burda görülüyor ki en ucuza ben yaptırmışım iki hava atıyım...özelde bedavaya yaptırdım ama eşim hastane personeli o yüzden. normalde de 10 Tl imiş
nerdeymiş o ya ben sordum özel hastaneye anestezi yok 250 tl dediler ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burda görülüyor ki en ucuza ben yaptırmışım iki hava atıyım...özelde bedavaya yaptırdım ama eşim hastane personeli o yüzden. normalde de 10 Tl imiş
çok mu güzelsin kızz onu mu ima ediyorsun şimdik
eşin de mi hastanede .
a
konya başkent canımnerdeymiş o ya ben sordum özel hastaneye anestezi yok 250 tl dediler ...
çimdik çimdik :90::90::90:
kendi çapımızda bi güzelliğimiz var tabi
ne hava attım yaa
evet canım önceleri çok kötü oluyordum da alıştım artık yaa eşin sağlıkçı olunca her şeye alışıyorsun.. onlarda ayıp yok yaa..
konya başkent canım
aaa ne oluyor noldu kim çimdik attı
nerdeymiş o ya ben sordum özel hastaneye anestezi yok 250 tl dediler ...
sen konyada değilsin anlaşılan
bütün topik toplanıp o hast. ye gidelim o zaman bedavayaburda görülüyor ki en ucuza ben yaptırmışım iki hava atıyım...özelde bedavaya yaptırdım ama eşim hastane personeli o yüzden. normalde de 10 Tl imiş
HAHAAAAAAAYTTTTTTTT tuzlayımda kok ma çürük karııııııı koca totonu herke s biliyo burdaaaaaaaaaaabizim topikimizde çirkin hatun yokk
en çirkini başak işte kara kuru bişiyyyy:120:
yürü gitya şimdi siz niye geldiniz?
ben niye açtım burayı ?
işim var gitmrm lazım cillop gibi muhabbeti bırakıp gidemiyoommm
bütün topik toplanıp o hast. ye gidelim o zaman bedavaya
HAHAAAAAAAYTTTTTTTT tuzlayımda kok ma çürük karııııııı koca totonu herke s biliyo burdaaaaaaaaaaa
yürü git
o verilen atrihlerin hangisi senin adet bitimine geliyosa o zaman alcan canım. adetliyken ve adete yakın almıyorsun. ağda en güzeli oluyor bu yöntemin.başak ben o epilasyon meselesini tam anlamdım,okudum ama şu an anlayamadım,sen bana bi türkçe açıklasana,bu ayınki gelmemiş sanırım ama ben dolunay günü temizlemiştim oysa.
o öyle değil canım.çimdik çimdik :90::90::90:
o verilen atrihlerin hangisi senin adet bitimine geliyosa o zaman alcan canım. adetliyken ve adete yakın almıyorsun. ağda en güzeli oluyor bu yöntemin.
ordaki arkadaş ayla ilgili hesaplamalar yapıyor. benimde kafam basmıyor. elimde kalem kağıt ayı seyrediyorum demişti bana
o öyle değil canım.
:çimdik: :çimdik:
ben kokmuyom zaten tuzunu boşa harcamaaaaa
koca ama güzelllll
gidiyom o zaman ben birazdan gelirimmm
sanane be kıskanç çirkefbişeydende haberin olmasın be karıııııı
ukala dümbeleği herşeyde bi lafı varrrr
o demişmiş o yapmışmışşşş filnda fişmandaaa
benimde hamam yapmam gerek
selam pelinim gelde beni bu erenay cadısından kurtar. bırakmıyo beniselam kızlar
sanane be kıskanç çirkef