Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyi akşamlar kızlarr hala gezmelerden dönemedinizz sanırımm :)
topikcik bommmboşşş kalmışşş puffff:)):KK8::KK8::KK8:

başakcımm nasılsınn
dün pat die net gitti bende yımırtlama günüm die çalışmalara başlıyim dedim gittim sokuldum kocişin yanına :KK17::KK17:
tabii sonra uyku neyin kalmadı sabahı sabah ettik :KK9:
tutturabilirsek ne ala:KK16::KK16::KK16:

ohhh maaşallah hatunuma inşallah çok ateşli çekişmeli geçmiştir:KK9::KK9::KK9::KK9:net gitmese demekki yapacağınız yoktu.
inşallah çabalarınız boşa çıkmaz bebeğim. Rabbim gönlündekini göbeğine kondursunnn:KK49:

başakçım ve diğer arkadaşlarım ben bu sabah itibariyle
kırmızı kart yedimmm karnım fena bu gün bi daha gelemem sanırımmm
sizi seviyom yarın burdayım bol bol konuşuruzzzzz

başak yanıma bakliyomm kanka:KK34:
kuzuuuum nerdesin sen yaa. valla kusura bakma sen yokken baya sayfa yaptık. okumakta zorlancaksın. ama arkideşlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya çalıştım. beni yalnız bıraktın ama gel de gtelafi et.. bu arada geçmişi okumanı istiyorum elinden geldiğince . sana bi süprizim vardı kaçırma:KK34::KK34::KK34::KK34:
canlar nasılsınız bende bıdıka gittim bu gün çok şekerdi sıpa
bıdık kim ayollllllllll
kardelen kızkanma kızzzz oğlusumu:))) sen benden önce verseydin bilgilerini ekle die o zaman ilk hamile sen olurdun hıııhhhh:)))
bosuna basakss a trip yapma ok
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

iyi akşamlar kızlarr hala gezmelerden dönemedinizz sanırımm :)
topikcik bommmboşşş kalmışşş puffff:)):KK8::KK8::KK8:
kuzum bende şimdik komşumdan geldim soba üzerinde pişmiş kestanemizi yedik çayımızı içtik. geldiiiiimmmmm burASI benim neşe kaynağım sizi gördüğümde sevindirik oluyorum:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

merhaba iyi pazarlar.rahim filmi çektireceğim adet olunca doktorum öyle dedi.düşüklerin sebebini araştırmak için testler yaptırmıştım bir de buna bakalım dedi.rahim filmi çektiren arkadaşlar var mı aranızda?:KK5::KK5::KK5:
heralde dr un rahimde perde falan var mı onu görmek için film istemiştir.
sormak istediğin neyse cevap verebiliriz.
Topiğin ismini okuyunca kocaman bir inşallah dedim. hepimiz için hayırlısı olsunn.

kendi hakkımda bilgilerimi de yazayım. 26 yaşında, 2.5 yıllık evli ve pkoluyum. bu ay doktorlarda geçen 9. ayımız olacak. BAT 27 Aralık.

bende cumartesi günü çektircem. sadece merak ettiğim 2 şey var.
1- idrara sıkışık olmalımıyız
2-kaç kişi çekiyo rahim filmini yani kaç tane doktor/hemşire vs... giriyo.

Çok teşekkür ediyorum şimdiden :KK71:
ben çektirdiğimde iki kişi vardı,biri ekran başında kayıttaydı,hemşire de spekulumu takıp,iğne vurup,ilacı içeriye göndermişti,zaten beş dakikada bitiyo.
idrara sıkışık olmamalısın.
kardelen kızkanma kızzzz oğlusumu:))) sen benden önce verseydin bilgilerini ekle die o zaman ilk hamile sen olurdun hıııhhhh:)))
bosuna basakss a trip yapma ok

banane işte,önce ben geldim,banane banane:KK19::KK19::KK19::KK19:
bak sende bana şarkı söylettircen şimdi:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

Kızlar bu arada bende kısaca hikayemi anlatıyım. ben ekim ayında klomen+ çatlatma iğnesi kullandım. çooookkkk güzzeeeeelllll yumurtladımEki Görüntüle 301193 Eki Görüntüle 301193 iki tane....sonra çatlattık onları. amaa maalesef yumurtayla sperm anlaşamadılar. tutmadı bebiş.
kasım6'da regl oldum. reglin 3. günü tekrar tedavi için doktora gittim. bayram nedeniyle görüşemedim. ben de kasım ayında kendi çabalarımla çalışma yaptık. ateş ölçümüyle yumurtlama günümü tespite çalştım falan. bu ay tutacağına inanmıştım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
regl olduuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
halbuki hamile gibi hareket etmeye başlamıştım bebişe bişi oolmasın diyeeeeeee:KK60:
kendi kendime hamilecilik oynamışım meğerrrrrr:KK49:
erenayııımmmmmmmmmmm geldim yanına merak etmeeeee:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

ammaannnn napiyim bebek gelmiyosa ben de oturur oğuz yılmazın gelmezsen gelme şarkısnı dinlerimm
hadi kıslllaaaaarrrrr hep berabeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrr

Yandı yürek ataş koru

Yanmam artık diri diri
Kapanmıyo aşk defteri
Gelmessen gelmeeeeeeeeeeee:KK24::KK24::KK24:

Yete göz yaşı döktüğüm
Yolunda boyun büktüğüm
Nedir bu senden çektiğim
Gelmesen gelmeeeeeeeeeee:KK24::KK24::KK24:

Söndü ocak külleniyo
Kurumuş dal gülleniyo
Gönlüm artık dinleniyo
Gelmessen gelmeeeeeeeeeeee:KK24::KK24::KK24:
oğuz yılmaz

kuzum bende şimdik komşumdan geldim soba üzerinde pişmiş kestanemizi yedik çayımızı içtik. geldiiiiimmmmm burASI benim neşe kaynağım sizi gördüğümde sevindirik oluyorum:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

hoşgeldin kuzummmm :)afiyet olsunnn ..
tatlm dün size çalışmalara gidiyorum die yazıyodum kiii bi türlü gönderemedim yane zaten çıkıyodumm :KK16:
günlerimizi çöpe atmayalım gerçi aklımı karıştıran bi durum war üstüne görmeyle ilgili
sizinle paylaşıymde fikir werin bana olurmuuu:21::21:

başakcmm şarkın süper ama yazık bebişlere öle sözler sölemiyelimm alınırfln allah muhafazaa:KK9::KK9::KK9::KK15:

kızlar bende geçen ay 5 günlük gecikme yaşadım ilk kez kahwerengi lekelerle başladı 2 günde açık kırmızı tertemizz kırmızılarımı gördüm ama herzamankinden farklıydıı az geliyordu..3.günüde kahwerengi lekeler yine başladı we bitti ......
acaba diorum bişiler olabilirmiiii sizce????
fikri olan warmı yada böle bi wakka duyan gören ?????

kızlarrrr iyi akşamllaaaarr napıyosunuz nasılsınızzzz??? ben delirdim galiba hiçbir belirtim yok ama kendimi hamiş hissediyomm az biraz göğsüm ağrıyo okadar haa bide daha 10 gün var bata hahah:KK1::KK1::KK1::KK53::KK53::KK52::KK52::KK37::KK37::KK37:

hoşgeldin kuzummmm :)afiyet olsunnn ..
tatlm dün size çalışmalara gidiyorum die yazıyodum kiii bi türlü gönderemedim yane zaten çıkıyodumm :KK16:
günlerimizi çöpe atmayalım gerçi aklımı karıştıran bi durum war üstüne görmeyle ilgili
sizinle paylaşıymde fikir werin bana olurmuuu:21::21:
noldu kuzucum anlatt nasıl bir durum var

kızlarrrr iyi akşamllaaaarr napıyosunuz nasılsınızzzz??? ben delirdim galiba hiçbir belirtim yok ama kendimi hamiş hissediyomm az biraz göğsüm ağrıyo okadar haa bide daha 10 gün var bata hahah:KK1::KK1::KK1::KK53::KK53::KK52::KK52::KK37::KK37::KK37:
inşallahhh hayallerimiz gerçek olucakkk bigünn .....

noldu kuzucum anlatt nasıl bir durum var
cnmm anlattım yukarıda bebişimm :KK48:

başakcmm şarkın süper ama yazık bebişlere öle sözler sölemiyelimm alınırfln allah muhafazaa:KK9::KK9::KK9::KK15:

kızlar bende geçen ay 5 günlük gecikme yaşadım ilk kez kahwerengi lekelerle başladı 2 günde açık kırmızı tertemizz kırmızılarımı gördüm ama herzamankinden farklıydıı az geliyordu..3.günüde kahwerengi lekeler yine başladı we bitti ......

dimi ya alınırlarsa gelmezler sonra..:KK9::KK9::KK9:
kuzum ondan sonra adet olmadın mı

heeee diyorum ya ben de daha bata 10 varken başladım kendimi hamiş hissetmeye.:KK52::KK52::KK52:
bak hamileliğin en erken belirtisi kendini hamile hissetmekmiş. unutmaa.
gerçi ben her ay ööle hissdiyom nedense:KK6::KK6::KK6:

canım benim annem 3 ay üstüne gördü kardeşime hamileyken :) olabilir yani endişelerin varsa bi test yap derimmm...

peki normal adet günündemi oldu bu durum?

X