Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

süpersin senle anlaşıcaz fıstık:KK23:
anlaşırız yavrum konu "kaynanaya hayır "olursa on numara anlaşırız:13:
bu arada benim kaynana da 50 yaşında ama internet müptelasıdır. karşılaşırız filan ddiye tırsmıyorum değil:18:
en son face de pkk sitelerine yabancı isimden girip laf atıyordu. kk ya neden el atmasın dimi:KK31:
hadiya vay be kaynanaya bak senin olduğunu belli edcek bi iz bırakma o zaman. nickinden anlar mı
iyiyim canım ya ne anlatıyım... aynı işte bir degişiklik yok:KK31:sen nasılsın:KK16:
iyidir cnm işte y,ine bir pazar geçiriyoruz sıkıcı.

birazdan hamam yapcam hafta başına hazırlık.

:KK16:
:98: kanka resmini yollada duvarıma asiyim. seni seviyom
olmaz sen bakar bakar küfreedersin gül yüzüme
pelooooooş,senin ne işin var kız bu karuların içinde,baksana kavga eder bunlar.:KK30:
kız başakı döverim ben sadece başka kimslere el sürmemm
canım topiklerde gezinirken bu topige demir attım... olsun kız onlar benle kavga etmezler:KK15:
etmem pelincim korkma annem sen bizdenn
bu arada benim kaynana da 50 yaşında ama internet müptelasıdır. karşılaşırız filan ddiye tırsmıyorum değil:18:
en son face de pkk sitelerine yabancı isimden girip laf atıyordu. kk ya neden el atmasın dimi:KK31:
oo senin kaynana aşmış bakıyomda
biliyosun ben kavgacı hatun degilimdir:KK9::KK9:

sagol canım benim senin avatarında cok tatlı:KK49::nazar:
tabi başak suçladı beni oohh yokumya ben iyiki 5 dk çıktımm ortalığı yıkmışın beee:KK47:

slm kızlarrr napıyonuz bakıyımm bir giriyim dedim bizim kızlar napıyo diye annemlerdeyim bende :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlar bana müsade,ben kalkıyorum
görüşürüzzzzzzzzzzz
gene gel canımcımmm

hadiya vay be kaynanaya bak senin olduğunu belli edcek bi iz bırakma o zaman. nickinden anlar mı

benim kayınannemi işin içine katma başak:63:
ben yapıp geldimmm hemen:KK51:

ahanda pınar gelmiş
kız sen nerdesin ay ay özlemişim ha senii:KK16:
bende bu başakla uğraşıyom işte

bende sizleri özledim kusum bizim laptopun sarjı bozuk byaende annemlerdeyim ordan giriyom birasdan cıkmam lazım canlarımm bi slm veriyim dedimm öptüm :KK16:hepinizi bende koçisime bugun lcd televizyon aldırdım mutfaya adam bende bu sene baska birsey isteme diyo bende dedim iyi ozaman oda dedi demen nasıl kabul ettin sasırdı adam sonra bende dedimki allahtan bir ay var bu senenin bitmesine:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK52::KK52::KK52::KK54::KK54::KK54:

kızlarrr 300. sayfa partisine az kalmışş:21::21::21::21:
evet canım parti yapçaz

tabi başak suçladı beni oohh yokumya ben iyiki 5 dk çıktımm ortalığı yıkmışın beee:KK47:
:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
slm kızlarrr napıyonuz bakıyımm bir giriyim dedim bizim kızlar napıyo diye annemlerdeyim bende :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
pınarcık gelmiş napan hatuuuuuunnnnnnnn nerelerdesiiiiiiinnnn yarın bol bol görüşürük

gene gel canımcımmm

benim kayınannemi işin içine katma başak:63:
ben yapıp geldimmm hemen:KK51:
ne çabuk yaptın temizliği. onu da benim şiirime yaptığın gibi derme çatma mı yaptın.,
iyyyyyy her yerinde tüy kaldıııı

normal bi kaynana anlamaz ama benimkinin alıcıları çok açık.benimki dedektif olsa 10 numara olurdu. dedektiflik maceralarını anlatsam ansiklopedi olur. boşverr ne sen sor ne ben anlatıyım gece gece hatırlamak istemiyorum:KK37:
ahhh ahhh benim garip anam hiç entrikayla işi olmaz.

:

evet aşmış:KK37:

kızlar bana müsade,ben kalkıyorum
görüşürüzzzzzzzzzzz
güle güle canım görüşmek üzre...

evet canım ya cok sıkıcı hemde...yap başakcım yarın işbası dimi kolay gelsin sana simdiden...

canım ya şaka yaptım valla hicbiriniz kavgacı hatunlar degilsiniz yeni geldim aranıza ama cok ısındım sizlere:KK16::KK16:

selam canım hoşgeldin...nasılsın...

bende sizleri özledim kusum bizim laptopun sarjı bozuk byaende annemlerdeyim ordan giriyom birasdan cıkmam lazım canlarımm bi slm veriyim dedimm öptüm :KK16:hepinizi bende koçisime bugun lcd televizyon aldırdım mutfaya adam bende bu sene baska birsey isteme diyo bende dedim iyi ozaman oda dedi demen nasıl kabul ettin sasırdı adam sonra bende dedimki allahtan bir ay var bu senenin bitmesine:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK52::KK52::KK52::KK54::KK54::KK54:
iyi espri hemen bende eşime bişiyler aldırıyım sonra bööle dere bnede öle espri yapiimm

evet canım parti yapçaz

pınarcık gelmiş napan hatuuuuuunnnnnnnn nerelerdesiiiiiiinnnn yarın bol bol görüşürük

ne çabuk yaptın temizliği. onu da benim şiirime yaptığın gibi derme çatma mı yaptın.,
iyyyyyy her yerinde tüy kaldıııı
yok be bnyo yapıp geldim ona var daha geç saatte yapçamm
evet benimle uğraştığın ortada. atamadım yakamdan seni:KK76::KK76::KK76:

kim kim benmi:KK53::KK53:

evet canım parti yapçaz

canım ya aynı hafta sonu temizlik falan yaptımm yarın görüsürz evet kuzumm:KK9::KK16::KK16::KK16:
iyyyyyy her yerinde tüy kaldıııı[/QUOTE

evet canım ya cok sıkıcı hemde...yap başakcım yarın işbası dimi kolay gelsin sana simdiden...

canım ya şaka yaptım valla hicbiriniz kavgacı hatunlar degilsiniz yeni geldim aranıza ama cok ısındım sizlere:KK16::KK16:

selam canım hoşgeldin...nasılsın...

hosbulduk iyi canım sen nasılsın:KK16:

kızlar bana herşey kötü kokmaya başladı aayy buda mı psikolojik yoksammm ayy noluyo banaaa:KK14::KK14::KK14::KK14:

evet canım parti yapçaz

canım ya aynı hafta sonu temizlik falan yaptımm yarın görüsürz evet kuzumm:KK9::KK16::KK16::KK16:
iyyyyyy her yerinde tüy kaldıııı[/QUOTE

hosbulduk iyi canım sen nasılsın:KK16:

bende iyiyim canım sagol:KK54:

herkese iyi geceler arkadaslar öptümmmm hepinizi yarın görüsürüz:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK16::KK16::KK16::KK16:hepinizi seviyorummm bu arada arkadasımın ikinciye hamile oldugunu duydum kızı 1yasına girdi kız ikinciye hamile oldugu ögrenmiş hic beklemiyodum diyo allah veriyo işte kız gide cok zorluk cekti kaynanasıyla kalıyo kızına zor baktı ikinci nasıl bakıcam diyip duruyo:KK17::KK30::KK30::KK30::KK30:

normal bi kaynana anlamaz ama benimkinin alıcıları çok açık.benimki dedektif olsa 10 numara olurdu. dedektiflik maceralarını anlatsam ansiklopedi olur. boşverr ne sen sor ne ben anlatıyım gece gece hatırlamak istemiyorum:KK37:
ahhh ahhh benim garip anam hiç entrikayla işi olmaz.

evet aşmış:KK37:

Allah kolaylıklar ve sabırlar ihsan etsin cnm cım anlatma boşvber gece gece tadımızı bozmıyak:KK1:

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

iyi espri hemen bende eşime bişiyler aldırıyım sonra bööle dere bnede öle espri yapiimm

yok be bnyo yapıp geldim ona var daha geç saatte yapçamm

kim kim benmi:KK53::KK53:
:KK48::KK48::KK48::KK48:
kızlar bana herşey kötü kokmaya başladı aayy buda mı psikolojik yoksammm ayy noluyo banaaa:KK14::KK14::KK14::KK14:

yeşilim kuzum sen ni zaman test yapçan yarın yapta rahatlıyak

X