amin canım cümle isteyenler hamile kalır inşallah...
anlaşırız yavrum konu "kaynanaya hayır "olursa on numara anlaşırız:13:süpersin senle anlaşıcaz fıstık
hadiya vay be kaynanaya bak senin olduğunu belli edcek bi iz bırakma o zaman. nickinden anlar mıbu arada benim kaynana da 50 yaşında ama internet müptelasıdır. karşılaşırız filan ddiye tırsmıyorum değil:18:
en son face de pkk sitelerine yabancı isimden girip laf atıyordu. kk ya neden el atmasın dimi
iyidir cnm işte y,ine bir pazar geçiriyoruz sıkıcı.iyiyim canım ya ne anlatıyım... aynı işte bir degişiklik yoksen nasılsın
olmaz sen bakar bakar küfreedersin gül yüzüme:98: kanka resmini yollada duvarıma asiyim. seni seviyom
kız başakı döverim ben sadece başka kimslere el sürmemmpelooooooş,senin ne işin var kız bu karuların içinde,baksana kavga eder bunlar.
etmem pelincim korkma annem sen bizdenncanım topiklerde gezinirken bu topige demir attım... olsun kız onlar benle kavga etmezler
oo senin kaynana aşmış bakıyomdabu arada benim kaynana da 50 yaşında ama internet müptelasıdır. karşılaşırız filan ddiye tırsmıyorum değil:18:
en son face de pkk sitelerine yabancı isimden girip laf atıyordu. kk ya neden el atmasın dimi
tabi başak suçladı beni oohh yokumya ben iyiki 5 dk çıktımm ortalığı yıkmışın beeebiliyosun ben kavgacı hatun degilimdir
sagol canım benim senin avatarında cok tatlı
gene gel canımcımmmkızlar bana müsade,ben kalkıyorum
görüşürüzzzzzzzzzzz
anlaşırız yavrum konu "kaynanaya hayır "olursa on numara anlaşırız:13:
hadiya vay be kaynanaya bak senin olduğunu belli edcek bi iz bırakma o zaman. nickinden anlar mı
iyidir cnm işte y,ine bir pazar geçiriyoruz sıkıcı.
birazdan hamam yapcam hafta başına hazırlık.
slm kızlarrr napıyonuz bakıyımm bir giriyim dedim bizim kızlar napıyo diye annemlerdeyim bende
ahanda pınar gelmiş
kız sen nerdesin ay ay özlemişim ha senii
bende bu başakla uğraşıyom işte
evet canım parti yapçazkızlarrr 300. sayfa partisine az kalmışş
olmaz sen bakar bakar küfreedersin gül yüzüme
kız başakı döverim ben sadece başka kimslere el sürmemm
etmem pelincim korkma annem sen bizdenn
oo senin kaynana aşmış bakıyomda
tabi başak suçladı beni oohh yokumya ben iyiki 5 dk çıktımm ortalığı yıkmışın beee
pınarcık gelmiş napan hatuuuuuunnnnnnnn nerelerdesiiiiiiinnnn yarın bol bol görüşürükslm kızlarrr napıyonuz bakıyımm bir giriyim dedim bizim kızlar napıyo diye annemlerdeyim bende
ne çabuk yaptın temizliği. onu da benim şiirime yaptığın gibi derme çatma mı yaptın.,gene gel canımcımmm
benim kayınannemi işin içine katma başak
ben yapıp geldimmm hemen
normal bi kaynana anlamaz ama benimkinin alıcıları çok açık.benimki dedektif olsa 10 numara olurdu. dedektiflik maceralarını anlatsam ansiklopedi olur. boşverr ne sen sor ne ben anlatıyım gece gece hatırlamak istemiyorumanlaşırız yavrum konu "kaynanaya hayır "olursa on numara anlaşırız:13:
hadiya vay be kaynanaya bak senin olduğunu belli edcek bi iz bırakma o zaman. nickinden anlar mı
:
güle güle canım görüşmek üzre...kızlar bana müsade,ben kalkıyorum
görüşürüzzzzzzzzzzz
evet canım ya cok sıkıcı hemde...yap başakcım yarın işbası dimi kolay gelsin sana simdiden...anlaşırız yavrum konu "kaynanaya hayır "olursa on numara anlaşırız:13:
iyidir cnm işte y,ine bir pazar geçiriyoruz sıkıcı.
birazdan hamam yapcam hafta başına hazırlık.
canım ya şaka yaptım valla hicbiriniz kavgacı hatunlar degilsiniz yeni geldim aranıza ama cok ısındım sizlere
olmaz sen bakar bakar küfreedersin gül yüzüme
kız başakı döverim ben sadece başka kimslere el sürmemm
etmem pelincim korkma annem sen bizdenn
tabi başak suçladı beni oohh yokumya ben iyiki 5 dk çıktımm ortalığı yıkmışın beee
slm kızlarrr napıyonuz bakıyımm bir giriyim dedim bizim kızlar napıyo diye annemlerdeyim bende
evet benimle uğraştığın ortada. atamadım yakamdan seniahanda pınar gelmiş
kız sen nerdesin ay ay özlemişim ha senii
bende bu başakla uğraşıyom işte
iyi espri hemen bende eşime bişiyler aldırıyım sonra bööle dere bnede öle espri yapiimmbende sizleri özledim kusum bizim laptopun sarjı bozuk byaende annemlerdeyim ordan giriyom birasdan cıkmam lazım canlarımm bi slm veriyim dedimm öptümhepinizi bende koçisime bugun lcd televizyon aldırdım mutfaya adam bende bu sene baska birsey isteme diyo bende dedim iyi ozaman oda dedi demen nasıl kabul ettin sasırdı adam sonra bende dedimki allahtan bir ay var bu senenin bitmesine
yok be bnyo yapıp geldim ona var daha geç saatte yapçammevet canım parti yapçaz
pınarcık gelmiş napan hatuuuuuunnnnnnnn nerelerdesiiiiiiinnnn yarın bol bol görüşürük
ne çabuk yaptın temizliği. onu da benim şiirime yaptığın gibi derme çatma mı yaptın.,
iyyyyyy her yerinde tüy kaldıııı
evet benimle uğraştığın ortada. atamadım yakamdan seni
evet canım parti yapçaz
pınarcık gelmiş napan hatuuuuuunnnnnnnn nerelerdesiiiiiiinnnn yarın bol bol görüşürük
canım ya aynı hafta sonu temizlik falan yaptımm yarın görüsürz evet kuzumm
ne çabuk yaptın temizliği. onu da benim şiirime yaptığın gibi derme çatma mı yaptın.,
iyyyyyy her yerinde tüy kaldıııı[/QUOTE
güle güle canım görüşmek üzre...
evet canım ya cok sıkıcı hemde...yap başakcım yarın işbası dimi kolay gelsin sana simdiden...
canım ya şaka yaptım valla hicbiriniz kavgacı hatunlar degilsiniz yeni geldim aranıza ama cok ısındım sizlere
selam canım hoşgeldin...nasılsın...
hosbulduk iyi canım sen nasılsın
evet canım parti yapçaz
canım ya aynı hafta sonu temizlik falan yaptımm yarın görüsürz evet kuzumm
iyyyyyy her yerinde tüy kaldıııı[/QUOTE
hosbulduk iyi canım sen nasılsın
bende iyiyim canım sagol
normal bi kaynana anlamaz ama benimkinin alıcıları çok açık.benimki dedektif olsa 10 numara olurdu. dedektiflik maceralarını anlatsam ansiklopedi olur. boşverr ne sen sor ne ben anlatıyım gece gece hatırlamak istemiyorum
ahhh ahhh benim garip anam hiç entrikayla işi olmaz.
evet aşmış
güle güle canım görüşmek üzre...
evet canım ya cok sıkıcı hemde...yap başakcım yarın işbası dimi kolay gelsin sana simdiden...
iyi espri hemen bende eşime bişiyler aldırıyım sonra bööle dere bnede öle espri yapiimm
yok be bnyo yapıp geldim ona var daha geç saatte yapçamm
kim kim benmi
kızlar bana herşey kötü kokmaya başladı aayy buda mı psikolojik yoksammm ayy noluyo banaaa