Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

herkes hissettiği yaştadırr ablacımmm:KK34:
aaaa gaza getirmiyoss abla muhabbet ediyoss
bende hepinizi seviyomm

benim adet düz var ben bunu denediimm bi işime yaramadı ama
beni çok güzel kokuttuuuuuuu

yok görmekten utandımmm:KK17:
tamam yaaaaa:KK24:
ne özelimiz kaldı kiii zatennnnn:KK20:
boşveeeeerrrr
utanmak falan yokkk:KK1:

canım bak ben klomen kullanmıştım sanırım o ay çok geç yumurtladım o yüzden adetim 10 gün gecikti.normalde hiç şaşmazdı. ben de burdan okuduklarımdan civanperçemi içtim 2 gün ve adet oldum . sana da tavsiye ederim. akşamları ot karışımı çayları dene . aktarlarda erken menapoz için falan ot karışımı varmış onlardan al iç hergün. ya da hergün ayrı bi ot iç.bi gün adaçayı ertesi gün ıhlamur sonra kekik civanperçemi falan ....allahım şifaşar versin...bak ne geldi aklıma bi arkadaş geç adet oluyodu bi sorun var sanıyodu ama 2 kez yumurtluyomuş ondan geş adet oluyomuş

Kızlar topikimizin ilk hamişine biliyorsunuz ki bir takım hediyelermiz var. Güncellemek istedim:

Hastahane masraflarını karşılıyoruz,

bebişine 2 çift çorap,
2 adet zıbın,
1 çift bebek telsizi,
gerekirse eğer manuel süt pompası
bebek banyo seti
bebek cıp cıp yaparken canı sıkılmasın diye bilumum banyo oyuncakları
1 pakette en kalitelisinden bebek bezi
bi de minik yeni doğmş bebek beşiği alıyoruz
Ayrıca
anne sütünü bıraktıktan sonra ilk 1 yıl boyunca tüm mama masrafı da bizden!
Bir de bunların yanında mız mız, stresli, heyecanlı, sabırsız hatunlarımızın kahrını çektiği için bu bebişin mimarı olan babaya araba hediyemiz var.

teşekkürler eranaycım hakkımda yazdıkların için

ya bişey soracam sana geçen sana kumpirin tarifini yszarmısın demiştim ama işteydim sorduktan sonra hemen çıkmam gerekti daha sonra sayfalar hızla ilerlediği içinde geçmişe bakamadım yazmışmıydın yada rica etsem bi daha yazarısın canım

ne demek ablacım seni seviyom bennn
ne demek yazarım tabi ablacımmm
patatesi haşla,tereyağıyla ezzz,kaşarı rendele içine karıştır,harmanla
garnitür,salatalık tuşusu,mısır,sosisi küçük küçük doğra, bu karışımdan biraz ayırr,
doğradığın malz patatese karıştır,eğer az yaptıysan güveçe çok yaptıysan tepsiye ser
ayırdığın malzemeden üzerine ser ,rendelenmiş kaşarı da üzerine ser
kaşar eriyene kadar fırınlaaaaa:KK39:

Hayıt tohumu ile kısırlık tedavisi
Bilindiği üzere kadınlarda hormon dengesizliği kısırlık sorununa da sebep olabilmektedir. Bu yüzden hayıt otu yumurtlama periyodunu düzenleyerek gebelik şansını arttırmaktadır. Doğum kontrol hapı kullanımı sonlandırıldıktan sonra vücudun eski hormon dengesine ulaşabilmesine hayıt bitkisi yardımcı olmaktadır. Bu bitki aynı zamanda hem kadınlardaki hem de erkeklerdeki, hormon bozukluğuna bağlı, tüylenmeler için de faydalıdır.
AYDALARI:
İdrar söktürür. Sancıları keser. Aybaşı kanamalarını düzenler. Anne sütünü artırır. Hazımsızlığı giderir. Karın ağrısını ve ishali keser. Ayak şişlerini indirir. Akrep ve arı sokmalarında faydalıdır.

Açıcı ve söktürücü özeliği vardır. Kadınların adet kanamalarını düzeltir. Hazımsızlığa faydalıdır, mide ve bağırsak gazlarını giderir. Karın ağrısını ve ishali keser. Karaciğer ve dalak tıkanıklıklarını giderir, kalp çarpıntısına, baş dönmesine, uykusuzluğa faydalıdır. Ayak şişlerini indirir. Akrep ve arı sokmalarına fayda verir.

Yüksek ateşe, adet sancısına, gaz sorununa iyi gelen ve idrar söktürücü özelliği olan hayıt otu özellikle kadınlar için çok faydalıdır. Özellikle de regl dönemlerinde adet sancısı sorunu yaşayan kadınlar için hayıt bitkisi oldukça yararlıdır. Regl öncesi dönemdeki stres, adet gecikmesi, göğüslerde hassasiyet, ağrılar, adet krampları ve depresyon için etkili bir bitkidir.

Hayıt tohumu hipofiz bezini tetikler ve kadınlık hormonlarının dengeye ulaşmasına yardımcı olur. Ayrıca bu hormon dengeleme işlemini doğal yöntemlerle yaptığından dolayı, sentetik hormon tedavisine maruz kalan kadınlardaki gibi yan etkiler görülmez.

Adet stresi ve adet depresyonu yaşayan kadınların hayıt otu kullanmasıyla sorunları 2 hafta içerisinde azalmaya başlar ancak etkili bir çözüm için hayıt bitkisinin en az 3 ay kadar kullanılması gerekmektedir.

Hayıt adet düzeninizi; ister fazla kısa olsun, isterse hiç olmasın, kanama zamanı çok uzun veya çok kısa olsun, kanamanız çok hafif veya ağır olsun her şeyi normale döndürür. Hayıt aynı zamanda hem kadınlarda cinsel istek arttırıcı hem de cinsel istek azaltıcı özelliğe sahiptir. Yani cinselliğiniz çok fazla ise onu azaltacak, az ise onu yükseltecek ve normale döndürecektir.

bu kadarını bilmiyodum ya sağol allahım kullananlara şifalar versin.....

Kızlar topikimizin ilk hamişine biliyorsunuz ki bir takım hediyelermiz var. Güncellemek istedim:

bebişine 2 çift çorap,
2 adet zıbın,
1 çift bebek telsizi,
bebek banyo seti
Ayrıca
Bir de bunların yanında mız mız, stresli, heyecanlı, sabırsız hatunlarımızın kahrını çektiği için bu bebişin mimarı olan babaya araba hediyemiz var.

başakcım beni test yapmaya zorluyosun bak hediyeleri görünce dayanamıyorummmm:KK52::KK52::KK52::KK52:

evet ablacım uğur getirir kırmızlar yılbaşında:KK1::KK1::KK1:

ben gece 1e kadar burda olurum .. gece 10.30 da falan gelebülürüm uyar mı

evet bugün 2. günüm incire başladım. sara ablanın dediği gibi 8 tane atıyorum içine ohhh misssss.. inşallah onun sayesinde çatır çatır doğurcam.
ama önce yumurtlamam gerekkkkkkkkkkkk

hadi ben kaçtımmmmmm
tamam 10,30 da burda 300 sayfa partisini yaparızzz
bende 1 e kadar takılırımmm
herkes gelsin aammmmaaaa
kalabalık parti olsunn

bebişine 2 çift çorap,
2 adet zıbın,
1 çift bebek telsizi,
bebek banyo seti
Ayrıca

ah canım bi bebiş olsa sağlıklı sıhhatli inan kimsenin gözünde yok bunlar ....ama yine de kimsenin hayır diyeceğini sanmıyorum:KK52:

herkes hissettiği yaştadırr ablacımmm:KK34:
aaaa gaza getirmiyoss abla muhabbet ediyoss
bende hepinizi seviyomm

benim adet düz var ben bunu denediimm bi işime yaramadı ama
beni çok güzel kokuttuuuuuuu

yok görmekten utandımmm:KK17:
tamam yaaaaa:KK24:
ne özelimiz kaldı kiii zatennnnn:KK20:
boşveeeeerrrr
utanmak falan yokkk:KK1:

yaş 36 ama kendimi 26 hissediyorum zaten yaşıma kimse inanmıyor bazen komşuya gittiğimde başka misafir gelirse kimin kızı diye soruyorlar komşum diyince aa evlimi diye şaşırıyorlar çocuğun varmı diyorlar yok diyorum olsun daha gençsin olur diyorlar
bizim oralarda utananın çocuğu olmazmış derler
bende muhabbet anlamında gaza geldik demek istedim:KK19:

eweet tecrübeli de yazacaktımm yazmamışımmm:26::KK30:

kadının rahimle ve hormonlarla olabilecek tüm rahatsızlıklarına şifaaaaaa

ben adet düz için kullanmıştımm tohumunu çay olarak içtim bayağı işe yaradıı
ama tadından dolayıı devam edemedimm

olsun canım ben yazdın saydım
sen hayıtı ne kadar koyuyordun ben baştan çok koymuşum acı oluyordu sonra netten baktım 1 çay kaşığı koyup kaynamış suda 5.. 10 dk bekletiyorum tadı fena olmuyor benimde fsh yükselmeye başladı ama dr ilaç vermemişti 3 ay sonra tekrar gel dedi duruma göre verecek demekki

yaş 36 ama kendimi 26 hissediyorum zaten yaşıma kimse inanmıyor bazen komşuya gittiğimde başka misafir gelirse kimin kızı diye soruyorlar komşum diyince aa evlimi diye şaşırıyorlar çocuğun varmı diyorlar yok diyorum olsun daha gençsin olur diyorlar

sen hayıtı ne kadar koyuyordun ben baştan çok koymuşum acı oluyordu sonra netten baktım 1 çay kaşığı koyup kaynamış suda 5.. 10 dk bekletiyorum tadı fena olmuyor benimde fsh yükselmeye başladı ama dr ilaç vermemişti 3 ay sonra tekrar gel dedi duruma göre verecek demekki

1 çay kaşığını ezerek kullanıyodumm

fsh kaç çıkmıştı hatırlıyomusun?

ne demek ablacım seni seviyom bennn
ne demek yazarım tabi ablacımmm
patatesi haşla,tereyağıyla ezzz,kaşarı rendele içine karıştır,harmanla
garnitür,salatalık tuşusu,mısır,sosisi küçük küçük doğra, bu karışımdan biraz ayırr,
doğradığın malz patatese karıştır,eğer az yaptıysan güveçe çok yaptıysan tepsiye ser
ayırdığın malzemeden üzerine ser ,rendelenmiş kaşarı da üzerine ser
kaşar eriyene kadar fırınlaaaaa:KK39:

bende seni seviyorum canım menim.tarifi tekrar yazdğın için teşekkür ederim.deneyecem mutlaka patatesi çok seviyorum her yemeğini yaparımda bunu yapmamıştım çok sağol

canım bak ben klomen kullanmıştım sanırım o ay çok geç yumurtladım o yüzden adetim 10 gün gecikti.normalde hiç şaşmazdı. ben de burdan okuduklarımdan civanperçemi içtim 2 gün ve adet oldum . sana da tavsiye ederim. akşamları ot karışımı çayları dene . aktarlarda erken menapoz için falan ot karışımı varmış onlardan al iç hergün. ya da hergün ayrı bi ot iç.bi gün adaçayı ertesi gün ıhlamur sonra kekik civanperçemi falan ....allahım şifaşar versin...bak ne geldi aklıma bi arkadaş geç adet oluyodu bi sorun var sanıyodu ama 2 kez yumurtluyomuş ondan geş adet oluyomuş

ben düzenli adet oluyorum onunla ilgili bi sıkıntım yok gününü geçirmez...ama adaçayını arada içiyorum ıhlamuruda ama kekik sevmiyorum birde ben böyle otları düzenli yapamıyorum sıkılıyorum ilk defa hayıtı düzenli hergün yapıyorum ...sağol tabiki tavsiyelerin için

slm fıstıklarrrr napıyosunuz bakemmm???:KK16::KK16::KK16:

selam muhabbet yapıyoruz gel sende katıl bize

bu kadarını bilmiyodum ya sağol allahım kullananlara şifalar versin.....

amin inşallah çabalarımızın karşılığını görürüz inşallah

tamam 10,30 da burda 300 sayfa partisini yaparızzz
bende 1 e kadar takılırımmm
herkes gelsin aammmmaaaa
kalabalık parti olsunn

ben burdayım zaten

X