- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 48
valla bi an yeter hatun karnında ki bıdıkı görmeye gitti sandım. o da olur inşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
anammmmmmmmmmmmmmm ne güzel olurdu karnımda bıdık olsa onu görmeye gitsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bi an yeter hatun karnında ki bıdıkı görmeye gitti sandım. o da olur inşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım hoş geldin safalar getirdin iyi ki geldin. kendini tanıt bize bebğim. stres yapmayalım diye batımızı düşünmemeye çalışıyorz canım boşveeeerrrrrrrr batııııııııııııııı kuzumkızlar beni de alın aranıza :)))bat 10 aralık beklemedeyim...sizler ne durumdasınız
dimi ya alınırlarsa gelmezler sonra..
kuzum ondan sonra adet olmadın mı
heeee diyorum ya ben de daha bata 10 varken başladım kendimi hamiş hissetmeye.
bak hamileliğin en erken belirtisi kendini hamile hissetmekmiş. unutmaa.
gerçi ben her ay ööle hissdiyom nedense
ohhh maaşallah hatunuma inşallah çok ateşli çekişmeli geçmiştirnet gitmese demekki yapacağınız yoktu.
inşallah çabalarınız boşa çıkmaz bebeğim. Rabbim gönlündekini göbeğine kondursunnn
kuzuuuum nerdesin sen yaa. valla kusura bakma sen yokken baya sayfa yaptık. okumakta zorlancaksın. ama arkideşlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya çalıştım. beni yalnız bıraktın ama gel de gtelafi et.. bu arada geçmişi okumanı istiyorum elinden geldiğince . sana bi süprizim vardı kaçırma
bıdık kim ayollllllllll
kızlar yaaa kusura bakmayın benim bi hamam yapmam gerek. siz kaynatın kaynatın sayfalar oluşturun okumakta zorlanıyım lütfeeeeennnnnnn
dimi ya alınırlarsa gelmezler sonra..
kuzum ondan sonra adet olmadın mı
heeee diyorum ya ben de daha bata 10 varken başladım kendimi hamiş hissetmeye.
bak hamileliğin en erken belirtisi kendini hamile hissetmekmiş. unutmaa.
gerçi ben her ay ööle hissdiyom nedense
peki normal adet günündemi oldu bu durum?
canım benim annem 3 ay üstüne gördü kardeşime hamileyken :) olabilir yani endişelerin varsa bi test yap derimmm...
tatlm geçen ay oldu bu durum bayada bi heweslenmiştim .....bat 21 aralık...
cnmm bat günümden 5 gün geciktii....geçen ay
ayy tatlım benimde teysem öle oldu az az geliyordu 35 yaşındydı dedi kesiliyorum heralde gittik doktora 4 aylık hmiş çıktıı
inşallahhh bende öle olurummmm
tatlm geçen ay oldu bu durum bayada bi heweslenmiştim .....bat 21 aralık...
cnmm bat günümden 5 gün geciktii....geçen ay
ayy tatlım benimde teysem öle oldu az az geliyordu 35 yaşındydı dedi kesiliyorum heralde gittik doktora 4 aylık hmiş çıktıı
inşallahhh bende öle olurummmm
canım hoş geldin safalar getirdin iyi ki geldin. kendini tanıt bize bebğim. stres yapmayalım diye batımızı düşünmemeye çalışıyorz canım boşveeeerrrrrrrr batııııııııııııııı kuzum
bat düşünmek yok mu süpermiş bu..hemen tanıtayım kendi mi..ıraz adım..1,5 yıllık evliyim ...temmuz ayında 9 haftalık bebeğimi kalbinin durmasından kaybettim (korunma sürem bitince hemen çalışmalara başladım ve bu 2. ayımız....kısmet diyorum artık..sağlıklı olacaksa gelsin hayırlıysa...geçen hafta yoğun kasık batmam ve bel ağrım vardı hamile miyim derken bata yaklaştıkça bu belirtilerim kayboldu..bu arada ilk gebeliğimde hiç belirtim yoktu.. ümitsizce bata 2 gün kala hadii yoktur ama yine yapayım bi test dediğim anda grdüm çift çizgiyi..böyle işte.
ırazcım canım hoşgeldin aramıza..
bende temmuz 28 de 8hafta 5 günlük bebeğimin kalp durmasından kaybettim benimde 2. ayım 3 senelik evliyim bende
benim ilk gebeliğimde sol kasığımda batmalar oluyordu herşey kokuyordu ağzımda kötü bitat vardı bide bazı yemeklerden tiksiniyodum ama yinede yok canım diyodum çünkü ilk dememdi herkes olmaz ilk aydan diyodu bende öyle düşünmütüm sonra adetimde 3 gün geçti benim hiç gecikmezdi bi test yapayım dedim çift çizgiyi görmüştümmm (
bu ay hiç bi belirtim yok
ama hamiş gibi hissediyom kendimi
canım merhaba mersinlimisinnnn ????
aynı insanda bile bir hamilelik diğerine uymaz derler..inş hamilesindir...rabbim doğru zamanda hayırlı ,sağlıklı evlatlar versin hepimize..benim de temmuz 23dü kürtajım,yakınız ....inş çok beklemeden gelir bebeğimiz cnm..
evet canm mersinliyim bende sana sormayı düşünmüştüm gecenlerde
inşallah canımmm sende de korku varmı ?
evet canım çok yakınmış kürtaj tarihlerimiz bende 3 ay ara verdim
folikasit içiyomusun buarada içmiyosan başla canım
inş. busefer gelir ve bizi bırakmaz bebişlerimiz canımmmm
evet canım bende mersinliyiimm hemşeriyiz yanii ne güzelllll ama ben osmaniyedeyim ama bütün ailem mersinde haftasonları geliyorum arada... mersini çookk seviyorummmm
yaaa ne güzel ben hem mersinli hemde mersinde oturuyorum..