yok kuzum hafta içi herkes işte oluyor o yüzden girebiliyorlar. ben mesela iş yerinde daha çok giriyorum buraya.
dolunay pınar sara abla hafta içi hep burdalar. sen çalşmıyorsun galiba. neler yapıyorsun canım anlat bakalm seni tanımak istiyoruzzzzz
çalışıyorum öğretmenim ...baya da dersim var eve gelince de yemek falan geçiyo zaman .baya geç oturuyorum yani.akşam de erken yatıyorum...
inşallah canım inşallah b u ay hamile kalırsın. topikin ilk hamişi olursun
hediyelerden haberin vardır dimi
ben de ev hanımıyım :))
dün rahim filmi çektirdim canım. çok kanamam oldu Allaha şükür bugün geçti.
ben makineyle üstünden geçiyom ööle oluncaa:18:
kalanlara yapacak bişeyim olmuyooooo
cnm o topikteki kız saat falan veriyo istersen ona uy çok faydası varbugün ayın 16 sı sanırım. yani muharremin. kameri aya göre ay hiç görünmeden başlıyor yani hilalle sanırım o zaman şu an dışarda dolunay olmalı..
aa evet eşim gece 4 de kalktım sabah oldu zannettim demişti. meğer ay varmış dün.
o zaman bu vakitten sonra mı yapmak lazım.
ben de hep ağdayla aldım. geçen üst üste 1 hafta arayla 3 kere doktora gittim ve alıncak kadar uzamadığı için çok zorlandım. jiletle de hiç almadım kanatırım diye korktum. ağdayla alanlar böyle durumlara çözümünüz var mı
evde hanımlık yapıyormuşşbende evde hanımlık yapanlardanımmm
geçmiş olsun dün girmedim geçmişi de okuyamadımm daha da aaaa
neyse geçtiğine sevindimmm
nerdesin hatun sen sen niye bizi ihmal ediyosun bak yıldızların yok işte
çok özledik seni sağlığın nasıl kuzum
çatlaaa sen 35 gösteriyon yaa çatlıyon dimiii
ben 4 yılda bir yaş atıyorum napiyim benimmi suçum
senin doğum günün 29 şubatmı ki ssen 4 yılda bir yaş atıyonn
yanii iyi olun ki hep gelin bol bol sohbet edelimm dimi yaniii
cnm o topikteki kız saat falan veriyo istersen ona uy çok faydası var
valla o konuda çözüm yok bence kuzum ya jilete kesinlikle karşıyım. ağdayla alıncak uzunlukta değilse bence çok fazla çıkmamış demektir. onuda doktor görsün napalımartık.
amann bence dikkat bilem etmiyodur doktor. akşama kadar kaç tane görür.
evde hanımlık yapıyormuşş
sen ancak bunu seni tanımayanlara yutturursun. bana değil
bu güzeldi tebrik ederim(başakcım alınma kız çok güzel espri yaptı)
cnm o topikteki kız saat falan veriyo istersen ona uy çok faydası var
valla o konuda çözüm yok bence kuzum ya jilete kesinlikle karşıyım. ağdayla alıncak uzunlukta değilse bence çok fazla çıkmamış demektir. onuda doktor görsün napalımartık.
amann bence dikkat bilem etmiyodur doktor. akşama kadar kaç tane görür.
geçmiş olsun inşallah bişey çıkmamıştır. ben de çektirdim ağrı sızı olmadı ama kanama hemen geçmedi bende .
teşekkür ederim canım. herşey normal dedi dktor kanallar açıkmış ama asıl rapor yarın çıkcak. benim ağrım da kanamam da çok oldu ama geçti :)
bende diycektim sana eroş dünsen yoktun gelenek bozuldu diye. iyi de bu pınarla dolunay hafta sonu niye girmiyolar yaa onlarda yoktu dün.başakımmm sen dün beni hiç anmamışsınn kırıldımmmmmm
neyse gelenek bozulmasınnn 2 gün için diyimmm
seni seviyomm x 2
hocamyanlış yere yazmışım yauv ...öğretmenim ben yorucu oluyo okulda da girilmiyo yani....
yok kuzum ben alınmam onun öyle çirkefliklerine. o hep benim üstüme atlar bölyebu güzeldi tebrik ederim(başakcım alınma kız çok güzel espri yaptı)
fydası vardırda beklenmezkiiiiii
kızım hanımım ben hanımmm çekemeyenler çatlassınn
sağol bacımm
şifa olsun canım,ben de yutmuştum bi zamanlarevet kardelencimm buğday yutcaam bu haftaaaa
sen nasılsınnn bebeiş nasıllll???
nerdesin hatun sen sen niye bizi ihmal ediyosun bak yıldızların yok işte
çok özledik seni sağlığın nasıl kuzum
çatlaaa sen 35 gösteriyon yaa çatlıyon dimiii
ben 4 yılda bir yaş atıyorum napiyim benimmi suçum
ben anestezi ile devlette yaptırdım aşırı olmamakla birlikte 3-4 gün sürdü.
ben anestezi ile devlette yaptırdım aşırı olmamakla birlikte 3-4 gün sürdü.
kızım laf sokmayana laf sokmazlarrbende diycektim sana eroş dünsen yoktun gelenek bozuldu diye. iyi de bu pınarla dolunay hafta sonu niye girmiyolar yaa onlarda yoktu dün.
ben de seni seviyom
hocam
yok kuzum ben alınmam onun öyle çirkefliklerine. o hep benim üstüme atlar bölye
inşalllaaahhhhhhhhhhhhhhhşifa olsun canım,ben de yutmuştum bi zamanlar
inşallah bebek için en kaliteli hücre oluşsun yediğin buğdayla.
ya kanka kusura bakma,diğer topicde görmüşün beni ama orayada bi ceee dedim kaçtımdı,çok yoğundum,hele bugün büyük temizlik yaptık kocişle,ben koordine ettim o yaptı ama asıl yük bendeydi
o yüzden de gözlerim kaymış durumda şu an
çok mu güzelsin kızz onu mu ima ediyorsun şimdikmakinem yok kaldı gitti. onunla bikini bölgesi alınmıyor demişti arkadaşlarım o yüzden vazgeçmiştim. zaten alsam oun için alırım diğer yerler kolay.
bu arada kızlar esnemekten yazamıyorum nazar filan mı değdi ay bugün toplantıda
eşin de mi hastanede .doktor benim için de önemli değil de doktorun yanındaki kız eşimin iş arkadaşı tabi gide gele biz de arkadaş olduk
kocişinden Allah razı olsun ne diyelimşifa olsun canım,ben de yutmuştum bi zamanlar
inşallah bebek için en kaliteli hücre oluşsun yediğin buğdayla.
ya kanka kusura bakma,diğer topicde görmüşün beni ama orayada bi ceee dedim kaçtımdı,çok yoğundum,hele bugün büyük temizlik yaptık kocişle,ben koordine ettim o yaptı ama asıl yük bendeydi
o yüzden de gözlerim kaymış durumda şu an
çok mu güzelsin kızz onu mu ima ediyorsun şimdik
eşin de mi hastanede .
a
kocişinden Allah razı olsun ne diyelim
uyumak istemiyorum biri beni çimdiklesin.......