Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

halamı burdasınız siz:KK20::KK20::KK20:
çıldırıyorum burda . yarın ben bütün gün geçmiş okuycam galiba:95:

geçmişi okuma tızım geçmişte bişey yok sen yarın geldinmi direk konuya dal :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

yanlış anlamışın ablacım 1 e kadar burdayızzzzz

:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

kız benimki 12 saat restoranda ama iş için:KK1: ama güzel laf

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ya karnım acıkdı ama battaniyenin içinden çıkamıyom 2 kez kalktım mutfağa gidecem ama titremekten gidemiyom:2:

canım keşke yakın olsaydık sana bakardım inanki yemekte yapardım nane limonda ıhlamurda

okuuu muhabbet koyu canımcım bölme lütfen çekil kenara şöölee

hhaha komik oldu o zaman sen yandın annem
battaniyeyle gitt
ıhlamur yollıyımmııı
mandalina falannn:KK1:

en iyisi sen gönder
battaniyede kesmiyor kaç kat battaniye var üzerimde bi atıyom bi dolduruyom üzerimi
halvetde yalan oldu tamda hasta olacak zamanmıydı

yaz bakalım meraklandırdın şimdi
biz heryerde el ele kol kolayız yeğenim kıskanır bizi
bide sürekli sevdiğini söyler benden çok :KK19:

yazayım durrr

ben geçn kış eltime saçımı kestirdim (güzel keser)
aradan bayağı zaman geçtii cüzdanını karıştırıyodum peçeteye sarılı bişi gördüm açtım baktım bir tutam saç
bu ne dedim saçın dediii
niye burda dedim özledikçe koklayayım diiye aldım arada kokluyom dediiiiiii ayy aşkımmmm

bide benimki facesinde falan asla benden bahsetmez resmimi koymaz açığa vurmaz herşeyiii
geçen gördümkiii

evdeki huzur hayat budur yazmışşşş
bütün akrabalar arkadaşlar evimize gelip mutluluğumuzu bilenler beğenmişşşş
liste olmuş beğenenleerrr.......
çok hoşuma gitmiştiiii.....

geçmişi okuma tızım geçmişte bişey yok sen yarın geldinmi direk konuya dal :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

canım keşke yakın olsaydık sana bakardım inanki yemekte yapardım nane limonda ıhlamurda

sağol canım benim:KK19:
ya asalında bugün eşimin izin günüydü yarına kaydı evde olsaydı bakardı bana

yazayım durrr

aradan bayağı zaman geçtii cüzdanını karıştırıyodum peçeteye sarılı bişi gördüm açtım baktım bir tutam saç
bu ne dedim saçın dediii
niye burda dedim özledikçe koklayayım diiye aldım arada kokluyom dediiiiiii ayy aşkımmmm

bide benimki facesinde falan asla benden bahsetmez resmimi koymaz açığa vurmaz herşeyiii
geçen gördümkiii

:nazar::nazar::nazar::nazar:

yazayım durrr

bu ne dedim saçın dediii

geçen gördümkiii

vaav çok güzel hareket bu $asiklar.gif
banada facede resim koydurmuyodu ama ikimizin resmi olunca izin verdi

evet bıtanem kustuk ben gıdecem dedım onumde durdu kendıde suan gececı:KK14::KK14::KK14::KK14:
ama kendı annemı aramıs kavga ettmıız solemıs benı arasın dedım salak aramadı tekım:KK43:

yapmayın canım çok üzüldüm
ama anneni niye aramışki?
inşallah arar canım sıkma canını düzelir :KK16::KK16:

kızlar ben çıkıyorum iyi geceler size :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

iyi geceler

benim facem yokk açtırmazz kii
onunkinden takılırım bnde ama kendisininkinede koymazz

iyi geceler ablaaaa

banada açtırmadı ilk zamanlar aynı faceyi kullanıyoduk ama ben ne arkadaş ekleyebiyodum ne bişey paylaşabiliyodum bende kafasını şişirdim oda benim çenemden kurtulmak için izin verdi... şimdi aklıma bile gelmiyo faceye girmek bazen günlerce girmediğim oluyo kk den fırsat olmuyo

lafa bakın kızlar
Sami Yusuf; "Ben eşimle tanıştığım gün, bütün kadınların cenaze namazını kıldım."

iyi geceler

banada açtırmadı ilk zamanlar aynı faceyi kullanıyoduk ama ben ne arkadaş ekleyebiyodum ne bişey paylaşabiliyodum bende kafasını şişirdim oda benim çenemden kurtulmak için izin verdi... şimdi aklıma bile gelmiyo faceye girmek bazen günlerce girmediğim oluyo kk den fırsat olmuyo

bende burası için yidim kafasınıııııııı
face de tanıdıklarımız aynıı onunkinden idare ediyomm

X