canım benim ben bu hale 6 senende gelmedim 2 ayda geldimmmkocan 6 yıl önce geleceği gössteren aletle seni göreydi vazgeçerdi almaktan
yazarım şimdi şifalı bitkiler kitabında okudum birkaç yöntem varr denicemmmmzahmet olmazsa bir ıhlamur limonlu fena olmazdı
nasıl bişey bizede söylesene daha önce hiç duymamıştım limonla zayıflama
ben bir haftadır içiyorum 1 su bardağına1 çay kaşığı hayıtı atıyorum 10 dk kadar belletip içiyorum hiç tadıda kötü gelmedi bana ve yumurtlama akıntısı nasıl yoğun bir şekilde 2 gündür hissediyorum
değişik tatları severim :)beğenmene şaşırdım açıkçası. ama afiyet şifa olsun inşallahhhh
tamammmm
kızmamm annem niye kızayım benim iyiliğim için ayrıca ben kendimle barışığım kilolarım kompleks değill
ne değil beeee ölüyom çıtırları gördükçeeeeeeeeeee
amiiiiiiiiiiiiiiin hoşgeldin tatlımmmm
oooo hayırlı işler:)inşallah canımmmm:)2012 de 3kişi olacağınıza inanıyorum ben:)
annem gölcüğe inanmazsın ilk ve son kez 14 ağustos 1999da gitmiştim...
ben oralara gidince pek yaramıyo gölcüğe...
iş olarak kppsye hazırlanıyom bakalım...belkim memur olarak gelirim oraya:)
kızlar çilekli bitki çayı içicemmm alan varmııııııııııııııııııııı??
ama zayıflara yokk form olanlardan buuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anca form form diye akşama kadar paso yiyip içiyon:125:kızlar çilekli bitki çayı içicemmm alan varmııııııııııııııııııııı??
ama zayıflara yokk form olanlardan buuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bende izmire gittim sel oldu bursaya geldim deprem oldu istanbula gittim sel oldu acaba bendemi uğursuzluk var:26:
tatlım çok üzgünüm ama cumartesi-pazar nete giremiyorumm:)
ama hafta içi kurtulamazsınız benden:)haftasonu dinlensin kulaklarınız işte fenamı:)
Pınarcım akşama bi test alsana bakalım
sen o çakma Ajda Pekkan kılıklı kadına ne bakıyosun yaa...araştıracam zaten o doktor falanda değildir kesin:)
eğer hamilelik varsa hemen öğrnelimde troid ilaçlarına başlarsın hiçbir sorun olmaz tatlım...
canım benim ben bu hale 6 senende gelmedim 2 ayda geldimmm
doğumdan sonra 2 ayda 20 kg ldım hormon bozukluğundan 6 yıldır uğraşıyom bööle
yazarım şimdi şifalı bitkiler kitabında okudum birkaç yöntem varr denicemmmm
hem limonun zararı olmaz diğer bitkiler gibiiiii
tatlım çok üzgünüm ama cumartesi-pazar nete giremiyorumm:)
ama hafta içi kurtulamazsınız benden:)haftasonu dinlensin kulaklarınız işte fenamı:)
Pınarcım akşama bi test alsana bakalım
sen o çakma Ajda Pekkan kılıklı kadına ne bakıyosun yaa...araştıracam zaten o doktor falanda değildir kesin:)
eğer hamilelik varsa hemen öğrnelimde troid ilaçlarına başlarsın hiçbir sorun olmaz tatlım...
dalga geçmedim annnnnnneeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm. önce anlamadım ne dimek istediğini. anlayınca çok hoşuma kaçtııııııı.
hem sen nerdesin kaç gündür bakim. valla peşine düştüm başa topiklerdemi diye ama bulamadım hiç bi yerde
doğru diyon dolunayım da benim adam göndermiyo diyetisyene sen kilolu değilsin diyyooogencecik tazecik bayansın tatlım,eminim eşin senin herhaline ayrı hayran ama
hazır metobolizmamız hızlı çalışırken verelim kilolarımızı,ilerde naapsakta gitmeyeeck çünkü
bide hamile kalmak istiyoruz,nekadar zayıf hamile kalırsak okadar iyi(sıskalık demek istemiyorum tabi:))
uyguladığın bir diyet varmı şekerim?
benim bacum t. kümeliye gitmişti ve istediği kiloya indi..
ama çok sabır etmek lazım ve titiz bir biçimde uygulamak lazım..
anca form form diye akşama kadar paso yiyip içiyon:125:
yazıyom not alınn
1-kimyon , limon, su
1 bardak kaynar suya yarım kaşık kimyon karışırılır,çalkalanır.sonra bir limon küçük parçalara bölünür,bardağa ilave edilir.sabaha kadar demlenmeye bırakılır ,sabah aç karnına bu karışım içilir.dayanabildiğiniz kadar yapın.
bunu deniyim didim di.......
cewo sen çok sakin bir kişiliksin dimibende öyle demledim tadı bana da kötü gelmedi sevdim hatta :)))
değişik tatları severim :)
hoşgeldin canım gel bilgilerini ver listeye eklenselamm kızlar bende yeniyim size arkadaş geldim, hayıtı hiç denemedim ama bende soğan kürü uyguluyorum, yumurtlama evresindeyimm sağ kasığım batıyo sizdede böle olurmu merak ettim:18:
allah korusun.... gelmeyin sakın gölcüğeeeeeevalla bilemedim bizim gibilere şom ayaklı deniyor herhalde
ayağımızı bastığımız şehir yıkılıyor
bu ne işe yarıyo??? bi de yarım çay kaşığı mı yemek kaşığı mı ?
yazıyom not alınn
1-kimyon , limon, su
1 bardak kaynar suya yarım kaşık kimyon karışırılır,çalkalanır.sonra bir limon küçük parçalara bölünür,bardağa ilave edilir.sabaha kadar demlenmeye bırakılır ,sabah aç karnına bu karışım içilir.dayanabildiğiniz kadar yapın.
bunu deniyim didim di.......
valla bilemedim bizim gibilere şom ayaklı deniyor herhalde
ayağımızı bastığımız şehir yıkılıyor
canım hoş geldin. soğan kürünü ben de yapcam da. koku durumun nedir:44:selamm kızlar bende yeniyim size arkadaş geldim, hayıtı hiç denemedim ama bende soğan kürü uyguluyorum, yumurtlama evresindeyimm sağ kasığım batıyo sizdede böle olurmu merak ettim:18:
tartıyı mı bozdun annem çıka çıka. ne kadar tartılarla barışık hatunsun sennnnnndoğru diyon dolunayım da benim adam göndermiyo diyetisyene sen kilolu değilsin diyyooo
onun kilo sınırı ne onu çözemedim
dikkat ediyom elimden geldiğince işte ama adet olamayınca olmuyoo
inanki dün yıkandım tartıya çıktım 3 kg az tarttı halbuki cuma tartılmıştım daha
3 günde 3 kg vermediğime göreeeeeeeee
kız bi sussana sennnn aaaa
insan kankasını motive eder yahuuuuu
hoşgeldin canım gel bilgilerini ver listeye eklen
hep arkadaş kalalımm
allah korusun.... gelmeyin sakın gölcüğeeeeee
zayıflamayı kolaylaştırıyor tatlım çay kaşığı heraldee.....
çorba kaşığı acı olurr