kızlar ya benle aynı ay dugunu olan esımın tarafından bırı hamıs kaldı pazartsıde gunumuz var herkez olrda olck bana laff sokacaklarrrr
dusundukce moralım bozuluyo o hamıs kaldı sen ne zman kalacn dıyee
cook guselmıs sozlerı ama her yenı gun umuttur ıns rabbım dularımız kabul ederrr
kıyamam kuzum Allah sabır versin. işte öyle sosyal hayattan kopmak isteme durumu olurssa iyice kör kuyulara atarsın kendini ne gerek varr yaaaa eşini de kendini de bu kadar yıpratma.. canınız sağ olsun sizinnn. durun size bişi anlatçam....cook bunalıyorum artk hayırllısı ıle ıstyrm bebısımı dısarı cıkmak mılletın ıcıne bıle gırmek gelmıyo ıcımden
senin ki hareketli olmuşş valla iyi iyi ohhhhhhhhGözlerinden okunuyor
Beni seviyorsun
Sözlerin seni ele veriyor
Sen de istiyorsun
Eninde sonunda benim olacaksın
Hadi naz yapma
Sevgiyi, aşkı bende bulacaksın
Yabana atma
Bıktırma, usandırma
Yeter beni kızdırma
Gel artık kollarıma
Gül döktüm yollarına
Gel gündüzle gece olalalım
Gel gökyüzünde yıldız olalım
Seninle mutlu yarınlara koşalım
Gel beraber mesut olalım
Geçmiyor ki sensiz geceler
Rüyalar yetmiyor
İsyan ediyor içimde sevgiler
Sabrım tükeniyor
gelmedim mi sanıyon,bak alttaki mesajı dün gece yazmıştım benvay ne marifetli hatunsun
yeter abla senin sıpa niye gelmiyoodu onu da yazarmısın yumurtluyamıyonmu sende
kuzzzzzuuuuuuummmm nerdesin seeennnnn sen bi hayırlı olsuna geldin mi ki topikimize
ooo kızlar hayırlı olsun topiciniz
neşeyle bol bol yumurtlayın inşallah
rabbim en kısa zamanda nasib etsin yavruşlarınızı
arada bize de uğrayın,bizi de neşelendirin ama.
eveeett valla bendn kaç zaman sonra evlenen arkideşlerim çoktan yumurtladı . aaammaaannnnnnnn napiyim yumurtlamakta marifet mi canımaynen cnm bende sıkıldım bu sorulardan benden sonra ewlenenler bile gebe ....
yalan sölemekten sıkıldımmmmmm..........
kızlar iyi dinlemeler size bende dinliyorum şuann 1000000000 kere dinlesem bıkmam zatennn....
oolur kuzum olur biz daha burda çooook şarkılar dinlerizzzzzzzzzzkızlar topiciğimizin şarkısı olsun bu olurmuuu ???
kıyamam kuzum Allah sabır versin. işte öyle sosyal hayattan kopmak isteme durumu olurssa iyice kör kuyulara atarsın kendini ne gerek varr yaaaa eşini de kendini de bu kadar yıpratma.. canınız sağ olsun sizinnn. durun size bişi anlatçam....
senin ki hareketli olmuşş valla iyi iyi ohhhhhhhhv
biliyom kuzum biliyomgelmedim mi sanıyon,bak alttaki mesajı dün gece yazmıştım ben
cook bunalıyorum artk hayırllısı ıle ıstyrm bebısımı dısarı cıkmak mılletın ıcıne bıle gırmek gelmıyo ıcımden
benim de felsefem şu diyeyim baaariiiii:
Yan yana geçen geceler unutulup gider mi?
Acılar birden biter mi?
Bir bebek özleminde seni aramak varya
Bu hep böyle böyle gider mi?
Suya hasret çöllerde beyaz güller biter mi?
Dikenler göğü deler mi?
Bir menekşe kokusunda seni aramak varya
Bu hep böyle böyle gider mi?
Kendine iyi bak beni düşünme
Su akar yatagını buluuuuuurrrrrrrrrrrr...........
Ahmet kaya nın. fırsatınız varsa şu an bi kulak verin hadiii
Gözlerinden okunuyor
Beni seviyorsun
Sözlerin seni ele veriyor
Sen de istiyorsun
Eninde sonunda benim olacaksın
Hadi naz yapma
Sevgiyi, aşkı bende bulacaksın
Yabana atma
Bıktırma, usandırma
Yeter beni kızdırma
Gel artık kollarıma
Gül döktüm yollarına
Gel gündüzle gece olalalım
Gel gökyüzünde yıldız olalım
Seninle mutlu yarınlara koşalım
Gel beraber mesut olalım
Geçmiyor ki sensiz geceler
Rüyalar yetmiyor
İsyan ediyor içimde sevgiler
Sabrım tükeniyor
al kuzum hemen dinlesüper cnm ahmet kayanın hangi şarkısı bu dinleyelimm..
biliyom kuzum biliyomşaka baptımmm annnneeeeeeemmmmmmmm kardelenimmmm
gel sen de gel
eveeett valla bendn kaç zaman sonra evlenen arkideşlerim çoktan yumurtladı . aaammaaannnnnnnn napiyim yumurtlamakta marifet mi canımasıl yumurtluyamamak marifetttttttttttt
oolur kuzum olur biz daha burda çooook şarkılar dinlerizzzzzzzzzz
oy kıyamam alınınca iştahı artıyomuş. kızzzzıııııııım geldin buraya ne hava atıyon "yumurtladım şimdikte aşeriyom" diyeeeya siz neşeyle yumurtlamaya çalıştığınız için,ben fazla meşgul etmim diye düşünmüştüm,arada bakar,hatırlarını sorarım dediydim ama eda 33 e ilk hamilemz sensin deyince alındım birascıkbak alınınca da iştahım kabardı
şişko olcam senin yüzünden
:)) ewet cnm biz herkezin yapamadığını başarıyoruz asıl bu marifet walla süperiz bizzzzz
daha ne şarkılar çıkar bizden böle gidersekk
oy kıyamam alınınca iştahı artıyomuş. kızzzzıııııııım geldin buraya ne hava atıyon "yumurtladım şimdikte aşeriyom" diyeee
ben seni unuturmuyum bebişim kocana hamilelik süprizini nasıl vermiştin anlatsana kıslara da
bence de biz de farklılık var ilgi çekiyoruz biz. ammmannn herkes doğuruyo çatır çatır ne varsa peeeeeehhhhh. biz zengin usulü çocuk yapçaz " geç yapçaz yaniiiiiiii. acelemiz yok
ama ama ben de tam 48 ay yumurtlamak için çırpındım,belki yumurtladım da ama bi türlü yumurta ve sperm buluşamadı,kısmet bu güneymiş ve emin olun en olmaz zaten dediğim ayda oldu,zaten olmaz diye de hiç stressiz ve gün saymadan bekliyodum adetimi,taaa ki teyzenin biri adet günümde(benimde içimde saat vardı bi arkadaş gibi)senin şeklin değişmiş diyene kadar.oy kıyamam alınınca iştahı artıyomuş. kızzzzıııııııım geldin buraya ne hava atıyon "yumurtladım şimdikte aşeriyom" diyeee
ben seni unuturmuyum bebişim kocana hamilelik süprizini nasıl vermiştin anlatsana kıslara da
bence de biz de farklılık var ilgi çekiyoruz biz. ammmannn herkes doğuruyo çatır çatır ne varsa peeeeeehhhhh. biz zengin usulü çocuk yapçaz " geç yapçaz yaniiiiiiii. acelemiz yok
bende öle yalan sölüyorum zaten acelemiz yok diorumm
benim de kocacım sorana öyle diyo "acelemiz yok, zengin usulü çocuk sahibi olcaz" falan. halbuki adam ben regl oldukta tırnaklarını yiyo:18::18::18::18:bende evliğimin ilk yıllarında korunuyoruz diyordum yalanda değildi hani