kesin bişey yokus olmayabilirde olabilirde her gebelikteki gibi diyolarbekle bakalım cnm o zaman inşallah hayırlısı olur.
peki şuan gebe kalırsan yine düşük olma ihtimali yüksek mi
aynen ya forumda diolarki kocaları cocuk istemeyenler ondan alıp kalırız bile diomus:) düşünün yani ...bizde sağlık ocağının poşetiyle korunuyoruz
Bi keresinde kocaman yırtık çıktı.
ilişkiden sonra fark ettik o ay aklım çıkmıştı.
en adisini mi veriyorlar nedir
ama kargo ücretini ekliyolarBasakkkk kiz gittigidiyorda amway urunleri satiliyor fiyatida uygun alsammi loc bitti
hadi ya iyiymişaynen ya forumda diolarki kocaları cocuk istemeyenler ondan alıp kalırız bile diomus:) düşünün yani ...
korunsanda hamile kalmış olabilirsin cnm
kan testi yaptır o zaman kesin bilirsin ne olduğunu
inşallah hayırlısı olur cnm.
tedavi goruyo musun
ay cnım olmazmı var tabi:) 2. 3. falan yanı olunca istemiolar bazen....bu arada vicut ısım hep 37 yada en dusuk 36.9 bu konuda bilgin varmıhadi ya iyiymiş
çocuk istemeyen erkek varmı onuda bilmiyorum
ama kargo ücretini ekliyolar
elden almaktan pahalıya geliyo.
alacak kimsen yoksa al.
Saros nasil oldun cnm
beydos kocis nasil
deros sonucu yazmadi
eline sağlık canım bugün bende bütün gün yattım midemdem havalardan üşütüyoruz sanırım kaç gündür ne bişey yiyebiliyorum ağzımda tuhaf bir tat midem bulanıyo ki sorma seni çokk iyi anlıyorum biranönce düzeliriz inşallahyoğurdumu mayaladım
yarın için hindi etli patates yemeği yaptım ocakta pişiyor yarın yanınada salata yaparım yoğurtta çıkardımmı oldu bitti
nazlimda fototerapi gördü hastaneden çıkmadan ama netice de hala devam ediyo sarılığıiDeros sonucu mutlaka yaz bizimki bir ayda zor gectiydi hakanda hastanede yatmisti fetoterapi gormustu
soğuk süt iyi mi geliyo senin midene.daha iyiyim canım soğuk süt içtim öğlendede yemek yedim hafifledi sanki
niye bütün erkekler çocuk isterlermiki... walla bizimki yeter dedihadi ya iyiymiş
çocuk istemeyen erkek varmı onuda bilmiyorum
canim aramadilarSaros nasil oldun cnm
beydos kocis nasil
deros sonucu yazmadi
kız bana hiç demedi doktorlar mama ver falan diye. Sadece anne sütü ver sık sık dediler.saat başı emziriyordun yaa her emmeye kaç dk sürüyordu?
Bizimkide uzun zaman oldu geçmedi sarılık
Alis olduğunda hemen geçmişti Nazlimın uzun sürdü.
Canim bende saat başı emzirveye çalışıyorum. Hemşire dediki biberonla mama takviyesi yap çocuk kolay atlatsin dedi. Ben simdi hem emziriyorum hem mama veriyorum.
Açıkçası tam bi düzen yok. Mamayi hiç vermek istemiyorum. Şu sarılığın sonucu hayırlısı ile temiz çıkarsa tamamen anne sütü vereceğim inşallah. Biberon yıka sterilizeye koy temizle çok vakTini alıyor insanın...
iiiiiyyykkkkBelesciler
Kukusuma yaktim
hava cok guzel miraci parka indim cocuklarla oynadi eve cikardim yika doyur uyut abisi geldi
hayırlısı cnm inşallah Bi daha yaşamazsın öyle bişi dualarımız burda birbirimiz için her zaman.kesin bişey yokus olmayabilirde olabilirde her gebelikteki gibi diyolar
vücut ısısı değişimi yumurtlama dönemine özgü bişi değil mi. Yumurtlama dönemlerini anlamak için olçerdim bende Bi ara. Yumurtladığım zaman 0.2 derece artardıay cnım olmazmı var tabi:) 2. 3. falan yanı olunca istemiolar bazen....bu arada vicut ısım hep 37 yada en dusuk 36.9 bu konuda bilgin varmı
ilginç. Ben hiç öyle ucuzuna rast gelmedim.Kargo koysa ne yazar 20 tl loc internette 14.90
ne bilim
nazlimda fototerapi gördü hastaneden çıkmadan ama netice de hala devam ediyo sarılığıi
soğuk süt iyi mi geliyo senin midene.
Bana çok yaramiyo gaz yapıyo
niye bütün erkekler çocuk isterlermiki... walla bizimki yeter dediiki tane Allah bunlara sağlık ve hayırlı bir ömür versin inşallah ama bizden bişey çıkmaz artık
canim aramadilar
Saroşcum neyin vardı kuzum başın mı a ğrıyordu geçmiş olsun . Tam okuyamadım
Miraci dr getirdik cocuk uykuyu kaybettii
Bana kaç defa söylediler takviye gıda yap diye. Bizimkide emzirirken 5 dk emiyo uyuya kalıyor 15 20 dk tutmaya çalışıyorum bazen de yarım saatkız bana hiç demedi doktorlar mama ver falan diye. Sadece anne sütü ver sık sık dediler.
saat başı emziriyordum en fazla 6-7 dk sürüyormuştur. Çünkü sarılık uyku yapıyor ya. Emerken uyuyakalıyordu, gıdısıyla oynuyordum, biraz daha emiyordu sonra geri uyuyordu
bilmem belki isteyen vardır ama bizimkinin isteyeceğini zannetmiyorum bu kadar uykusuzlukdan sonraiiiiiyyykkkk
beleşçi sensin
hayırlısı cnm inşallah Bi daha yaşamazsın öyle bişi dualarımız burda birbirimiz için her zaman.
sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin
ne yer ne içersin kendinden bahsetsene accık
vücut ısısı değişimi yumurtlama dönemine özgü bişi değil mi. Yumurtlama dönemlerini anlamak için olçerdim bende Bi ara. Yumurtladığım zaman 0.2 derece artardı
ilginç. Ben hiç öyle ucuzuna rast gelmedim.
al o zaman ne duruyon.
bence ücretsiz kargolusyndan al
ne bilim
erkekler 4-5tane isterler,sanıyorum ben.
bana mu öyle geliyo acaba
midesi canimSaroşcum neyin vardı kuzum başın mı a ğrıyordu geçmiş olsun . Tam okuyamadım
sağol canım başım değil midem ağrıyor aşk olsun o kadar yazdım kız