- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
sağolun kızlar iyiyim şükür.. napıyım bi bakimm dedim napıyorsunuz diye
Aaa saat 23.21 mi
ne çabuk geçmiş vakit.
işte temizlik böyle bitiriyo zamanıı
valla kendi adıma diyim benim doğumum kolay olduuu
normalde zor açılırmış ama benim 2 saatte 10 cm açıldııı az sancı çekttimm bünye meselesii
allahtan bana elbisse aldırttırmadılarrr 7 aydan önce alma dediler
1 çift çorap almıştım sadeceeee
allah kimseye yaşatmasınnnn evlat acısııı
off ben adını duysam odayı doldurum sımdı bıle emzıgı etegı topu falan varr ıns bıda yasamassın cnm
kardelen gelmişş pişşt hoşgeldinn kızzz
geldimdi de canım,eşim çağırdı,sayfayı öylece bırakıp kocişin yanına gittim.
selam bu arada herkeze.
bugun cook ayakta durdum ayaklarım aygryo hele kafam kazn gıbı agrdan duramıyrm:26::26::26::26:
iç ilacını uzan biraz tatlımm kendine dikkat et
hasta olmaa
ben agrı kesıcı kullanmyrm bı yerım agrısa gecmesıne beklrı ılack ıcemyrmm ayakları uzattım tv acık pc kucagımda yatryom valla beyfendı benı dusunmuyosa bende onu dusunmem
ooh keyif sendeee
boşverrr nasılsa gelcek eveeee
ben agrı kesıcı kullanmyrm bı yerım agrısa gecmesıne beklrı ılack ıcemyrmm ayakları uzattım tv acık pc kucagımda yatryom valla beyfendı benı dusunmuyosa bende onu dusunmem
hmmm evmi temizledinnnnnnn
ooh mis gibi kokmuşturrr
hah şöyle sen takma
benimde heryerim ağrıyo ama bende sadece minoset içerim mecbur kalırsam
aa bak sende trip atmaaaasabahda kalkar hastaneme gdrm ıster gelır ıster gelmezz
aynen bide parol var oda iyi oda parasetamolll bazlııhah şöyle sen takma
benimde heryerim ağrıyo ama bende sadece minoset içerim mecbur kalırsam
ooo o da iyi mutfakın temiss olduuu çalışıyon galibaaaayy canım ne evi sadece bulaşıkları yıkadım tezgahı sildim ocağı sildim masayı sildim o kadar ha bi de aspiratörü sildim. ben öyle becerikli hatun değilim evim darmandağın
kafam cook zonkluyoo hap da ıcmeyı sevmyrummaman bu agrılar sukur bebıs ıcın bı sorun cıkmaında sonuclarım temzı cıkar ınş