Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başakcımm nasılsınn
dün pat die net gitti bende yımırtlama günüm die çalışmalara başlıyim dedim gittim sokuldum kocişin yanına
tabii sonra uyku neyin kalmadı sabahı sabah ettik
tutturabilirsek ne ala
kuzuuuum nerdesin sen yaa. valla kusura bakma sen yokken baya sayfa yaptık. okumakta zorlancaksın. ama arkideşlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya çalıştım. beni yalnız bıraktın ama gel de gtelafi et.. bu arada geçmişi okumanı istiyorum elinden geldiğince . sana bi süprizim vardı kaçırmabaşakçım ve diğer arkadaşlarım ben bu sabah itibariyle
kırmızı kart yedimmm karnım fena bu gün bi daha gelemem sanırımmm
sizi seviyom yarın burdayım bol bol konuşuruzzzzz
başak yanıma bakliyomm kanka
bıdık kim ayollllllllllcanlar nasılsınız bende bıdıka gittim bu gün çok şekerdi sıpa
kardelen kızkanma kızzzz oğlusumu:))) sen benden önce verseydin bilgilerini ekle die o zaman ilk hamile sen olurdun hıııhhhh:)))
bosuna basakss a trip yapma ok
kuzum bende şimdik komşumdan geldim soba üzerinde pişmiş kestanemizi yedik çayımızı içtik. geldiiiiimmmmm burASI benim neşe kaynağım sizi gördüğümde sevindirik oluyorumiyi akşamlar kızlarr hala gezmelerden dönemedinizz sanırımm :)
topikcik bommmboşşş kalmışşş puffff:))
heralde dr un rahimde perde falan var mı onu görmek için film istemiştir.merhaba iyi pazarlar.rahim filmi çektireceğim adet olunca doktorum öyle dedi.düşüklerin sebebini araştırmak için testler yaptırmıştım bir de buna bakalım dedi.rahim filmi çektiren arkadaşlar var mı aranızda?
ben çektirdiğimde iki kişi vardı,biri ekran başında kayıttaydı,hemşire de spekulumu takıp,iğne vurup,ilacı içeriye göndermişti,zaten beş dakikada bitiyo.Topiğin ismini okuyunca kocaman bir inşallah dedim. hepimiz için hayırlısı olsunn.
kendi hakkımda bilgilerimi de yazayım. 26 yaşında, 2.5 yıllık evli ve pkoluyum. bu ay doktorlarda geçen 9. ayımız olacak. BAT 27 Aralık.
bende cumartesi günü çektircem. sadece merak ettiğim 2 şey var.
1- idrara sıkışık olmalımıyız
2-kaç kişi çekiyo rahim filmini yani kaç tane doktor/hemşire vs... giriyo.
Çok teşekkür ediyorum şimdiden
kardelen kızkanma kızzzz oğlusumu:))) sen benden önce verseydin bilgilerini ekle die o zaman ilk hamile sen olurdun hıııhhhh:)))
bosuna basakss a trip yapma ok
banane işte,önce ben geldim,banane banane
bak sende bana şarkı söylettircen şimdi
kuzum bende şimdik komşumdan geldim soba üzerinde pişmiş kestanemizi yedik çayımızı içtik. geldiiiiimmmmm burASI benim neşe kaynağım sizi gördüğümde sevindirik oluyorum
valla bi an yeter hatun karnında ki bıdıkı görmeye gitti sandım. o da olur inşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhsellllllaaaaaaaaaammmmm
ben geldim
sekerim bıdık yeterin yeğeni....
valla bi an yeter hatun karnında ki bıdıkı görmeye gitti sandım. o da olur inşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
noldu kuzucum anlatt nasıl bir durum varhoşgeldin kuzummmm :)afiyet olsunnn ..
tatlm dün size çalışmalara gidiyorum die yazıyodum kiii bi türlü gönderemedim yane zaten çıkıyodumm
günlerimizi çöpe atmayalım gerçi aklımı karıştıran bi durum war üstüne görmeyle ilgili
sizinle paylaşıymde fikir werin bana olurmuuu
inşallahhh hayallerimiz gerçek olucakkk bigünn .....kızlarrrr iyi akşamllaaaarr napıyosunuz nasılsınızzzz??? ben delirdim galiba hiçbir belirtim yok ama kendimi hamiş hissediyomm az biraz göğsüm ağrıyo okadar haa bide daha 10 gün var bata hahah
cnmm anlattım yukarıda bebişimmnoldu kuzucum anlatt nasıl bir durum var
başakcmm şarkın süper ama yazık bebişlere öle sözler sölemiyelimm alınırfln allah muhafazaa
kızlar bende geçen ay 5 günlük gecikme yaşadım ilk kez kahwerengi lekelerle başladı 2 günde açık kırmızı tertemizz kırmızılarımı gördüm ama herzamankinden farklıydıı az geliyordu..3.günüde kahwerengi lekeler yine başladı we bitti ......
acaba diorum bişiler olabilirmiiii sizce????
fikri olan warmı yada böle bi wakka duyan gören ?????
heeee diyorum ya ben de daha bata 10 varken başladım kendimi hamiş hissetmeye.kızlarrrr iyi akşamllaaaarr napıyosunuz nasılsınızzzz??? ben delirdim galiba hiçbir belirtim yok ama kendimi hamiş hissediyomm az biraz göğsüm ağrıyo okadar haa bide daha 10 gün var bata hahah
başakcmm şarkın süper ama yazık bebişlere öle sözler sölemiyelimm alınırfln allah muhafazaa
kızlar bende geçen ay 5 günlük gecikme yaşadım ilk kez kahwerengi lekelerle başladı 2 günde açık kırmızı tertemizz kırmızılarımı gördüm ama herzamankinden farklıydıı az geliyordu..3.günüde kahwerengi lekeler yine başladı we bitti ......
inşallahhh hayallerimiz gerçek olucakkk bigünn .....
inşallahhh canıımmmm meleklerimizeee kavuşacazzzzzz...