Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

süpersin senle anlaşıcaz fıstık
anlaşırız yavrum konu "kaynanaya hayır "olursa on numara anlaşırız:13:
hadiya vay be kaynanaya bak senin olduğunu belli edcek bi iz bırakma o zaman. nickinden anlar mı
iyiyim canım ya ne anlatıyım... aynı işte bir degişiklik yoksen nasılsın
iyidir cnm işte y,ine bir pazar geçiriyoruz sıkıcı.

birazdan hamam yapcam hafta başına hazırlık.

:98: kanka resmini yollada duvarıma asiyim. seni seviyom
olmaz sen bakar bakar küfreedersin gül yüzüme
pelooooooş,senin ne işin var kız bu karuların içinde,baksana kavga eder bunlar.
kız başakı döverim ben sadece başka kimslere el sürmemm
canım topiklerde gezinirken bu topige demir attım... olsun kız onlar benle kavga etmezler
etmem pelincim korkma annem sen bizdenn
oo senin kaynana aşmış bakıyomda
biliyosun ben kavgacı hatun degilimdir

sagol canım benim senin avatarında cok tatlı
tabi başak suçladı beni oohh yokumya ben iyiki 5 dk çıktımm ortalığı yıkmışın beee

slm kızlarrr napıyonuz bakıyımm bir giriyim dedim bizim kızlar napıyo diye annemlerdeyim bende

kızlar bana müsade,ben kalkıyorum
görüşürüzzzzzzzzzzz
gene gel canımcımmm

benim kayınannemi işin içine katma başak
ben yapıp geldimmm hemen

ahanda pınar gelmiş
kız sen nerdesin ay ay özlemişim ha senii
bende bu başakla uğraşıyom işte

bende sizleri özledim kusum bizim laptopun sarjı bozuk byaende annemlerdeyim ordan giriyom birasdan cıkmam lazım canlarımm bi slm veriyim dedimm öptüm hepinizi bende koçisime bugun lcd televizyon aldırdım mutfaya adam bende bu sene baska birsey isteme diyo bende dedim iyi ozaman oda dedi demen nasıl kabul ettin sasırdı adam sonra bende dedimki allahtan bir ay var bu senenin bitmesine

kızlarrr 300. sayfa partisine az kalmışş
evet canım parti yapçaz

slm kızlarrr napıyonuz bakıyımm bir giriyim dedim bizim kızlar napıyo diye annemlerdeyim bende
pınarcık gelmiş napan hatuuuuuunnnnnnnn nerelerdesiiiiiiinnnn yarın bol bol görüşürük

gene gel canımcımmm

benim kayınannemi işin içine katma başak
ben yapıp geldimmm hemen
ne çabuk yaptın temizliği. onu da benim şiirime yaptığın gibi derme çatma mı yaptın.,
iyyyyyy her yerinde tüy kaldıııı

anlaşırız yavrum konu "kaynanaya hayır "olursa on numara anlaşırız:13:

hadiya vay be kaynanaya bak senin olduğunu belli edcek bi iz bırakma o zaman. nickinden anlar mı
normal bi kaynana anlamaz ama benimkinin alıcıları çok açık.benimki dedektif olsa 10 numara olurdu. dedektiflik maceralarını anlatsam ansiklopedi olur. boşverr ne sen sor ne ben anlatıyım gece gece hatırlamak istemiyorum
ahhh ahhh benim garip anam hiç entrikayla işi olmaz.

oo senin kaynana aşmış bakıyomda
:

evet aşmış

kızlar bana müsade,ben kalkıyorum
görüşürüzzzzzzzzzzz
güle güle canım görüşmek üzre...
evet canım ya cok sıkıcı hemde...yap başakcım yarın işbası dimi kolay gelsin sana simdiden...
canım ya şaka yaptım valla hicbiriniz kavgacı hatunlar degilsiniz yeni geldim aranıza ama cok ısındım sizlere

selam canım hoşgeldin...nasılsın...

iyi espri hemen bende eşime bişiyler aldırıyım sonra bööle dere bnede öle espri yapiimm

yok be bnyo yapıp geldim ona var daha geç saatte yapçamm
evet benimle uğraştığın ortada. atamadım yakamdan seni

kim kim benmi

kızlar bana herşey kötü kokmaya başladı aayy buda mı psikolojik yoksammm ayy noluyo banaaa

herkese iyi geceler arkadaslar öptümmmm hepinizi yarın görüsürüzhepinizi seviyorummm bu arada arkadasımın ikinciye hamile oldugunu duydum kızı 1yasına girdi kız ikinciye hamile oldugu ögrenmiş hic beklemiyodum diyo allah veriyo işte kız gide cok zorluk cekti kaynanasıyla kalıyo kızına zor baktı ikinci nasıl bakıcam diyip duruyo

Allah kolaylıklar ve sabırlar ihsan etsin cnm cım anlatma boşvber gece gece tadımızı bozmıyak

iyi espri hemen bende eşime bişiyler aldırıyım sonra bööle dere bnede öle espri yapiimm

yok be bnyo yapıp geldim ona var daha geç saatte yapçamm

kim kim benmi

kızlar bana herşey kötü kokmaya başladı aayy buda mı psikolojik yoksammm ayy noluyo banaaa

yeşilim kuzum sen ni zaman test yapçan yarın yapta rahatlıyak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…