Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar nazemirle konuşan varmı aranızda neden gelmiyor neler yapıyor kolonoskopi yaptıracaktı hem merak ediyorum hemde kızıyorum insan bi haber verir dimi
ben sormuştum o zaman burdada yazdım ya kuşum.
ikinci kez yaptırmamış, verdikleri ilaçlar kotu ediyor korkuyorum demişti.
sende haklısın iki dakkasını ayırıp Bi haber verebilir ama sayqı duymak gerek kendini iyi hissetmiyor olabilir, anlıyorum onu aslında

Sevoş geçmiş olsun
işerkenmi ağlıyoki tahlil istedi doktor.
ay çocuklar hasta olmasında pof

Alışveriş e çıktım bugün kozmetikci ye gittim bikac parca bisey Aldım parfüm sıktım üstüme sağ kolumdaki durdukca guzellesti yarın gidip onuda alacağım birde kazak yada gömlek bakacağım güzelinden haftayada göz doktoruna randevum var lens alacağım zaman yaklaşıyor hazır hissedincede iş için görüşmeye gideceğim aslında bu hafta gidecektim ama gel başla derlerse suara hiç gidesim yok salliyorum bilerek almZlarsa diyede heyecan yapıyorum bende durumlar böyle kociste adetim bittiğinden beri korunmuyor oda kafamı karıştırdı bu ayda geçsin bakalım

o zaman konustugunuzu ama kolonoskopiyi sormayı unuttugunu bir daha arayıp soracagini yazdın ama sonrasında bisey yazmadın yazdiysanda ben görmedim canım

neyse iyi olsunda onemli olan o ama face de gezip buraya iki satır yazmamayı ben anlamıyorum çünkü sevdigim arkadaşlarımı merak ediyorum sevmesem hic umurumda olmaz dimi

[QUOTE ="sevinc007, post: 39669200, member: 190560"]Evet cnm poset yapistirdik
su iciyor maasallah seviyor

atrsleniyor zaten biz disten diyorduk[/QUOTE]diş de fena ateş yapar ama enfeksiyonun ateşi kolay kolay düşmez diye biliyorum ve daha yüksek ateş olur..inşallah geçer biran önce

Canim cok sıkkın enerjim de moralimde sifirrr
insanın çocuğu hasta olunca öyle oluyor.
yeterde artar bile

benimde patates yemeğim var yanınada makarnamı yapsam bol salçalı canım çekti zaten ağzımın tadı yok bari midemin tadı olsun bide yeşil soğan yanına ooooh mis
Afiyetolsun canim

seni çok iyi anliyorum bende çok hassasım. Kafaya çok takarım.gıcık oluyorum kendime bazen çünkü yoruluyorum bazen düşünmekden.

Ben ikinci gebeliğinmde ikiz istiyorum bu yüzden.
üçüncüyü yapmaya yüreğim el vermez
bari Bi kerede iki tane olsa
üç çocuk en guzeli
ben ikizleri nne kadar zor olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. Iki bebeğe birden bakm a çok zor

ben 26 yasındayım. birbucuk yıl oldu evleneli

doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum cevapları:) 26 yasındayım bırbucuk yıllık evliyim..herseyi yerim aslında özellikle sebze etle aram yok bıde sut falan tadını bıle bılmem:) ekim ayından beri calışmıyorum mesela ondan once 7 yıllık bı calışma hayatım var bu gebelikler benı cok yordu

bu arada vicut ısısı duserse adet olurmussun dusmesse gebe dio nette ilk iki gebeliğimi oyle anlamıstım ben ama artık hersey ters gittinden bılemiyorumAllah beterinden saklasın....
hayvanlara bayılırım hem kedim hem köpeğim var cokta anlarım sagıktan bı sorununuz olursa sorun 4 yıldır veteriner asistanlığı yapıyorum

selam kızlar
SARA cım canım çok üzme kendini ALLAH büyük,inşaallah daha iyi bir ev bulursun,yeni evinde bebişinde gelir inşaallah..biz,kiracıların işi zor inşaallh tüm kiracılar ev sahibi olur tabii bizde..ne demişler ev sahibinin bir ,kiracının bin evi var..sağlık olsun kuzum
SEVİNÇÇ miroyada çok geçmiş olsun
benim eşimin boğaz enfeksiyonuda geçmek bilmedi adam öksürmekten bir hal oldu...

Kizlar helinize cok tesekkur ederim evet distenmis dun gece yine ateslendi cok hafif bugun biraz rahat sujur bizde adanaya gidiyoruz kardesime gecmis olsuna gidemediydik bende hasta olunca bu hafta kardesim kurban kesecekmis bizde gidiyoruz su anda yoldayix

Sevoş kız sen geliyon ben gidiyom
ben geliyom sen gidiyon bu ne nispet ayol.
çok yorgunum kızlar evin temizliğiyle uğraşıyorum.
dünden beri bayağı kolayladım.
gardıroplarıda duzenlersem bitecek inşallah.
geçmişi okudum ama yazamadım
müsait Bi ara yazıcam
öpüyorum hepinizi

evet cnm yazmıştım gözünden kaçmış.
haklısın tabii ki sonuna kadar.
ama face giriyorsun bişilere bakıp çıkıyosun veya bir iki bağlantı paylaşıyorsun. Bu çok önemli bişi değil.
ama buraya girdiğimizde kendimizi anlatmamız gerekiyor, bişiler yazmamız gerekiyor.
mesela sohbetten istemeyerek uzun sure ayrı kaldığında artık yazacak bişi bulamıyosun.
iki dakika girip Bi ce demek insana saçma geliyo. Kendimi hazır hissettiğimde uzun uzun yazışayım diyorsun.
düşüncelerimi tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum kuşum ama bazen insan bunları hissediyor umursamazlık ve kotu Bi niyet yok aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…