Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar ben kendimi çok yorgun hissediyom valla
gidip uzanayım biraz 300 partisini bensiz yapın
benim içinde oynayın hadi bakemm
:21::21::21::21::21::KK54::KK54::KK54:

ablacm benim koca 1 hafta çlaşmıyor öyle.
2 haftadır böyle ve daaha ne kadr sürecği belli değil. senin aklında ööyle kalmş sanırım.
vardiyalı ama ne zamn değişeceği belli olmuyor.:KK5:

evet sara nazemir ve yeter hatunlar hakkında ben de aynı şeyleri düşünüyorum. ama en sakini nazemir bence. ama 3üde sevecen :KK42:

hatun sedn de mi hayıt içtin. bende 2 hafta içtim gerçekten tahammülü zor bir tadı var. 2 hafta içinde göğüslerimi büyütüü, saçlarımı dökmeye başladı. göğüs büyütmesi iyi oldu ama saçlarımı dökmeseydi tam süper olacaktı.
ama ben de saç gani ,çok şükür. istersen yarısını sana veriyim

:KK20::KK20::KK20:
:KK45::KK45::KK45::KK45:

evet cnm haklısın ama kaçışı yok biz yin de veriyoruz hediyeleri:KK6:

bana da hep annem "erinenin oğlu kızı olmaz" derdi. bende pek tembeldim bekarken. galiba şimdik o yüzden olmuyor:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kuzum senin avatr çok hoş yaaa sık sık gelde sık eık görek avatarını.
biraz daha sabır test içinnn

canım ben vardiyalı olduğunu düşündüğüm için haftada bir değişiyor sandım olsun işi var en azından iyi kötü
sağol canım benim sizin sayenizde çok tatlısınız
bende çok çekingendim canım istedimi çok çalışkandım istemedimi elimi kaldırmazdım

bak şimdi bu topikteki arkadaş ne zaman epilasyon yapılırsa tüylerde geç çıkma ve azalma olur onları hesaplıyor. her ay bazı günler veriyor adetin bitimi hangi tarihe denk geliyorsa o zaman alman gerek.
4-5 aydr onun verdiği tarihlerde yapıyorum, azalmanın farkındayım. gözle görülür fark yaşıyorum. çok memnunum. o yüzden o tarih vermeden kafama göre almıyorm
aralık ayını hala vermedi. onu bekliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html

bunu bende duymuştum hatta denk gelirse yapmaya çalışıyorum faydalı olduğunuda gördüm ama arada burayada bakarım

senin doğum günün 29 şubatmı ki ssen 4 yılda bir yaş atıyonn:63::KK60::KK60::KK60:

süper espri :KK1::KK9::KK9::KK9:kusura bakma başak yiğidi öldür hakkını ver demişler

bende sizleri özledim kusum bizim laptopun sarjı bozuk byaende annemlerdeyim ordan giriyom birasdan cıkmam lazım canlarımm bi slm veriyim dedimm öptüm :KK16:hepinizi bende koçisime bugun lcd televizyon aldırdım mutfaya adam bende bu sene baska birsey isteme diyo bende dedim iyi ozaman oda dedi demen nasıl kabul ettin sasırdı adam sonra bende dedimki allahtan bir ay var bu senenin bitmesine:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK52::KK52::KK52::KK54::KK54::KK54:

buda çok başaralı bi espri tuttum:KK9::KK9::KK9:

selam ben geldim geldiğimden beri anca 1 sayfa ilerlemiş ben okurken yetişebileyim diyemi hadi az kaldı 300 e

kızlar partiye hazırlık yapın börek çörek vs erenayda gelsin 300ü geçince başlıyalım olur mu

X