inşallah cnm emiyomu bol bolBEn geldim doktordan
Kızımı çok aglattilar kan alırken
neyseki eve geldik
sonuçlar yarın belli olacakmış
inşallah sarılığı gitmiştir kuzumun
Biz bir gun onceden kalan yemegi atmiyoruzlakin israf cok gunahtir
Iki cocukla kosturuyorum bos vaktimde oluyor kocamda bana kole catla patla
gunaydin atarli
ne çıkmaz dişmiş ayolOyyyyyyyy oyyy mirac herseye agliyor cinnet geciriyorummmmmm
geçmiş olsun canım inşallah düzelmiştir kan alırken çok zor oluyor küçük çocuklardan eminim çok ağlamıştır insan kıyamıyor masum küçücük daha düzelmiştir de birdaha gerek kalmaz inşallahBEn geldim doktordan
Kızımı çok aglattilar kan alırken
neyseki eve geldik
sonuçlar yarın belli olacakmış
inşallah sarılığı gitmiştir kuzumun
Heeee yawwwwne çıkmaz dişmiş ayol
cuma donecegini duydugumda yakmistim zatiheee donuyom
kına var yakan mı
miro efendi adam olmusda haber izliyiiYemegimizi yedik bulasigi yikadik cayimizi koydum herifle buyuk oglan dusta bizde mirroyla hbr izliyoruz
Bolbol ne kadar oluyo caniminşallah cnm emiyomu bol bol
insallah cankmgeçmiş olsun canım inşallah düzelmiştir kan alırken çok zor oluyor küçük çocuklardan eminim çok ağlamıştır insan kıyamıyor masum küçücük daha düzelmiştir de birdaha gerek kalmaz inşallah
Heeee yawwww
cuma donecegini duydugumda yakmistim zati
Tedavilik bi durum yok dedi doktorlar ama onlem olarak cprspin ve folibol kullanıuorum.idrar testınde cıkmadı bısey bılemıyorımkorunsanda hamile kalmış olabilirsin cnm
kan testi yaptır o zaman kesin bilirsin ne olduğunu
inşallah hayırlısı olur cnm.
tedavi goruyo musun
canım öncelikle kayıpların için geçmiş olsun.İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirip bu üzüntülerine teselli bulur bebeğini sağlıkla kucağına alırsın..Şuan devam ettiğin bir doktorun var mı doktor kontrolünde misin? kanda gebelik testi baktırarak biran önce durumunu netleştirmeni ve doktora başvurmanı öeneririm..kürtaj sonrası 6 aya kadar düzensizlikler olabiliyor yada korunmana rağmen gebelik söz konusu olabilir durum ne olursa olsun gerekli tedavi ve teşhizi doktor yapacak tabiki burada birbirimize destek ve yardımcı oluyoruz ama inan durumunu netleştirmen ilk yapman gereken sonra biz yine buradayız inşallah güzel haberler alırsın..Bizede mutlaka yaz sonucu
Cok saol cnım bir suru doktora gıttım su an coraspin ve folibol kullanıyorum.su saglık ocagının komdomuyla korunuyordum o yuzden endıseliyım..idrar trstı negatıf cıktı ama bnım hep gec belli oloyor zaten doktora gıtmeye korkuyorımcanım öncelikle kayıpların için geçmiş olsun.İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirip bu üzüntülerine teselli bulur bebeğini sağlıkla kucağına alırsın..Şuan devam ettiğin bir doktorun var mı doktor kontrolünde misin? kanda gebelik testi baktırarak biran önce durumunu netleştirmeni ve doktora başvurmanı öeneririm..kürtaj sonrası 6 aya kadar düzensizlikler olabiliyor yada korunmana rağmen gebelik söz konusu olabilir durum ne olursa olsun gerekli tedavi ve teşhizi doktor yapacak tabiki burada birbirimize destek ve yardımcı oluyoruz ama inan durumunu netleştirmen ilk yapman gereken sonra biz yine buradayız inşallah güzel haberler alırsın..Bizede mutlaka yaz sonucu
bizde sağlık ocağının poşetiyle korunuyoruzCok saol cnım bir suru doktora gıttım su an coraspin ve folibol kullanıyorum.su saglık ocagının komdomuyla korunuyordum o yuzden endıseliyım..idrar trstı negatıf cıktı ama bnım hep gec belli oloyor zaten doktora gıtmeye korkuyorım
bekle bakalım cnm o zaman inşallah hayırlısı olur.Tedavilik bi durum yok dedi doktorlar ama onlem olarak cprspin ve folibol kullanıuorum.idrar testınde cıkmadı bısey bılemıyorım
Heeee yawwww
cuma donecegini duydugumda yakmistim zati
ege sarılık olduğunda veya saat başı emzirmeye çalışıyordum hayatım.miro efendi adam olmusda haber izliyiiyerim onu ben.
Bolbol ne kadar oluyo canimhemen uyuya kalıyo biraz çekiyor 10 dk sonra uyuyo yerine koyunca ikiniyo agliyo geri alıyorum emziriyorum yine bi 5 dk falan
insallah cankminsallah
ayyy ne zamandır gulemiyodum iyi geldi..
ege sarılık olduğunda veya saat başı emzirmeye çalışıyordum hayatım.
bol bol emiyordu çok şükür.
gerçi bol bol emmesine rağmen sarılığı uzun zaman geçmedi
Günaydın canimgünaydın kızlar
Günaydın canim
Nasılsın?
Gunaydinnn