel haberini burdan bize en yakın zamanda verirsin inşallah
insallah cnm insallahhhh
amin kızlar inşallahbarbunya soğuk olarak daha lezzetli oluyo canım bende sıcak sevmiyorum
inşallah hayırlı haberlerini bu ay alırsın bizede müjde yazarsın canım
kıyamam ben bu aralar çok yoğunum canım o yüzden sık gelemiyorum
Allah kabul etsin canim..Dun evde Kuran okuttuk guzel oldu bayagi kalabalıktık 30 kişi kadar hersey cok beğenildi yorgunum ama mutluyum
canim yarım yamalak yapıyorum alel acele yani.evet cnm biraz geç gormuşun msjımı ama sana demiştim. İki küçük çocukla hamaratlığın hoşumuza kaçtı,
afiyet bal şeker olsun yarasın...
---
ne aşktı hemde ne aşk deroş
esasında eşimden once sevdiğim biri vardı
ilk onu sevmiştim ama gitti ...
çok ağladım arkasından çok zaman unutamadım onu. Sonra eşim çıktı karşıma
sevdiğim kişiyi unutturabilecek biri çıktı sonunda karşıma.eşime çok aşık oldum, bayıldım ona, içim erirdi.gözü kapalı evlendim şartların iğrençliğine rağmen
işte senin de dediğin gibi büyü kayboldu
çünkü heyecan zaten olmuyo evlendikten sonra ve Bi suru sorunlar üçüncü kişiler falan...
Ne bilim deroş hayat çok acımasız
telefonumun ana ekranına sabitledim
günlük aksatmadan girerim
Ne meyve verdin ve ne kadar verdinMiracin meyvesini yedirdim corbasini yaptim geldim yine kimse yok
canmm yaa geln giden yokta bugun kan tahlili yaptım negatif çıktızeynepcim ne durumdasın varmı gelen giden
Canım biraz kendinden bahsetsene kaç yaşındasın kaç senedir evlisin.Sorma bende bu ay korunmayı bıraktım doktora gittim adetin 14. gününde hiçbir gelişme yok sağ yumurtalık pcolu dedi hormon töyle yap.esti verdim tekrar gittim dedim ben çok üzüldüm yumurtlamadım dediniz oda dediki dur bakalım sen yanlış anladın belki geç yumurtluyorsun takip edicez dedi herkes aynı gün yumurtlamıyormuş ki adet gününün değişken olmasının sebebide buymuş.Öncelikle morall morall morall..Merhabalarforumda cok yeniyim bu konuyuda gezinirken buldum. Bu ay kesin hamileyim bebek geliyor diye sevinirken meger yine yanilmisim. Ustune birde doktorun dedikleriyle resmen yikildim. Sol yumurtalik polikistik over varmis degerlerimde yuksek cikti. Bu ay yumurta takibi yapalim diger ay adetin baslamasiyla birlikte tedaviye vaslayalim dedim. Klomen tedavisi diyor ama ben hicbisey anlamadim yumurtam varmi yokmu bugun adetimin 9. Gunu ve hicbi gelisme yok dedi doktor cuma tekrar gidicem. Bu arada kasim ayinda bi kimyasal gebelik yasadim ve sonrasinda basladi bu sikintilarim cok mutsuzum esime belli etmek istemiyorum ama ne olacaginida bilmiyorum kizlar lutfen yardim!!!
canım uykusuzluk 2 çocuk olur böyle kendine dikkat et eşinden yardım iste çek kapını 2 3 saat deliksiz uyu çok iyi gelir emin olKızlar bi halsizlik var bende
Ayakta duracak gücüm yok sanki
Canım önündeki maçlara bakıcaksın moral bozmak yok ama kanda çıkmadıysa strese bağlı gecikmiş olabilircanmm yaa geln giden yokta bugun kan tahlili yaptım negatif çıktıama 4 gun oldu gunm geçeli.. Sence geç dollenme olablir mii
Muz verdim elma veeiyorum mandalina sıkıyorum . Evde kendim kavanoz mamasi yapiyorum muz ve elmayi pisirip robottan cekip cam kavanozlara koyuyorum meyve seviyor sevmezse yogurda katip kutukluyorumNe meyve verdin ve ne kadar verdin
Alis çok az meyve tüketiyor
Kızlar bi halsizlik var bende
Ayakta duracak gücüm yok sanki
Allah kabul etsin canim..
bende hep Kur'an okutmak istemişimdir ama burda cagircak kimse yok.
canim yarım yamalak yapıyorum alel acele yani.
Sen mi bırakdin o mu seni bıraktı canım?
Ilk aşkın insanda hep izi kalirmis..
Şu üçüncü şahsiyetler yüzünden bence çoğu evli çift evliliklerinden bikmistir...
Bizde zamanında az sorun yaşamadık canim ama neyseki şimdi eskisi gibi değil hiçbişey... Bu seferde duygular eskisi gibi değil. Bence kadınlar duygusal olduğu için onların heyecanı erkekleRe bakarak daha yüksek. Erkekler direk monotonluga geçiyor
Bende yuruyuse basladim bugun miraci bebek arabasina attim 3 km yuruduk geldik ilk gunden fazla oldu sanirim heryanjm agriii
Cocuk arabasiyla iyi yurumussun bizde dun kocisle 7 km yuruduk bugun butun gun yattim zorlamamak lazim hamiz ertesi gün çıkıyor sonra...Bende yuruyuse basladim bugun miraci bebek arabasina attimeyuruduk geldik ilk gunden fazla oldu sanirim heryanjm agriii
Ben 1,5 yillik evliyim. 26 yasindayim.6 aydir bebek istiyoruz ben hic korunmadim. Hasimato tiroidi var bende yillardir onu tam duzene soktum derken yumurta yok dedi doktor. Nasil olur dedim bende bu ay yok yumurtlama olmamis dedi cuma gunu tekrar gidicem adetin 13. Gunu oluyor yumurtaya bakicaz. Cok uzuldum bugun coookkCanım biraz kendinden bahsetsene kaç yaşındasın kaç senedir evlisin.Sorma bende bu ay korunmayı bıraktım doktora gittim adetin 14. gününde hiçbir gelişme yok sağ yumurtalık pcolu dedi hormon töyle yap.esti verdim tekrar gittim dedim ben çok üzüldüm yumurtlamadım dediniz oda dediki dur bakalım sen yanlış anladın belki geç yumurtluyorsun takip edicez dedi herkes aynı gün yumurtlamıyormuş ki adet gününün değişken olmasının sebebide buymuş.Öncelikle morall morall morall..
haklısn cnmm.. İnşllh bu ay olurCanım önündeki maçlara bakıcaksın moral bozmak yok ama kanda çıkmadıysa strese bağlı gecikmiş olabilir
belli size gelmiş cılbanmış gezmelere gitmişinizYalanci baharrr geldi aman dikkat edelim
yok canım be çok aşıktım ben , ben aşık olunca gözüm kararıyo hiç bişey umrumda olmuyor, nasıl bırakırım onu, bazı nedenlerden ötürü o gitti,Allah kabul etsin canim..
bende hep Kur'an okutmak istemişimdir ama burda cagircak kimse yok.
canim yarım yamalak yapıyorum alel acele yani.
Sen mi bırakdin o mu seni bıraktı canım?
Ilk aşkın insanda hep izi kalirmis..
Şu üçüncü şahsiyetler yüzünden bence çoğu evli çift evliliklerinden bikmistir...
Bizde zamanında az sorun yaşamadık canim ama neyseki şimdi eskisi gibi değil hiçbişey... Bu seferde duygular eskisi gibi değil. Bence kadınlar duygusal olduğu için onların heyecanı erkekleRe bakarak daha yüksek. Erkekler direk monotonluga geçiyor
kuzum bafsın dediği gibi psikolojik olabilircanmm yaa geln giden yokta bugun kan tahlili yaptım negatif çıktıama 4 gun oldu gunm geçeli.. Sence geç dollenme olablir mii