dolunaya göre sanırım ayın durumunu hesaplıyor.
hemende hava at olur mu geç kalma.
ay ilk aldığından beri ağdayla alıyomşta zaten tüyleri azmış
kuzum normalde bugün bende gelemezdim ama bugün işim yok. ama sen yarın gel sabahtan akşama kadar birsürü kız var burda
slm cewo m nasılsın kuzum kanama kesildimi kendini nsl hissediyorsun
çok ilginç daha önce hiç duymamıştım.bak şimdi bu topikteki arkadaş ne zaman epilasyon yapılırsa tüylerde geç çıkma ve azalma olur onları hesaplıyor. her ay bazı günler veriyor adetin bitimi hangi tarihe denk geliyorsa o zaman alman gerek.
4-5 aydr onun verdiği tarihlerde yapıyorum, azalmanın farkındayım. gözle görülür fark yaşıyorum. çok memnunum. o yüzden o tarih vermeden kafama göre almıyorm
aralık ayını hala vermedi. onu bekliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
26 olacam canımooo sen yetişmeye çalışma annem direkt dal muhabbete bak ben dün yoktum daha geçmişi okuyamadımm
sonra okucammm
yaşlandınmııı??? kaç yaşındasınki sennn???
şubatta da bana gelecek 1 yaş dahaaaa
slm cewo m nasılsın kuzum kanama kesildimi kendini nsl hissediyorsun
aaaa ben hiç yaşlanmıyorum. 22 yaşında evlenmiştim. 2,5 yıldır evliyim. hala 22 yaşındayım
yok kız çoğu çalışan burdakilerinnnnhafta içi herkes evde tabi ben yorgunluktan giremiyom bile...
teşekkür ederim tatlım. kesildi kanamam çok şükür. yarın sonuçları alıcam ve yumurtalarım büyümüşse çatlatma iğnem olacak inşallahhhh.
çok ilginç daha önce hiç duymamıştım.
26 olacam canım
ben de 23 buçuk yaşımda evlenmiştim :))
herkeze selam
keyifler iyi maşallah.
erenay buğday mı getirdiler mekke den.
çok geçmişi okuyamadım,son sayfada gördüm bunu da.
başakcım sen nasılsın canım?
başakım benim şimdi yapmam lazım mesela ,
ya bir hafta sonraya tarih verdi napçamm beklicemmiii???
ooo nolur öle
örerim birertanede kurdela takarımm mis gibi olurr
yok kuzum hafta içi herkes işte oluyor o yüzden girebiliyorlar. ben mesela iş yerinde daha çok giriyorum buraya.hafta içi herkes evde tabi ben yorgunluktan giremiyom bile...
inşallah canım inşallah b u ay hamile kalırsın. topikin ilk hamişi olursunteşekkür ederim tatlım. kesildi kanamam çok şükür. yarın sonuçları alıcam ve yumurtalarım büyümüşse çatlatma iğnem olacak inşallahhhh.
allah seni ne yapsın güldürdün beni
yok kız çoğu çalışan burdakilerinnnn
1-2 tane ev hanımı varrr
ne kanaması ben bişiymi kaçırdımm???:26::26::26:
inşallah canım inşallah b u ay hamile kalırsın. topikin ilk hamişi olursun
hediyelerden haberin vardır dimi
dolunaya göre sanırım ayın durumunu hesaplıyor.
hemende hava at olur mu geç kalma.
ay ilk aldığından beri ağdayla alıyomşta zaten tüyleri azmış
kuzum normalde bugün bende gelemezdim ama bugün işim yok. ama sen yarın gel sabahtan akşama kadar birsürü kız var burda
ben de ev hanımıyım :))
dün rahim filmi çektirdim canım. çok kanamam oldu Allaha şükür ugün geçti.
nerdesin hatun sen sen niye bizi ihmal ediyosun bak yıldızların yok işteherkeze selam
keyifler iyi maşallah.
erenay buğday mı getirdiler mekke den.
çok geçmişi okuyamadım,son sayfada gördüm bunu da.
başakcım sen nasılsın canım?
çatlaaa sen 35 gösteriyon yaa çatlıyon dimiiibaşakla bende 25 olcazzzz
haaa hahaha haaaa 22 mişşşş
bugün ayın 16 sı sanırım. yani muharremin. kameri aya göre ay hiç görünmeden başlıyor yani hilalle sanırım o zaman şu an dışarda dolunay olmalı..
aa evet eşim gece 4 de kalktım sabah oldu zannettim demişti. meğer ay varmış dün.
o zaman bu vakitten sonra mı yapmak lazım.
ben de hep ağdayla aldım. geçen üst üste 1 hafta arayla 3 kere doktora gittim ve alıncak kadar uzamadığı için çok zorlandım. jiletle de hiç almadım kanatırım diye korktum. ağdayla alanlar böyle durumlara çözümünüz var mı
bende evde hanımlık yapanlardanımmm
geçmiş olsun dün girmedim geçmişi de okuyamadımm daha da aaaa
neyse geçtiğine sevindimmm
nerdesin hatun sen sen niye bizi ihmal ediyosun bak yıldızların yok işte
çok özledik seni sağlığın nasıl kuzum
çatlaaa sen 35 gösteriyon yaa çatlıyon dimiii
ben 4 yılda bir yaş atıyorum napiyim benimmi suçum