Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet cancağızım herşeyde bi hayır vardır Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah tez zamnda denkleştirirsiniz. ahh sıpa ahhh hep senin yüzünden

çizelgenden anladım ikizlere hamişsin demek ayyyyyyy ne güzeelll. nasıl bakcaksınız bakalım onlara Rabbim kolaylık versin. sağlıkla kucağına alırsın inşallah 2sini dde

benim kocada öğlende işe gider gece 1 gibi gelir hatta gelmek üzere heran pat diye kapatabilirim
aaa ne tesadüf benim ki de 1 de gelcek. her an glebilir ve ben pat diye kapatabilirim. o zaman şimdiden YANAKLARINIZDAN MINCIRDIM . hayırlı geceler, tatlı rüyalar, iyi eğlenceler diliyorum sevdiceklerim. ben yarın izinliyim. izin günlerim benim için kabus gibidir.nete pek giremem. ama yarın gelmeye çalşırım. sizi de beklerim daha sizi tanıyamadım ayoooooolllll
oooooooooooo daha çok soru sormam gereeeeeekkkkkkk:124::124::124::124::124::124::124::124::124:vv
baş baş

iyi geceler canım ...benimkide biliyor buraya girdiğimi ama o varken onunla ilgenmemi istiyor çocuk gibi

çizelgenden anladım ikizlere hamişsin demek ayyyyyyy ne güzeelll. nasıl bakcaksınız bakalım onlara Rabbim kolaylık versin. sağlıkla kucağına alırsın inşallah 2sini dde

evet rabbim nasip ederse inşallah ikizlerim olcak rabbim iki tane verdiyse sabrını da verir inşallah.bizim aile de ırsi ikiz ,üçüz,onlardan feyiz alcam artık.ama doğumdan sonra bi ay annem bi ay kayınvalidem kalıcaklar sonra ben bakacam.rabbim yardım etsin :) amiin inşallah rabim iki yavrumu da sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almamı nasip etsin.

sizlere de çifter çifter versin inşallah :):)

bende müsadenizi istiyorum saat 1 olmuş gözlerimden uyku akmaya başladı.

herkese hayırlı geceler inşallah bu ay sizlere hayırlı ve güzel sürprizlerle gelir :)

merhaba iyi pazarlar.rahim filmi çektireceğim adet olunca doktorum öyle dedi.düşüklerin sebebini araştırmak için testler yaptırmıştım bir de buna bakalım dedi.rahim filmi çektiren arkadaşlar var mı aranızda?

ben çektirdim bir çok arkadaşımızda çektirmiştir neyi merak ediyorsan sorabilirsin elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız

Topiğin ismini okuyunca kocaman bir inşallah dedim. hepimiz için hayırlısı olsunn.

kendi hakkımda bilgilerimi de yazayım. 26 yaşında, 2.5 yıllık evli ve pkoluyum. bu ay doktorlarda geçen 9. ayımız olacak. BAT 27 Aralık.

ben çektirdim bir çok arkadaşımızda çektirmiştir neyi merak ediyorsan sorabilirsin elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız

bende cumartesi günü çektircem. sadece merak ettiğim 2 şey var.
1- idrara sıkışık olmalımıyız
2-kaç kişi çekiyo rahim filmini yani kaç tane doktor/hemşire vs... giriyo.

Çok teşekkür ediyorum şimdiden

iyi geceler canım ...benimkide biliyor buraya girdiğimi ama o varken onunla ilgenmemi istiyor çocuk gibi
evet cnm erkekler çocuk gibidir. ilgilen tabii ilgilen ohhhhhhhhhh

amiiinnnnnn aminnnnnnnnn aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn:93::93::93::93::93:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
tünaydın canımcııııııııımmmmmmmm ben yeni kalktım biliyo musunuz.kocacımla iyi uymuşuz. saçım başım şu an . ama hemen nete yapıştımm

iyi pazarlar cnm ben çektirmedim ama inşallah çok rahat geçer acısız ağrısız

inşallah diyoruz biz de canım merak etme burda neşeyle yumurtlayıp zevkle doğuracağız inşallahhhhhhh
kendini tanıttığın için tşklerrrr. bat geldimi gelicek mi telaşı yaşamayalım diye bat listesi yapmıyoruz ama farklı bir listemiz var hemmmmen seni ekliyorum. burda herşeyi akışına bırakıyoruz inşallahhhhhhhh

başakcımm nasılsınn
dün pat die net gitti bende yımırtlama günüm die çalışmalara başlıyim dedim gittim sokuldum kocişin yanına
tabii sonra uyku neyin kalmadı sabahı sabah ettik
tutturabilirsek ne ala

başakçım ve diğer arkadaşlarım ben bu sabah itibariyle
kırmızı kart yedimmm karnım fena bu gün bi daha gelemem sanırımmm
sizi seviyom yarın burdayım bol bol konuşuruzzzzz

başak yanıma bakliyomm kanka

ben yaptırdım canım kısa süren bir işlem 5 dk falan sürüyor

canlar nasılsınız bende bıdıka gittim bu gün çok şekerdi sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…