afiyet olsunn inşallah işe yararrrrrrrnot aldım sağol
evet kimseye söylemeyelim yoksa kimse istemez bizi...
canım hoş geldin. soğan kürünü ben de yapcam da. koku durumun nedir:44:
tartıyı mı bozdun annem çıka çıka. ne kadar tartılarla barışık hatunsun sennnnnn
canım hoş geldin. soğan kürünü ben de yapcam da. koku durumun nedir:44:
anam anam o nedir öyle resmen geri çıktı sana yukarıda laf attım gordun mü???
bak hele korktu hatun bizden tamam tamam gelmeyiz....ama arada geçebiliriz
cewo sen çok sakin bir kişiliksin dimi
reglime 4gün kala yumurtlama olurmuki ablacım ben anlamadım valla hala akıntım var böyle akıntım olmazdı benimönemli bişeyinin çıkmamasına sevindim canım menim Allah şifa versin kuzuma
pınarcım inşallah hamilesindir bide banim aklıma acaba ikinci kezmi yumurtluyosun diye geldi sen çalışmalarını sıkı tut belli olmaz bakarsın hamile kalırsın canım
selam kızlar sizlerede güzel bir hafta diliyorum
amin inşallah hiç kavga olmaz...
siz iyi olun biz uzun uzun okuruz
aynen geçtiğimiz yaz benimde dr elle kontröl etti nasıl utandım
göz dağı vermek lazım ama yaparım dedimmi yapacan
idolümsün
amin canım sen annemisin yoksa bizim gibi bekleyenlerdenmisin
2 gündür bende de var hele bugün nasıl yoğun ben yumurtlama zamanı akıntının yoğunlaştığını biliyorum...
ben bir haftadır içiyorum 1 su bardağına1 çay kaşığı hayıtı atıyorum 10 dk kadar belletip içiyorum hiç tadıda kötü gelmedi bana ve yumurtlama akıntısı nasıl yoğun bir şekilde 2 gündür hissediyorum
bende trioid hastasıyım, dediklerinin aynısı bende oldu yumurtalık ağrısındandan yüriyemiyordum...akıntı tam bir yoğurt kıvam ve renginde idi 4 gün adetim geçikti sonra da huzurlarıma çıktı, neden dr. kalma dedi meraklandım
ERENAY YAZ KIZIM.
son dakika!...
listemizde mevcut bulunan polanegri ve irazcik arkadaşlarımızı bağrımıza basmamıza rağmen;
polanegri arkadaşımızın kkya son giriş tarihi 11.12.2011 olarak saptanmış ve topikimize son uğrama tarihi ise 03.12.2011 olarak,
irazcik arkadaşımızın da kkya son giriş tarihi 11.12.2011 olarak saptanmasıyla birlikte topikimize son uğrama tarihi olarak ta 04.12.2011 kayıtlara geçmiştir...
listede bulunmalarına karşın; topiğimize gösterilen aşırı ilgisizlikten ötürü
liste dışı edilmelerine karar verilmiştir... saygılarımla y.ö.k
ERENAY YAZ KIZIM.
son dakika!...
listemizde mevcut bulunan polanegri ve irazcik arkadaşlarımızı bağrımıza basmamıza rağmen;
polanegri arkadaşımızın kkya son giriş tarihi 11.12.2011 olarak saptanmış ve topikimize son uğrama tarihi ise 03.12.2011 olarak,
irazcik arkadaşımızın da kkya son giriş tarihi 11.12.2011 olarak saptanmasıyla birlikte topikimize son uğrama tarihi olarak ta 04.12.2011 kayıtlara geçmiştir...
merhaba.... ben ve eşim 2 aydır korunmuyoruz. Bu ay adetim tam 6 gün gecikti. ben 3. günde doktora gittim. belki bu ay hayalim gerçekleşir diye..b-hcg bakıldı sonuç 0,1 çıktı.yani negatif:) ve sol overimde basit folikül kisti olduğu görüldü. farlutal verildi. ama ben almadım. ve bugün adet oldum. doktor adetimin 3. günü beni kontrole çağırdı. bakalım... 4 senedir bekledim.bebeğim olmasın diye. şimdi olsun istiyorum ama biraz uğraşacağım gibi sanki:)
ERENAY YAZ KIZIM.
son dakika!...
tatlım daha var reglime persembe olucam cıkarmıki beklesem simdden sitrese girmesem
allah aratmasın bi tanem 4 yıl neden istemedinkiiimerhaba.... ben ve eşim 2 aydır korunmuyoruz. Bu ay adetim tam 6 gün gecikti. ben 3. günde doktora gittim. belki bu ay hayalim gerçekleşir diye..b-hcg bakıldı sonuç 0,1 çıktı.yani negatif:) ve sol overimde basit folikül kisti olduğu görüldü. farlutal verildi. ama ben almadım. ve bugün adet oldum. doktor adetimin 3. günü beni kontrole çağırdı. bakalım... 4 senedir bekledim.bebeğim olmasın diye. şimdi olsun istiyorum ama biraz uğraşacağım gibi sanki:)
reglime 4gün kala yumurtlama olurmuki ablacım ben anlamadım valla hala akıntım var böyle akıntım olmazdı benim
anladım canım peki baş dönmesi oldumu sendeinsallah hamileyimdir doktorum bana cok kilolusun dedi 1.64 boyundayım 66kiloyum öyle yani birde tutmazmıs düşük tehlikesi varmıs falan filan yani
reglime 4gün kala yumurtlama olurmuki ablacım ben anlamadım valla hala akıntım var böyle akıntım olmazdı benim
anladım canım peki baş dönmesi oldumu sendeinsallah hamileyimdir doktorum bana cok kilolusun dedi 1.64 boyundayım 66kiloyum öyle yani birde tutmazmıs düşük tehlikesi varmıs falan filan yani
inş hamilesindir ama akıntılar bana kırmızıları getirdi bende aynı kilodayım hemen de düşer mi canım doktorların da sık gırtlağını
ovu. testini kaça aldın kuzum? bende mi alsam yaaaaaaaaaaaa. aaaaaammmaaaaannnn alsam nolcak kocayla halvet e giremiyos ki bizbacım hafta sonu malum sularla uğraşıyoruz... benim herifcim semigram yaptırmış iyi çıktı çok şükür ben hayıttı adaçayı bilmem ne içiyorum yok anam yok bugün ovulasyon testi aldım hadi bakalım
başakım sen listeyi güncelliyonmu gelmeyenler var bayaaaaaa
yeni gelenlerde varrr
yeşil33 test yapacak pınar test yapacakk belinayın nolduğu belli değill
ayy hamişler dökülecek patır patır inşallahhhhh...
gördüm cnm gördüm sularlaniye uğreşıyon anlamadım safmıyım neyim:44::44:[QUOT
anam anam o nedir öyle resmen geri çıktı sana yukarıda laf attım gordun mü???
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
nazemir,
karacal,
erenayefe,
pinargrkn,
basakss,
sincap08,
_DoLuNaY,
hacer_31
başakcım ben sana geçmiş olsun demedim galiba...
geçmiş olsun canım kötü bişey çıkmamasına sevindim
bu arada eşin kapladığın dolabı beğendimi
öyle hisettim kuzum hşissederim ben bazen öyle. yanlşmı hisstmişimnedenkiiii????????????
valla bilmiyorumki yapsam mı ki bu aksam :44::44::44:birde soka ugramıyımm
Adete bikaçgün kala çıkar yani..tabiki adetin geçmesini beklemek en mantıklısı ama senin troid rahatsızlığın var önceden bilelim hamişmisin diye
insallah canım cok saol allah sanda nasip ettsin insallahallah aratmasın bi tanem 4 yıl neden istemedinkiii
ama 2 ayda anca düzene girer vücudunn
olur olur inşallah dert etme canımm
inşallah gebe kalmışsındır,
allahım hayırlısını versin
düşük olacakasa hiç kalma daha iyi
hayırlısı olsun pınarım
öyle hisettim kuzum hşissederim ben bazen öyle. yanlşmı hisstmişim
ovu. testini kaça aldın kuzum? bende mi alsam yaaaaaaaaaaaa. aaaaaammmaaaaannnn alsam nolcak kocayla halvet e giremiyos ki biz
kız bu kadar mı aynı şeyleri düşünür insan aynı anda
gördüm cnm gördüm sularlaniye uğreşıyon anlamadım safmıyım neyim:44::44:
sağol ablacım Allah razı olsun. Allah kimseye dermansız dert vermesin.
dün gece kocam odaya bi girdii
bunu yeni mi aldın diye soracaktı ki, anladı olayı: aaaaa sen bunu kapladın mıııııııı!!!!!! diye bir şaşırması vardı ki ayyyyy çok güzeldi. ama harbiden güzel oldu ya. gıcır gıcır yeni gibi.
öyle hisettim kuzum hşissederim ben bazen öyle. yanlşmı hisstmişim