kızlar bana herşey kötü kokmaya başladı aayy buda mı psikolojik yoksammm ayy noluyo banaaa
ayyy hadi hayırlısı canım inşallah hamilesindir :))
Allah kolaylıklar ve sabırlar ihsan etsin cnm cım anlatma boşvber gece gece tadımızı bozmıyak
yeşilim kuzum sen ni zaman test yapçan yarın yapta rahatlıyak
ayyy hadi hayırlısı canım inşallah hamilesindir :))
inş hamilesindir bende kaldığımda hamile herseyin kokusundan tiksinmeye baslamiştim
bi kaçgün geçsin öyle yapcam canım gecikme olsun hele
bende ilk hamileliğimde böyle olmuştum yine
ama geçen ama psikolojik olmasından korkuyorummm
canım stres yapma çook önemli ben cok yapardım ama stresi bıraktım hemen kaldim inan bak ama ummadığım anda
evet cnm geç kalamdın300 az kalmıs partıye yetsmısım kızlarr
daha önce olmşmuydu böyle bişibu arada benım dengem ıyıce bozuldu dun adet olmustum bugun kanama falan yok
evet cnm geç kalamdın
daha önce olmşmuydu böyle bişi
ablacm benim koca 1 hafta çlaşmıyor öyle.
2 haftadır böyle ve daaha ne kadr sürecği belli değil. senin aklında ööyle kalmş sanırım.
vardiyalı ama ne zamn değişeceği belli olmuyor.
evet sara nazemir ve yeter hatunlar hakkında ben de aynı şeyleri düşünüyorum. ama en sakini nazemir bence. ama 3üde sevecen
hatun sedn de mi hayıt içtin. bende 2 hafta içtim gerçekten tahammülü zor bir tadı var. 2 hafta içinde göğüslerimi büyütüü, saçlarımı dökmeye başladı. göğüs büyütmesi iyi oldu ama saçlarımı dökmeseydi tam süper olacaktı.
ama ben de saç gani ,çok şükür. istersen yarısını sana veriyim
evet cnm haklısın ama kaçışı yok biz yin de veriyoruz hediyeleri
bana da hep annem "erinenin oğlu kızı olmaz" derdi. bende pek tembeldim bekarken. galiba şimdik o yüzden olmuyor
kuzum senin avatr çok hoş yaaa sık sık gelde sık eık görek avatarını.
biraz daha sabır test içinnn
bak şimdi bu topikteki arkadaş ne zaman epilasyon yapılırsa tüylerde geç çıkma ve azalma olur onları hesaplıyor. her ay bazı günler veriyor adetin bitimi hangi tarihe denk geliyorsa o zaman alman gerek.
4-5 aydr onun verdiği tarihlerde yapıyorum, azalmanın farkındayım. gözle görülür fark yaşıyorum. çok memnunum. o yüzden o tarih vermeden kafama göre almıyorm
aralık ayını hala vermedi. onu bekliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
senin doğum günün 29 şubatmı ki ssen 4 yılda bir yaş atıyonn
bende sizleri özledim kusum bizim laptopun sarjı bozuk byaende annemlerdeyim ordan giriyom birasdan cıkmam lazım canlarımm bi slm veriyim dedimm öptümhepinizi bende koçisime bugun lcd televizyon aldırdım mutfaya adam bende bu sene baska birsey isteme diyo bende dedim iyi ozaman oda dedi demen nasıl kabul ettin sasırdı adam sonra bende dedimki allahtan bir ay var bu senenin bitmesine
selam ben geldim geldiğimden beri anca 1 sayfa ilerlemiş ben okurken yetişebileyim diyemi hadi az kaldı 300 e
hos geldın cnm bırzdan partı yapaczz:119::119::119::119::119::119:
hoşbulduk... ha gayret 2 sayfa kaldı
bıde sayfada hamıs cıksada onun partısını yapsak