Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çok mu güzelsin kızz onu mu ima ediyorsun şimdik

eşin de mi hastanede .
a

kendi çapımızda bi güzelliğimiz var tabi:KK54:
ne hava attım yaa:KK52:

evet canım önceleri çok kötü oluyordum da alıştım artık yaa:KK53: eşin sağlıkçı olunca :KK53:her şeye alışıyorsun.. onlarda ayıp yok yaa..

kendi çapımızda bi güzelliğimiz var tabi:KK54:
ne hava attım yaa:KK52:

evet canım önceleri çok kötü oluyordum da alıştım artık yaa:KK53: eşin sağlıkçı olunca :KK53:her şeye alışıyorsun.. onlarda ayıp yok yaa..

bizim topikimizde çirkin hatun yokk:KK20:
en çirkini başak işte kara kuru bişiyyyy:120:

ya şimdi siz niye geldiniz?
ben niye açtım burayı ?
işim var gitmrm lazım cillop gibi muhabbeti bırakıp gidemiyoommm:KK50:

burda görülüyor ki en ucuza ben yaptırmışım iki hava atıyım...özelde bedavaya yaptırdım ama eşim hastane personeli o yüzden. normalde de 10 Tl imiş:KK52:
bütün topik toplanıp o hast. ye gidelim o zaman bedavaya:KK9:

bizim topikimizde çirkin hatun yokk:KK20:
en çirkini başak işte kara kuru bişiyyyy:120:
HAHAAAAAAAYTTTTTTTT tuzlayımda kok ma çürük karııııııı koca totonu herke s biliyo burdaaaaaaaaaaa:KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22:
ya şimdi siz niye geldiniz?
ben niye açtım burayı ?
işim var gitmrm lazım cillop gibi muhabbeti bırakıp gidemiyoommm:KK50:
yürü git:KK57:

bütün topik toplanıp o hast. ye gidelim o zaman bedavaya:KK9:

HAHAAAAAAAYTTTTTTTT tuzlayımda kok ma çürük karııııııı koca totonu herke s biliyo burdaaaaaaaaaaa:KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22:

yürü git:KK57:

ben kokmuyom zaten tuzunu boşa harcamaaaaa:63:
koca ama güzelllll:63:
gidiyom o zaman ben birazdan gelirimmm:KK5:

başak ben o epilasyon meselesini tam anlamdım,okudum ama şu an anlayamadım,sen bana bi türkçe açıklasana,bu ayınki gelmemiş sanırım ama ben dolunay günü temizlemiştim oysa.
o verilen atrihlerin hangisi senin adet bitimine geliyosa o zaman alcan canım. adetliyken ve adete yakın almıyorsun. ağda en güzeli oluyor bu yöntemin.

ordaki arkadaş ayla ilgili hesaplamalar yapıyor. benimde kafam basmıyor. elimde kalem kağıt ayı seyrediyorum demişti bana
çimdik çimdik :90::90::90:
o öyle değil canım.
:çimdik: :çimdik::KK60:

o verilen atrihlerin hangisi senin adet bitimine geliyosa o zaman alcan canım. adetliyken ve adete yakın almıyorsun. ağda en güzeli oluyor bu yöntemin.

ordaki arkadaş ayla ilgili hesaplamalar yapıyor. benimde kafam basmıyor. elimde kalem kağıt ayı seyrediyorum demişti bana

o öyle değil canım.
:çimdik: :çimdik::KK60:

bişeydende haberin olmasın be karıııııı
ukala dümbeleği herşeyde bi lafı varrrr
o demişmiş o yapmışmışşşş filnda fişmandaaa

X