Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayyy çok tatlı yaaaaa valla güldürdün yine benii kıyamam yaaaa peçete ye sarmış kuzumm. adamcağız Allah'tan çöp diye atmamış.
ya bu teyzenin dediği lafa bak şeklin değişmiş
o ne bee sani kare ydin üçgen olmuşsun der gibi. nasıl bir şekil değişliğiyse
sormadın mı teyzeye "teyze neye benzzemişim" diyeee. ama Allah için anlamış kadın

kızlarr biz tedaviyi kimseye söölemiyoz biliyo musunuz. Bi Allah bi ben bi kocam bi de doktor. ha bi de doktorun yanında ki hostes biliyor......
kaynanam annemler falan bilmiyor. utanıyorum ben söylemeye. :78:

Son düzenleme:
kızlarr biz tedaviyi kimseye söölemiyoz biliyo musunuz. Bi Allah bi ben bi kocam bi de doktor. ha bi de doktorun yanında ki hostes biliyor......

cnm yaaaa aılelere solememk cook zor bısı ben vajınusmus tedanısınde dok gıderken ne yalanlar solerdeım yok yemege yok alısversıse

kızlar ben çok sıkıştım . ayak yoluna gidip geliyom hemn

ya eline verdim ya aç diye,o da şaşırdı ve açtı,silik mi silik bi çizgi görünce negatif sanmış(filmlerde hep net çıkıyo ya)aldanmış adam,anlayınca pek bi sevindi.
gerisi özel

bence de en iyisi söylememek,söyleyince destek olduklarını zannedenler bile aslında köstek oluyolar ve zararı bize dokunuyo.

teyzenin şeklin değişmiş demesine gelince,sordum tabiki nerem farklı diye,dudakların beyazlamış dedi ve aynada bakınca ben de farkettim,dudaklarımın iç tarafı bembeyazdı ama teyzede de iyi göz varmış maşallah.

rabbimden dileğim sizlere anneliği nasip etsin.tüm anne olmak isteyen bayanlara duacıyım.mis kokulu bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah .buradan güzel haberlerinizi de bizlerle paylaşın inşallah ( amin )

bizim herkes biliyor 7 den 70 geçen sene tüp yaptırıyorduk yumurta takibine gidip gelince bile ne oldu diye soruyorlardı ama aşılama olunca tüp iptal oldu tedavi iptal dedik aşılamayı söylemedik ama kendimizi zor tuttuk sadece bizim dışımızdan 3 kişi biliyordu

cnm yaaaa aılelere solememk cook zor bısı ben vajınusmus tedanısınde dok gıderken ne yalanlar solerdeım yok yemege yok alısversıse
benim de ilk klomen kullanmam da yumoşlarımda kist yaptı. doktor " sakın ani hareket yapma, hoplama zıplama kistler patlayabilir" dedi. o yüzden işi bırakmak zorunda kaldım evin içinde falan 9 aylık hamile gibi yavaş yavaş geziyorum. kaynanamlara "iltihap için ilaç kullandım kist yaptı" dedik. inandırana kadar canımız çıktı.

o özeli de merak ettim bak şimdik, ip ucu versene hamiş hamiş bi yaramazlık yapmadınız dimi??

evet aslında onlara da sööleyince bi de onlara rapor vermek lazım bu ay şööle oldu doktor şunu dedi vs vs.

yok canım yaaa,bize yasak öyle şeyler,4 senenin sonunda bulunca riske attırmıyo dr um.
sadece romantik dakikalardı

amin canım Allah razı olsun sen anne misin yoksa aday mısın?
biz anne aday adaylarıyız.
valla ben bu yıl adaylığımı koydum yine. aday seçilirsem gerisi çorap söküğü gibi gelir bence

o konuyu bizde pek kimseye anlatmadık bir ablam birde kardeşim bilirdi zaten aileler bilince bence işler daha çok karışıyor... ben olup bittikten sonra çevremdekilere söyledim tabiki güvendiğim insanlara...hatta istanbula dr gittik arkadaşa dr gidiyorum ne olur bişey sorma dedim oda hiç uzatmadı heralde çocuk için falan gidiyoruz sanmıştır

yok canım yaaa,bize yasak öyle şeyler,4 senenin sonunda bulunca riske attırmıyo dr um.
sadece romantik dakikalardı
ayy bi an düşündüm de ne güzel yaaaaaaa eminim kocişin karnına elini koymuştur, aşkım sen çok güzel bir anne olacaksın falan filan derkenn heeeeyyy heyy içlendim şimdik

böyle güzel duaya AMİİİN derim...

ne çocuğu ya daha çocuk tan bi önceki adımı atamamış gariplerim

ama arkadaş bilmiyorduki durumumuzu ozaman... şimdi biliyor ve çok şaşırmıştı
evet dedin ya muhakkak çocuk için sanmıştır. halbuki durumdan haberi yok. neyse canım üstünden çok sular akmş olayın. şimdi sen ne tedavisi görüyosun cnm

evet dedin ya muhakkak çocuk için sanmıştır. halbuki durumdan haberi yok. neyse canım üstünden çok sular akmş olayın. şimdi sen ne tedavisi görüyosun cnm

hiçbir tedavi görmüyorum tüp yaptırmam lazım ama parayı denkleştirene kadar boş durmayayım diye klomenle yumurta takibi yaptıracaktım bayrama denk geldi bu ayda başka problem çıktı hayırlısı diyorum artık

kızlar hadi benim kocam geç geliyor sizin kocalarınız da mı geç geliyor

amin canım Allah razı olsun sen anne misin yoksa aday mısın?
biz anne aday adaylarıyız.
valla ben bu yıl adaylığımı koydum yine. aday seçilirsem gerisi çorap söküğü gibi gelir bence

ben gebeyim rabbim nasip ederse anne olacağım.inşallah bu güzel duyguyu sizlerde tadarsınız.müjdeli haberler verirsiniz inşallah.
önemli olan gebe kalmak değil bebişi sağlıklı bi şekilde kucağa almak.bende bi gebe kalayım gerisi kolay diyordum ama rabbim sağlık versin kuzucuklarıma ,annelik rahme düştüğü anda başlıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…