Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

henüz korku yok ama hamşle olunca olacağıını düşünüyorum..ta ki 9 ay bitene kucağıma alana kadar...folik asit 2 aydır alıyorum düzenli..bu arada beslenmeme de dikkat ediyorum..ideal kilomdan 4 kilo eksiğim var onu almaya çalışıyorum..

bende şuan sadece hamile kalmakla uğraşıyom ama olunca mutlaka korkacam hafifte şimdi bile var acabalarım
benimde fazla kilolarım var aslında ama veremiyom :KK1: senin ilk miydi hamileliğin?

askımmmm cokkk güzel bir topik olmusss hayırlı olsunnn bebeişşşş ben geldimmm sonundaa kac günlerdir hastalıkla ugrasıyorumm doktorlardayımm 3gündürrr

kızlar bende sizin gibi bir defa düşük bi defada kalbi durdugu için kaybettim bebişlerimi bu durumu iki defa yasadıgım için dr um araştırmamızı istedi.... ve bazı testler yapıldı sonuç kan pıhtılaşması cıktı....
bu 3. hamileliğim suan hergün kan sulandırıcı iğne yapıyorum kendime....
benim gibi düşük yasayanlarada vakit kaybetmememisi için bu testleri yaptırmasını söylüyorum yanlış anlamayın tekrardan aynı seyleri yaşamak cok üzücü ve illaki sizdede aynı sey vardır demiyorum ama biz önlemini alalım gerisi allahın takdiri dimi...

canım haklısın ama hem mersinde hem burda dra gittim ikiside ilk düşüklerde araştırmıyoruz dedi 2. olursa araştırma yapabiliriz dedi malesef
bende çok istedim bakılsın diye ama :KK14:

kızzzz ne ooo küsmüyüz yoksam yeni arkadaslarmı buldun kendine tatlımm yeni arkadaslar hosgeldiniz bu arada :KK9:

bende şuan sadece hamile kalmakla uğraşıyom ama olunca mutlaka korkacam hafifte şimdi bile var acabalarım
benimde fazla kilolarım var aslında ama veremiyom :KK1: senin ilk miydi hamileliğin?

evt canım ilkti...rabbim sevdiği kuluna verirmiş derdi..eşimde ben de çok yıprandık ..zor toparladık kendimizi...şimdi ise umudumuz var inancımız var...

canım haklısın ama hem mersinde hem burda dra gittim ikiside ilk düşüklerde araştırmıyoruz dedi 2. olursa araştırma yapabiliriz dedi malesef
bende çok istedim bakılsın diye ama :KK14:

evet canım ilk düşükte bakılmı normal karsılıyolar ama cok sacma aynı acıyı iki defa yasamak cok yıkıcı kan pıhtılaşması topiğindeki arkadaşlar iki düşük yaptım deyip bu testleri yaptırmışlar ama zaten senden belge falan istemiyorlar kac düşüğk yaptıgına dair...allahım bidaha bu acıyı kimseye yasatmasın sag salim kucagımıza versin kuzucuklarımızı.... ben bu aylara gelene kadar neler cektim bi bilseniz hergünü korkuyla gecirdim en ufak bişeyde dr a kosuyodum dr umda durumu bildiği için sagolsun hiç kırmadı beni asla kendini strese sokma korktugun ana gel bakalım diiyo hatta bebeğin kalp atıısını dinlemek için cihaz bile aldım:)) anca dogurunca gececek korkularım galiba

evt canım ilkti...rabbim sevdiği kuluna verirmiş derdi..eşimde ben de çok yıprandık ..zor toparladık kendimizi...şimdi ise umudumuz var inancımız var...

aynen canım eşimde çok yıprandı benimle çok üzüldü.. bizde kendimizi anca toparlayabildik ve umutla bekliyorum ve herzamankinden çok istiyoruzz....
inşlallah en kısa zamanda sağlıkla kavuşuruz bebeğimize canımmmm :KK16::KK16:

evet canım ilk düşükte bakılmı normal karsılıyolar ama cok sacma aynı acıyı iki defa yasamak cok yıkıcı kan pıhtılaşması topiğindeki arkadaşlar iki düşük yaptım deyip bu testleri yaptırmışlar ama zaten senden belge falan istemiyorlar kac düşüğk yaptıgına dair...allahım bidaha bu acıyı kimseye yasatmasın sag salim kucagımıza versin kuzucuklarımızı.... ben bu aylara gelene kadar neler cektim bi bilseniz hergünü korkuyla gecirdim en ufak bişeyde dr a kosuyodum dr umda durumu bildiği için sagolsun hiç kırmadı beni asla kendini strese sokma korktugun ana gel bakalım diiyo hatta bebeğin kalp atıısını dinlemek için cihaz bile aldım:)) anca dogurunca gececek korkularım galiba

bencede canım yapmaları gerekiyor neden ikincide olsunki neden o yıkımı bidaha yaşayalımmm anlamıyorum
inşallah yoktur bizde öyle bişey canım
sanki ne var yapsalar çok zor bi olaymı test yapmak
Allah seni ve bebeğini korusun canımmmm:nazar::nazar::nazar::nazar:
kaç aylık oldu şimdiiii ? nasıl ya cihazmı aldın nerden aldın kaça aldın belki bende alırım hamiş kalırsam tekrar :KK1:

bencede canım yapmaları gerekiyor neden ikincide olsunki neden o yıkımı bidaha yaşayalımmm anlamıyorum
inşallah yoktur bizde öyle bişey canım
sanki ne var yapsalar çok zor bi olaymı test yapmak
Allah seni ve bebeğini korusun canımmmm:nazar::nazar::nazar::nazar:
kaç aylık oldu şimdiiii ? nasıl ya cihazmı aldın nerden aldın kaça aldın belki bende alırım hamiş kalırsam tekrar :KK1:

amin canım amin suan 8 aylık oldu oğlusum ocak dogumum allah izin verirse darısı basınıza kızlar...
evet tatlım cihaz kalp atışlarını dinlemek icin internetten sipariş verdim 70 tl cok da işime yaradı drumada sordum bi zararı olurmu alayım mı dedim al dedi. hareketlerini hissedene kadar onunla dinledim ama şimdi pek gerek duymuyorum kıpır kıpır cünkü ama yine azcık hissetmesem hemen elime alıyorum cihazı jelide sürüyorum kendi kendimin dr u oldum ben anlıycan:))

kızlar hani sizin yazılarınızın altında çıkan bebş zaman çizelgesi warya bende istiyorum ondan nasıl yaptınız bilmiyorum nasıl yapıldığınıı
yardımcı olurmusunuzz???

Topiğin ismini okuyunca kocaman bir inşallah dedim. hepimiz için hayırlısı olsunn.

kendi hakkımda bilgilerimi de yazayım. 26 yaşında, 2.5 yıllık evli ve pkoluyum. bu ay doktorlarda geçen 9. ayımız olacak. BAT 27 Aralık.

bende cumartesi günü çektircem. sadece merak ettiğim 2 şey var.
1- idrara sıkışık olmalımıyız
2-kaç kişi çekiyo rahim filmini yani kaç tane doktor/hemşire vs... giriyo.

Çok teşekkür ediyorum şimdiden :KK71:

benim bir dr bir tane hemşire vardı... sıkışık değildim hatta wc ye gitmiştim

iyi akşamlar kızlarr hala gezmelerden dönemedinizz sanırımm :)
topikcik bommmboşşş kalmışşş puffff:)):KK8::KK8::KK8:
bende öğlende bir çıktım evden 1 saat önce geldim...
valla bi an yeter hatun karnında ki bıdıkı görmeye gitti sandım. o da olur inşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
inşallah okadar çok istiyorumki yeter bir gün buraya hamileyim yazsa kendim hamileyim gibi nasıl sevinecem:KK19:
başakcmm şarkın süper ama yazık bebişlere öle sözler sölemiyelimm alınırfln allah muhafazaa:KK9::KK9::KK9::KK15:

kızlar bende geçen ay 5 günlük gecikme yaşadım ilk kez kahwerengi lekelerle başladı 2 günde açık kırmızı tertemizz kırmızılarımı gördüm ama herzamankinden farklıydıı az geliyordu..3.günüde kahwerengi lekeler yine başladı we bitti ......
acaba diorum bişiler olabilirmiiii sizce????
fikri olan warmı yada böle bi wakka duyan gören ?????

dimi ya alınırlarsa gelmezler sonra..:KK9::KK9::KK9:
kuzum ondan sonra adet olmadın mı

heeee diyorum ya ben de daha bata 10 varken başladım kendimi hamiş hissetmeye.:KK52::KK52::KK52:
bak hamileliğin en erken belirtisi kendini hamile hissetmekmiş. unutmaa.
gerçi ben her ay ööle hissdiyom nedense:KK6::KK6::KK6:

Ve beklemek dünyanın en asil eylemidir, eğer beklenene değecekse.....

anammmmmmmmmmmmmmm ne güzel olurdu karnımda bıdık olsa onu görmeye gitsem :KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

bıdık benim yeğenimmmm :KK76::KK76::KK76::KK76:tatlımı tatlı şekkermi şekerrr akılımı aklılı :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:ona her baktığımdaaa diyorum kii :26::26::26::26::26: RBBİMM BANA VE TÜM İSTEYEN ARKADAŞLARIMAAAA BIDIĞIM GİBİ (hayırlı sağlıklı uzuzn ömürlü)EVLATLAR NASİP ET:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: her seferinde aklımda sizler de varsınız inşşşşşşşş inşşşşşşşşşş

AMİNN canım inşallah bıdıkın gibi tatlı sağlıklı hayırlı bir evlat nesip RABBİM etsin tez vakitte

günaydın kızlar yeni yopik açmışsınız hayırlı uğurlu olsun herşey gönlünüzce olsun umarım hepiniz iyisinizdir ben iyi olmaya ve yeni çevreme alışmaya çalışıyorum.görüşmek üzere hoşçakalın.:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

günaydın arkaaşlarımm dün gelemedim durum kötüydüüüü anca bu gün iyiyim

başak geçmişi okudum derme çatma sürprizin ne kuzum göremedim

bu ay kırmızıyım bana da kırmızı pek yakışıyorr artık çalışmalara beraber başlarızz
sen beni kıskandığından kesin hamile kalırsın
bende seni kıskanırım :KK60::KK60:
kızlar ne güzel kalabalık olduk
ben pek katılamadım aranıza ama bu gün burdayımm

valla iş güç noolsun yorgunum bütün haftasonu iş yerimdeydim eğitim ayağına kitlediler bizi...:KK70:
uyumak istiyommmmm...
bu günde bebeeeem canımcım şekerci burçin beyciim geliyo nöbete ona muayene olcam...
bakim yine nasıl bi ilaç iğne intoksu yiyicem derin merak içindeyim...
sen nasılsın annat hele...

X