çok geçmiş olsun canim yaa yediklerinden mi acaba?midem çok ağrıyor derinim sabahtan beri sanki delinir gibi ağrıyor
nazlı bebek nasıl sonuçlar ne zaman belli olacak
çok geçmiş olsun canim yaa yediklerinden mi acaba?
Nazlım iyidir canim gece uyutmadilar yine oğlanın dişi, Nazlınin gazı derken hep ayakdaydik..
Herif uykusuz ise gitti bende zombi gibiyim Simdi kahvalti yapayimda BİRAZ ENERJİ toplayayim
Bende dayanamıyorum Allahım beterinden esirgesin çocuklarımızı...hep iyi olsun nazlımız bebeklerin hasta oluşuna dayanamıyorum ben
bende hep aynı şeyleri yedim canım ama ne dokundu anlamadım
Bende dayanamıyorum Allahım beterinden esirgesin çocuklarımızı...
Belki devamlı yediğin şeylerden artık midene dokunmaya başlayan seylerden vardır arasında farkında olmadığın ya da
Bazen sinir stres de mideye vurur canim....
çok kötü isen hala bi doktora gitmeni tavsiye ederim canim. Ihmal etme kendini.
Belescilerbizde sağlık ocağının poşetiyle korunuyoruz
Bi keresinde kocaman yırtık çıktı.
ilişkiden sonra fark ettik o ay aklım çıkmıştı.
en adisini mi veriyorlar nedir
Kukusuma yaktimnerene yaktın
çok merak içindeyiminşallah burda söyleyemeyeceğin Bi yerine yakmamışındır
Sewos ve beydos nerdesiniz ?
Saros gecmis olsun cnm simdi nasilsin
Cnm stress felanmi yaptindaha iyiyim canım soğuk süt içtim öğlendede yemek yedim hafifledi sanki
Naneli birseyler ic cnm oda iyi gelirdaha iyiyim canım soğuk süt içtim öğlendede yemek yedim hafifledi sanki
Naneli birseyler ic cnm oda iyi gelir
Cnm stress felanmi yaptin
Aaaaa neden tasiniyorsun cnmstrese baksan hep var ama bugünlerde biraz fazla evet neden dersen daha yeni taşınmıştım şimdi yine taşınma durumu gündeme geldi daha net değil ama önümüzdeki günlerde belli olacak buda beni çok üzdü tabi ama dün boşvermiştim çokda rahattım yani sabah duşta bi anda başladı şimdi geçer şimdi geçer dedim ama yok geçmedi neyseki şimdi biraz hafifledi
Aaaaa neden tasiniyorsun cnm
taşındığımız ev satılıyo canım haliyle alan kendisi gelip oturmak isteyebilir ama gelmeyedebilir böyle karışık bir durum işte inşallah taşınmak zorunda kalmayız
Insallah cnm kontrat yokmu kis gunu Rabbim tez zamanda sizede ev nasip etsin