Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

BEn geldim doktordan
Kızımı çok aglattilar kan alırken
neyseki eve geldik
sonuçlar yarın belli olacakmış
inşallah sarılığı gitmiştir kuzumun
geçmiş olsun canım inşallah düzelmiştir kan alırken çok zor oluyor küçük çocuklardan eminim çok ağlamıştır insan kıyamıyor masum küçücük daha düzelmiştir de birdaha gerek kalmaz inşallah

Yemegimizi yedik bulasigi yikadik cayimizi koydum herifle buyuk oglan dusta bizde mirroyla hbr izliyoruz
miro efendi adam olmusda haber izliyii yerim onu ben.

inşallah cnm emiyomu bol bol
Bolbol ne kadar oluyo canim hemen uyuya kalıyo biraz çekiyor 10 dk sonra uyuyo yerine koyunca ikiniyo agliyo geri alıyorum emziriyorum yine bi 5 dk falan

insallah cankm insallah
Heeee yawwww

cuma donecegini duydugumda yakmistim zati
ayyy ne zamandır gulemiyodum iyi geldi..

Cok saol cnım bir suru doktora gıttım su an coraspin ve folibol kullanıyorum.su saglık ocagının komdomuyla korunuyordum o yuzden endıseliyım..idrar trstı negatıf cıktı ama bnım hep gec belli oloyor zaten doktora gıtmeye korkuyorım

bizde sağlık ocağının poşetiyle korunuyoruz
Bi keresinde kocaman yırtık çıktı.
ilişkiden sonra fark ettik o ay aklım çıkmıştı.
en adisini mi veriyorlar nedir

Tedavilik bi durum yok dedi doktorlar ama onlem olarak cprspin ve folibol kullanıuorum.idrar testınde cıkmadı bısey bılemıyorım
bekle bakalım cnm o zaman inşallah hayırlısı olur.
peki şuan gebe kalırsan yine düşük olma ihtimali yüksek mi

ege sarılık olduğunda veya saat başı emzirmeye çalışıyordum hayatım.
bol bol emiyordu çok şükür.
gerçi bol bol emmesine rağmen sarılığı uzun zaman geçmedi

ege sarılık olduğunda veya saat başı emzirmeye çalışıyordum hayatım.
bol bol emiyordu çok şükür.
gerçi bol bol emmesine rağmen sarılığı uzun zaman geçmedi

saat başı emziriyordun yaa her emmeye kaç dk sürüyordu?
Bizimkide uzun zaman oldu geçmedi sarılık
Alis olduğunda hemen geçmişti Nazlimın uzun sürdü.
Canim bende saat başı emzirveye çalışıyorum. Hemşire dediki biberonla mama takviyesi yap çocuk kolay atlatsin dedi. Ben simdi hem emziriyorum hem mama veriyorum.
Açıkçası tam bi düzen yok. Mamayi hiç vermek istemiyorum. Şu sarılığın sonucu hayırlısı ile temiz çıkarsa tamamen anne sütü vereceğim inşallah. Biberon yıka sterilizeye koy temizle çok vakTini alıyor insanın...

Günaydın canim
Nasılsın?

midem çok ağrıyor derinim sabahtan beri sanki delinir gibi ağrıyor

nazlı bebek nasıl sonuçlar ne zaman belli olacak

canım benim yeğenimde sarılık olmuştu hatta o hastanede de yattı bir iki gün o zaman ona da bol bol emzirin ve mama verin demişlerdi bebek yeteri kadar beslenemezse de sarılık olurmuş bizim gelinin sütü yeterli gelmiyomu demekki mama takviyesi yaptılar 10 - 15 günde iyileşti mama vermekle iyi yapıyosun yani iyileşince sonra sadece emzirmeye geçersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…