Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kusura bakmayın kızlar annemle konuşuyordum telde. temizlik yapayım yapmayayım mı diye ona sordum da:KK52:
yapma didi ben gelince balkonlarını yıkarım bi balkon için kadın çağırma gününden önce çağırırsın didi. süper annem benim. :KK76:

bu arada eşim de geliyormuş. ben yemek yapıyım kızlar. lafa daldık ben size un helvası nasıl yapılır diye soracaktım kendine özel süpper tarifleri olan varsa yazsın yoksa netin köhne köşelerinde un helvası arıyacağım. canım müthiş helva çekti...

kusura bakmayın kızlar annemle konuşuyordum telde. temizlik yapayım yapmayayım mı diye ona sordum da:KK52:
yapma didi ben gelince balkonlarını yıkarım bi balkon için kadın çağırma gününden önce çağırırsın didi. süper annem benim. :KK76:

bu arada eşim de geliyormuş. ben yemek yapıyım kızlar. lafa daldık ben size un helvası nasıl yapılır diye soracaktım kendine özel süpper tarifleri olan varsa yazsın yoksa netin köhne köşelerinde un helvası arıyacağım. canım müthiş helva çekti...
ohhh afiyet olsun kuzum anneler harikadır evet. kaynanalara hayır:113:

ben yemesini çok severim ama öyle ölçülü özel bi tarifim yok
eğer ölçülü bi tarif tuturursan bana da yaz,canım çekti.

ohhh afiyet olsun kuzum anneler harikadır evet. kaynanalara hayır:113:

bu arada benim kaynana da 50 yaşında ama internet müptelasıdır. karşılaşırız filan ddiye tırsmıyorum değil:18:
en son face de pkk sitelerine yabancı isimden girip laf atıyordu. kk ya neden el atmasın dimi:KK31:

ben de 28 3 buçuk yıllık evliyim . 1 düşüğüm var kürtaj oldum kalbi durduğu için . 1 sene oldu korunmayı bıraktık olmadı ...bekliyoruz bakalım...

hayırlısı olsun canım. inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalabilirsin.

X