- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
hamiş partisi kaçınılmaz zateeeennnnnnnnbıde sayfada hamıs cıksada onun partısını yapsak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamiş partisi kaçınılmaz zateeeennnnnnnnbıde sayfada hamıs cıksada onun partısını yapsak
kızlar partiye hazırlık yapın börek çörek vs erenayda gelsin 300ü geçince başlıyalım olur mu
yemesen de yedir demişlerhiç bişey yiyecek halim kalmadı kardeşim yemeğe çağırdı yemekten sonrada aşure yapmış onu yedik şiştim... alışıkda olmayınca peşpeşe yemek rahatsız ettiama sizin için hazırlarım pastamı çayımı ikram ederim
tmm cnm bulunca ben atarım sanabasak su hastanelerle ılgılı topık bulamadım bılen varsa bana bı lınk atsın:44::44:
tmm cnm bulunca ben atarım sana
ankaraya git cnm sende bulunduğun yerde arama
yemesen de yedir demişler
seni deneyim dedim bakalım ne diycen diyecanım sureklı gıdecegım bı yer olsun uzak gelıyo ankarada kı hastanelerr buralardan bı dok bulsam
seni deneyim dedim bakalım ne diycen diye
biz senin oturduğun yerde otururken o kızılay ulus taraflarına ankara derdik. sanki başka şehir gibi. siz de öyle diyosunuz demekk
Eki Görüntüle 305318 çiçek olurmu....
anaaaaaaammmmm 300. sayfaya ilk ben yazdım hediyem nerdeee :119::119::119::119::119::119: :119:
kızlar diğer kızları da bekleyelim didim ama yapak mı partiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar diğer kızları da bekleyelim didim ama yapak mı partiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii