Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bizde sağlık ocağının poşetiyle korunuyoruz
Bi keresinde kocaman yırtık çıktı.
ilişkiden sonra fark ettik o ay aklım çıkmıştı.
en adisini mi veriyorlar nedir
aynen ya forumda diolarki kocaları cocuk istemeyenler ondan alıp kalırız bile diomus:) düşünün yani ...

korunsanda hamile kalmış olabilirsin cnm
kan testi yaptır o zaman kesin bilirsin ne olduğunu
inşallah hayırlısı olur cnm.
tedavi goruyo musun
hadi ya iyiymiş
çocuk istemeyen erkek varmı onuda bilmiyorum
ay cnım olmazmı var tabi:) 2. 3. falan yanı olunca istemiolar bazen....bu arada vicut ısım hep 37 yada en dusuk 36.9 bu konuda bilgin varmı

yoğurdumu mayaladım

yarın için hindi etli patates yemeği yaptım ocakta pişiyor yarın yanınada salata yaparım yoğurtta çıkardımmı oldu bitti
eline sağlık canım bugün bende bütün gün yattım midemdem havalardan üşütüyoruz sanırım kaç gündür ne bişey yiyebiliyorum ağzımda tuhaf bir tat midem bulanıyo ki sorma seni çokk iyi anlıyorum biranönce düzeliriz inşallah

Deros sonucu mutlaka yaz bizimki bir ayda zor gectiydi hakanda hastanede yatmisti fetoterapi gormustu
nazlimda fototerapi gördü hastaneden çıkmadan ama netice de hala devam ediyo sarılığıi

daha iyiyim canım soğuk süt içtim öğlendede yemek yedim hafifledi sanki
soğuk süt iyi mi geliyo senin midene.
Bana çok yaramiyo gaz yapıyo

hadi ya iyiymiş
çocuk istemeyen erkek varmı onuda bilmiyorum
niye bütün erkekler çocuk isterlermiki... walla bizimki yeter dedi iki tane Allah bunlara sağlık ve hayırlı bir ömür versin inşallah ama bizden bişey çıkmaz artık

Saros nasil oldun cnm
beydos kocis nasil
deros sonucu yazmadi
canim aramadilar

kız bana hiç demedi doktorlar mama ver falan diye. Sadece anne sütü ver sık sık dediler.
saat başı emziriyordum en fazla 6-7 dk sürüyormuştur. Çünkü sarılık uyku yapıyor ya. Emerken uyuyakalıyordu, gıdısıyla oynuyordum, biraz daha emiyordu sonra geri uyuyordu

Belesciler

Kukusuma yaktim

hava cok guzel miraci parka indim cocuklarla oynadi eve cikardim yika doyur uyut abisi geldi
iiiiiyyykkkk

beleşçi sensin

kesin bişey yokus olmayabilirde olabilirde her gebelikteki gibi diyolar
hayırlısı cnm inşallah Bi daha yaşamazsın öyle bişi dualarımız burda birbirimiz için her zaman.
sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin
ne yer ne içersin kendinden bahsetsene accık

ay cnım olmazmı var tabi:) 2. 3. falan yanı olunca istemiolar bazen....bu arada vicut ısım hep 37 yada en dusuk 36.9 bu konuda bilgin varmı
vücut ısısı değişimi yumurtlama dönemine özgü bişi değil mi. Yumurtlama dönemlerini anlamak için olçerdim bende Bi ara. Yumurtladığım zaman 0.2 derece artardı

Kargo koysa ne yazar 20 tl loc internette 14.90
ilginç. Ben hiç öyle ucuzuna rast gelmedim.
al o zaman ne duruyon.
bence ücretsiz kargolusyndan al

ne bilim
erkekler 4-5tane isterler,sanıyorum ben.
bana mu öyle geliyo acaba

Saroşcum neyin vardı kuzum başın mı a ğrıyordu geçmiş olsun . Tam okuyamadım

Yarın 19:00da hızlı trenle gidiyorum,kızlar.
ilk defa binicem hızlı trene.
bileti pahalı ama yolun daha kısa sürecek olması cezbediyor.
bakakta gorek

Bana kaç defa söylediler takviye gıda yap diye. Bizimkide emzirirken 5 dk emiyo uyuya kalıyor 15 20 dk tutmaya çalışıyorum bazen de yarım saat
bilmem belki isteyen vardır ama bizimkinin isteyeceğini zannetmiyorum bu kadar uykusuzlukdan sonra

Saroşcum neyin vardı kuzum başın mı a ğrıyordu geçmiş olsun . Tam okuyamadım
midesi canim

sağol canım başım değil midem ağrıyor aşk olsun o kadar yazdım kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…