Heee 6 ayda bir
Hayirli olsunnnbenim herifte kaybetmisti
ohhhhhh
ayy bizimde hava kaç gündür yaz gibiydi booon yağmırlı ve soğukkkkkHava super bugun cocuklari parka indirdim .
mirac yoruldu acikti eve ciktik doyurdum uyuyo aksamda heriflen sosyeteye gidiyikk
yaşın da küçük evlilik senen de az lakin insanı düşükler yoruyor dimi.hala gozume uyku girmiyo1 yıllık evliyim cnmm.. 22 yaşındayım ve malesef 2 duşk yaptım
tam bana göre Bi şehir yaa soğuk sevmiyorum bengünaydın hatunlarburası günlerdir bol güneşli böyle giderse yaz yine felaket sıcak olacak ve bu aydan sonra sobada yanmaz heralde
aynen ya napcan sağlık olunca geri geliyor çok şükür o kadar mutlu oldumkişimdiden hayırlı olsunbu kez satmak zorunda kalmazsınız inşaallah..insan zor durumda kalınca mecburen satıyor işte
olsun cnm ya tutmuyo bazen nedense zamanı gelmemiş demekkihoşbuldum canım..bende 4,5 yıllık evliyim geçen sene bebeğim 9 haftalıkken kalbi durdu aldırdıkşimdi tekrar deniyoruz 1 sene olacak nerdeyse tutturamadık daha
Bi sorun yokken tüp bebek bile yapılıyor hayatım napcan bazen kendiliğinden tutmuyoo]
EVET AMİN CANIM BENDEÖYLE DİYORUM KENDİ KENDİME AMA ODA Bİ YERE KADAR TESELLİ EDİYO İNSANI..DOKTOR BİR SORUNUMUZUN OLMADIĞINI SÖYLEDİ..AMA İLLA ACELE EDİP Bİ AN ÖNCE OLSUN DERSEN AŞILAMA YAPALIM DEDİ BENDE ONU YAPTIRMAK İSTEMEDİM MADEM Bİ SORUNUMUZ YOK NİYE AŞILAMA YAPTIRAYIM DİYE DÜŞÜNDÜM AMA BU GİDİŞLE YAPTIRICAM GALİBA
YUMURTLAMADA SIKINTI YOK CANIM ÇOK ŞÜKÜR..25 YAŞINDAYIMBi sorun yokken tüp bebek bile yapılıyor hayatım napcan bazen kendiliğinden tutmuyo
bakıyorsun zaman da geliyo artık bişiler yapman gerekiyor
klomen+çatlatma iğnesi dener doktor heralde ilk once
gerçi yumurtlamanda sıkıntısız sanırım
yaşın kaç bu arada
erken evlenmişsin tatlımYUMURTLAMADA SIKINTI YOK CANIM ÇOK ŞÜKÜR..25 YAŞINDAYIM
çok iyi yapmışın cnmkızlar iş görüşmesine gittim birden kalktım gittim ben bile inanamadım hayırlısı Allah tan nasibimde ne varsa artık hayırlısıyla inşallah pazarteside başka bir yerle görüşücem sonrada oturup bekliyeceğim bebek mi iş mi gelir yada nasibimde yoksada Rabbim bilir.
EVET ERKEN EVLENDİK.. EVET <3 <3<3erken evlenmişsin tatlım
nedenki çokmu aşıktın
bende 22yaşında evlendim. Çok aşıktım çook.EVET ERKEN EVLENDİK.. EVET <3 <3<3
sağol başakcım özel bir hastane ama Allah biliyor ya çalışmaktan çok hamile kalmayı istiyorum hayırlısı inşallah zaten görüşmede pek iyi geçti diyemem oradan arayacaklarını sanmıyorum pazartesi bi yer daha var orasıyla görüşeceğimçok iyi yapmışın cnm
çalışmak en güzeli. Bebekte gelirse gelir gelmezse napcan elden bişi gelmez
daha fazla beklemeden çalışmak en iyisi
nereyle görüştüm cnm
yaşın da küçük evlilik senen de az lakin insanı düşükler yoruyor dimi.
geldi mi kırmızılar test yaptınmı tatlım merak ettim
tam bana göre Bi şehir yaa soğuk sevmiyorum ben
aynen ya napcan sağlık olunca geri geliyor çok şükür o kadar mutlu oldumki
canm ya bugun adetin 30. Gunu. Adet olmadım ama test yaptım bişy çıkmadı. Ne diyosun
olsun cnm ya tutmuyo bazen nedense zamanı gelmemiş demekki
rabbim hayırlısıyla versin inşallah
sorununuz neki
canm adet olmadım ama test yaptım çıkmadı.. Ne diyosunnbende 22yaşında evlendim. Çok aşıktım çook.
Ama artık eskisi gibi değil hiç bişey.
yani evlendikten sonra şarkılardaki aşkı yaşayamıyor insan.
İnsan şarkılara dalıp kaldıkça aşk yaşamak istiyo doya doya masallardaki gibi
ayakları yerden kesilsin istiyo. Ama olmuyo.
Belki evlendikten sonrada şarkılardaki aşkı yaşayanlar vardır bilemiyorum.
Ama araya Bi suru şey giriyo
para, kaynana, kaynata, börülce, elti, o, bu, şu vs vs... Yaşatmıyolar insana aşkı hayat şartları
neden olmadın acaba psikolojik olarak etkileniyorz ya o yüzdende gecikmeler oluyorcanm adet olmadım ama test yaptım çıkmadı.. Ne diyosunn
bi onceki gebeliğimdede adet gunmde çıkmamştı.2 gun geçince çıkmştı. Bakalım artkneden olmadın acaba psikolojik olarak etkileniyorz ya o yüzdende gecikmeler oluyor
inşallah geç dollenmedir diyelim biz
bakalım yarın nolcak
Allah kabul etsin canimDun evde Kuran okuttuk guzel oldu bayagi kalabalıktık 30 kişi kadar hersey cok beğenildi yorgunum ama mutluyum
Allah kabul etsin canim