bilmiyorum ya ben bi topikte bunu teklif etmiştim kurucusu bana dedi ki topiklerde yasak o yüzden yapamayız dedi.daha önce uyarı almş kendisi de. bilmiyorum annem bzi özelden konşuruz boşver.
ben ce yönetime msj atıp istifaya çağıralım.
yönetim istifa
inşallah gelmez misafir felan yaa:100:
misafir gelmezse hep burdayım 1e kadar başka işim yok çünküm
inşallah tutar bu ay çalşmalarınız şifa Allah'tan herşey bahane.
Allahü Teala diyor ki: ölümden başka herşeye çare var, arayınız bulunuz. diyor.
hani derler ya can çıkmadıkça umut kesilmez diye. çok doğru. bizimde çaremiz biyerler de işte arayıp bulmamız gerekiyor. belkide senin çaren buğday
ay benimde kişisel bakım günüm geldi ama belkiyorm daha epilasyon günü gelmedi.
biliyon mu sen o topiki
bak ben sana kısaca aklımda kalanları tanıtayımm
erenay ev başak topiğin çirkefleri geçinemezler hep kavga ederler ama sıkı kankalarr
sara,nazemir ve yeeter topiğin ılımlı sakin ve sevecen ablalarıı
belinay bu ara depresyonda
akandeniz var oda iyi ama daha tam tanıyamadıkk
yeşil gamze maonya karanfilce cewo varr onlar bizim sakin çiçeklerimizzz zarifler onlarrr
pınar dolunay onlar beni ve başakı kavga ettirmek için gaza getirirler
aklıma gelmdi gerisii gelince anlatırızz
bak ben sana kısaca aklımda kalanları tanıtayımm
erenay ev başak topiğin çirkefleri geçinemezler hep kavga ederler ama sıkı kankalarr
sara,nazemir ve yeeter topiğin ılımlı sakin ve sevecen ablalarıı
belinay bu ara depresyonda
akandeniz var oda iyi ama daha tam tanıyamadıkk
yeşil gamze maonya karanfilce cewo varr onlar bizim sakin çiçeklerimizzz zarifler onlarrr
pınar dolunay onlar beni ve başakı kavga ettirmek için gaza getirirler
aklıma gelmdi gerisii gelince anlatırızz
bak şimdi bu topikteki arkadaş ne zaman epilasyon yapılırsa tüylerde geç çıkma ve azalma olur onları hesaplıyor. her ay bazı günler veriyor adetin bitimi hangi tarihe denk geliyorsa o zaman alman gerek.yooo o nedemekki ölee anlamadımmm:26:
aaa sağolasınız kızlar. teveccühünüz
ama siz çok jet hızıyla ilerliyorsunuz anca sakin kalabiliyorum.
yaşlandım mı ne:44:
aayy bu arada ocakta bi yaş yaşlanıyorum
slm cewo m nasılsın kuzum kanama kesildimi kendini nsl hissediyorsunselam kızlaaaar. nasılsınız?????
mersi şekeriiimmm
aaaa ben hiç yaşlanmıyorum. 22 yaşında evlenmiştim. 2,5 yıldır evliyim. hala 22 yaşındayımaaa sağolasınız kızlar. teveccühünüz
ama siz çok jet hızıyla ilerliyorsunuz anca sakin kalabiliyorum.
yaşlandım mı ne:44:
aayy bu arada ocakta bi yaş yaşlanıyorum
bak şimdi bu topikteki arkadaş ne zaman epilasyon yapılırsa tüylerde geç çıkma ve azalma olur onları hesaplıyor. her ay bazı günler veriyor adetin bitimi hangi tarihe denk geliyorsa o zaman alman gerek.
4-5 aydr onun verdiği tarihlerde yapıyorum, azalmanın farkındayım. gözle görülür fark yaşıyorum. çok memnunum. o yüzden o tarih vermeden kafama göre almıyorm
aralık ayını hala vermedi. onu bekliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
hafta sonu girmiyim bari yaaaaaa demin kimseler yoktu....
dolunaya göre sanırım ayın durumunu hesaplıyor.oo onu bekleyemem bennnn
ben ilk aldığımdan beri ağda yapıyom zaten az yaniii
neye göre hesaplanıyor kiii
kuzum normalde bugün bende gelemezdim ama bugün işim yok. ama sen yarın gel sabahtan akşama kadar birsürü kız var burdahafta sonu girmiyim bari yaaaaaa demin kimseler yoktu....
bak şimdi kalabalıkkk olduu saatimiz saatimizi tutmuyoo
haftaa içi ççok konuşuluyooo günde 50-60 sayfa ilerliyozz nerdeysee