Cnm dikkat et kendine ne kadar kendimizi paralasakta hersey olacagina variyor
ben sormuştum o zaman burdada yazdım ya kuşum.kızlar nazemirle konuşan varmı aranızda neden gelmiyor neler yapıyor kolonoskopi yaptıracaktı hem merak ediyorum hemde kızıyorum insan bi haber verir dimi
ben sormuştum o zaman burdada yazdım ya kuşum.
ikinci kez yaptırmamış, verdikleri ilaçlar kotu ediyor korkuyorum demişti.
sende haklısın iki dakkasını ayırıp Bi haber verebilir ama sayqı duymak gerek kendini iyi hissetmiyor olabilir, anlıyorum onu aslında
insanın çocuğu hasta olunca öyle oluyor.Canim cok sıkkın enerjim de moralimde sifirrr
Afiyetolsun canimyeterde artar bile
benimde patates yemeğim var yanınada makarnamı yapsam bol salçalı canım çekti zaten ağzımın tadı yok bari midemin tadı olsun bide yeşil soğan yanına ooooh mis
sol kolum ağrıyoduya şimdi sağ kolumda başladı bence stres romatizması dedikleri şeyden bu bazen herşeyi boş ver kızım diyorum kendime ama bu ev hem çok güzeldi hemde iş yerime çok yakındı çok rahattım ama olmayınca yapacak bişey yok kendi kendime diyorumki herşey düzelirde ben hasta olsam dahamı iyi olur ama beş dakka sonra kendimi yine düşünürken buluyorum
ben ikizleri nne kadar zor olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. Iki bebeğe birden bakm a çok zorBen ikinci gebeliğinmde ikiz istiyorum bu yüzden.
üçüncüyü yapmaya yüreğim el vermez
bari Bi kerede iki tane olsa
üç çocuk en guzeli
Sevoş geçmiş olsun
işerkenmi ağlıyoki tahlil istedi doktor.
ay çocuklar hasta olmasında pof
Kizlarr idrari verdik sonuca netten baktim bence temizz sabah dr gosterecegiz
Kizlarr idrari verdik sonuca netten baktim bence temizz sabah dr gosterecegiz
Gozunaydin çok geçmiş olsun hayatımr idrari verdik sonuca netten baktim bence temizz sabah dr gosterecegiz
iiiiiyyykkkk
beleşçi sensin
hayırlısı cnm inşallah Bi daha yaşamazsın öyle bişi dualarımız burda birbirimiz için her zaman.
sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin
ne yer ne içersin kendinden bahsetsene accık
vücut ısısı değişimi yumurtlama dönemine özgü bişi değil mi. Yumurtlama dönemlerini anlamak için olçerdim bende Bi ara. Yumurtladığım zaman 0.2 derece artardı
ilginç. Ben hiç öyle ucuzuna rast gelmedim.
al o zaman ne duruyon.
bence ücretsiz kargolusyndan al
ne bilim
erkekler 4-5tane isterler,sanıyorum ben.
bana mu öyle geliyo acaba
iiiiiyyykkkk
beleşçi sensin
hayırlısı cnm inşallah Bi daha yaşamazsın öyle bişi dualarımız burda birbirimiz için her zaman.
sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin
ne yer ne içersin kendinden bahsetsene accık
vücut ısısı değişimi yumurtlama dönemine özgü bişi değil mi. Yumurtlama dönemlerini anlamak için olçerdim bende Bi ara. Yumurtladığım zaman 0.2 derece artardı
ilginç. Ben hiç öyle ucuzuna rast gelmedim.
al o zaman ne duruyon.
bence ücretsiz kargolusyndan al
ne bilim
erkekler 4-5tane isterler,sanıyorum ben.
bana mu öyle geliyo acaba
evet cnm yazmıştım gözünden kaçmış.o zaman konustugunuzu ama kolonoskopiyi sormayı unuttugunu bir daha arayıp soracagini yazdın ama sonrasında bisey yazmadın yazdiysanda ben görmedim canım
neyse iyi olsunda onemli olan o ama face de gezip buraya iki satır yazmamayı ben anlamıyorum çünkü sevdigim arkadaşlarımı merak ediyorum sevmesem hic umurumda olmaz dimi