- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
seni seviyom koca toto kankaaaaaben gidiyom yarım saate gelirim ok
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seni seviyom koca toto kankaaaaaben gidiyom yarım saate gelirim ok
selam pelinim gelde beni bu erenay cadısından kurtar. bırakmıyo beni
illa kovalayalım mı seni git dedik işteeeeeeeeeeeee
:98: kanka resmini yollada duvarıma asiyim. seni seviyomk ü s t ü m
selam pelinim gelde beni bu erenay cadısından kurtar. bırakmıyo beni
sen ne zamandır bebiş istiyosun? yaş kaç
ohhh afiyet olsun kuzum anneler harikadır evet. kaynanalara hayır:113:kusura bakmayın kızlar annemle konuşuyordum telde. temizlik yapayım yapmayayım mı diye ona sordum da
yapma didi ben gelince balkonlarını yıkarım bi balkon için kadın çağırma gününden önce çağırırsın didi. süper annem benim.
bu arada eşim de geliyormuş. ben yemek yapıyım kızlar. lafa daldık ben size un helvası nasıl yapılır diye soracaktım kendine özel süpper tarifleri olan varsa yazsın yoksa netin köhne köşelerinde un helvası arıyacağım. canım müthiş helva çekti...
sen nasıslın cnm benim anlatayyy canım ben aranıza girmiyim siz kankasınız nede olsa....
pelooooooş,senin ne işin var kız bu karuların içinde,baksana kavga eder bunlar.
kusura bakmayın kızlar annemle konuşuyordum telde. temizlik yapayım yapmayayım mı diye ona sordum da
yapma didi ben gelince balkonlarını yıkarım bi balkon için kadın çağırma gününden önce çağırırsın didi. süper annem benim.
bu arada eşim de geliyormuş. ben yemek yapıyım kızlar. lafa daldık ben size un helvası nasıl yapılır diye soracaktım kendine özel süpper tarifleri olan varsa yazsın yoksa netin köhne köşelerinde un helvası arıyacağım. canım müthiş helva çekti...
ohhh afiyet olsun kuzum anneler harikadır evet. kaynanalara hayır:113:
pelooooooş,senin ne işin var kız bu karuların içinde,baksana kavga eder bunlar.
26 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 9 aydr bebiş istiyoruz ama olmuyo
ohhh afiyet olsun kuzum anneler harikadır evet. kaynanalara hayır:113:
canım topiklerde gezinirken bu topige demir attım... olsun kız onlar benle kavga etmezler
sen nasıslın cnm benim anlat
ben de 28 3 buçuk yıllık evliyim . 1 düşüğüm var kürtaj oldum kalbi durduğu için . 1 sene oldu korunmayı bıraktık olmadı ...bekliyoruz bakalım...
vaaaaav,bu ne özgüven
peloşum avatarın çok tatlıymış