inşallah canım en kısa zamanda.....
hepinizi tanımak istiyorum ama biraz zor olacak sanırım....ama fırsat buldukça gircem inşallah...
merhaba canım ...ben her daim buradayım topiğin bekçisi gibi
biz de gece hayatı bitmez annem biri biter biri başlar.merhaba kızlar nasılsınız bakalım.. ben de gece hayatına son veriyorum
nazemircim bende bu siteye 4 ay falan oldu üyeyimmm
bende samimi bi topik arıyodumm kii
sabırla bebeğini bekleyenler topiğinii buldumm
orda çok sıcak ve samimi insanlarla tanıştımm
başakı orda buldum(şükür)kanka oldukk
kendi topiğimiz olsun istedikk burayı açtık
size böle hissettirebildiysek ne mutluuuuu
inşallah bizi ihmal etmemeye çalış lütfeninşallah canım en kısa zamanda.....
hepinizi tanımak istiyorum ama biraz zor olacak sanırım....ama fırsat buldukça gircem inşallah...
sevindim canım böyle düşünmene
bizde üzüntüden stersten uzak duralım dedikkk
neşelenelimm durumumuzu drama etmeden atlatalım dedikkkk
bööle bi topik açmaya karar verdikkk
inşallah burdannn
zevkle doğurup,güzel anneler olacağız topikine geçerizzzz
nazemircim bende bu siteye 4 ay falan oldu üyeyimmm
bende samimi bi topik arıyodumm kii
sabırla bebeğini bekleyenler topiğinii buldumm
orda çok sıcak ve samimi insanlarla tanıştımm
başakı orda buldum(şükür)kanka oldukk
kendi topiğimiz olsun istedikk burayı açtık
size böle hissettirebildiysek ne mutluuuuu
asayiş berkemal kuzcum. ben o msjı attıktan sonra kocam geldi. bende çıktım hemn
bat günüm değil de sanırım yumurtlama günüm ama kocam geç geliyo, kızlar bana bi akıl verin ben napçam böylee !!! kocam geç geliyor ben işe gidiyorum erken uyuyorum nasıl oolocak bu çalışmalar aklım almıyooo:84:
sincap hoş geldinnn sincap olduğun için mi zıplıyorsun?
biz yeni gelenleri baş köşeye oturtuyoruz buyur şöyle alalım seni
erenay kalk annem ordan
yılbaşında kırmızı iç çamaşırı giyilir ya senin giymene gerek kalmıycak
eroşum bi avuç fırlat ordan yakalayım ben
hoş buldum can dostlar kocamı işe yoladım hemen sarıldım pc ye. fakat işlerim var bugün çarşıya çıkımam gerek. daha sonra yemeğe misafr gelcek telaş var yaniii
senlede yaparız nazemirim ama benim gece hayatım kocişimle başlayacakkk
ooh buğdayları,ilaçları içippppp kudurcazzz
meyvesini de alcaz inşşşş
valla kızlar istemeyerek kaçıyorum ben
çok işim var bugün.
erenay çeneni tut fazla ilerlemesi sayfalar
sexi hatunlarım benim sizi seviyom sizi seviyom sizi seviyom sizi seviyomm
o topiği hiç takip etmemiştim 3 topikde yazıyordum ama birtanesinde hamile kalanlar doğuranlar oldu pek girmiyorlar diğer yazdığım topikde aynı doğuranlar hamile kalanlar girmeyince diğeleride girmemeye başladılar bir diğeri desen çalışıyorlar ara ara girselerde bazen kendimi konunun dışında hissediyorum... bende sürekli evdeyim, her daim muhabbet edebileceğim samimi bir ortam bulduğum için mutluyum
pardon ben yanlış anladımiyi kudurmalar ozamanEki Görüntüle 305140
bak canım 1. sayfada liste ve bilgiler var oku ordan bilgilerimizziii
ben de 28 yaşındayım ...yaşlanıyoruz yaaaaaaaaa
canım sizde yaşlanıyoruz diyorsanız ben öleyim şunun şurasında 40 ne kaldı bende 36 yaşındayım
ben de sürekli girsem de sürekli cevap yazamıyorum. işlerim oluyor. bi de siz fazla hızlısınız
başakla eranay sağolsun gaza getiriyorlar bizi bende ilk defa burada bukadar aktifim
valla kızlar istemeyerek kaçıyorum ben
çok işim var bugün.
erenay çeneni tut fazla ilerlemesi sayfalar
sexi hatunlarım benim sizi seviyom sizi seviyom sizi seviyom sizi seviyomm
bende seni seviyorum
ne mutlu bize o zaman seninle tanışmak güzel oldu ama
her yeni insan yeni bilgi ,yeni hikaye yeni tarz veeee yeni arkadaşşş
ayyy utandım o smile den ayyy
senlede yaparız nazemirim ama benim gece hayatım kocişimle başlayacakkk
ooh buğdayları,ilaçları içippppp kudurcazzz
meyvesini de alcaz inşşşş
baktım canım ama hafızam zayıf aklımda tutamam ama arada bakarım artık......
kızlar bu ay soğan kürü yaptım....akıntım arttı içimi temizledi belki de . miyom vardı 1 tane hem onun için hem de içeriyi varsa iltihaptan falan temizlesin diye yaptım. adet tarihim 17 aralık 6 gün var yani .işte eğer yine bekletmeden gelirse incir kürüne başlıycam...var mı deneyen arkadaşlar???????
bak ben sana kısaca aklımda kalanları tanıtayımm
erenay ev başak topiğin çirkefleri geçinemezler hep kavga ederler ama sıkı kankalarr
sara,nazemir ve yeeter topiğin ılımlı sakin ve sevecen ablalarıı
belinay bu ara depresyonda
akandeniz var oda iyi ama daha tam tanıyamadıkk
yeşil gamze maonya karanfilce cewo varr onlar bizim sakin çiçeklerimizzz zarifler onlarrr
pınar dolunay onlar beni ve başakı kavga ettirmek için gaza getirirler
aklıma gelmdi gerisii gelince anlatırızz
başakda incire başlamıştı daha yeni...bende hayıt içiyorum benimde akıntım arttı belkide işe yaramaya başladı inşallah
herkes hissettiği yaştadırr ablacımmmcanım sizde yaşlanıyoruz diyorsanız ben öleyim şunun şurasında 40 ne kaldı bende 36 yaşındayım
başakla eranay sağolsun gaza getiriyorlar bizi bende ilk defa burada bukadar aktifim
bende seni seviyorum
aaaa gaza getirmiyoss abla muhabbet ediyoss
bende hepinizi seviyomm
benim adet düz var ben bunu denediimm bi işime yaramadı amakızlar bu ay soğan kürü yaptım....akıntım arttı içimi temizledi belki de . miyom vardı 1 tane hem onun için hem de içeriyi varsa iltihaptan falan temizlesin diye yaptım. adet tarihim 17 aralık 6 gün var yani .işte eğer yine bekletmeden gelirse incir kürüne başlıycam...var mı deneyen arkadaşlar???????
beni çok güzel kokuttuuuuuuu
yok görmekten utandımmm
bunu söylerken utanmayınca bende görsel olarak göstereyim dedim
tamam yaaaaa
ne özelimiz kaldı kiii zatennnnn
boşveeeeerrrr
utanmak falan yokkk
eweet tecrübeli de yazacaktımm yazmamışımmm:26:ooo hoşuma gitti sakin ve sevecen abla
hayıt ne işe yarıyo???
hayıt ne işe yarıyo???
bak ben sana kısaca aklımda kalanları tanıtayımm
erenay ev başak topiğin çirkefleri geçinemezler hep kavga ederler ama sıkı kankalarr
sara,nazemir ve yeeter topiğin ılımlı sakin ve sevecen ablalarıı
belinay bu ara depresyonda
akandeniz var oda iyi ama daha tam tanıyamadıkk
yeşil gamze maonya karanfilce cewo varr onlar bizim sakin çiçeklerimizzz zarifler onlarrr
pınar dolunay onlar beni ve başakı kavga ettirmek için gaza getirirler
aklıma gelmdi gerisii gelince anlatırızz
o topiği hiç takip etmemiştim 3 topikde yazıyordum ama birtanesinde hamile kalanlar doğuranlar oldu pek girmiyorlar diğer yazdığım topikde aynı doğuranlar hamile kalanlar girmeyince diğeleride girmemeye başladılar bir diğeri desen çalışıyorlar ara ara girselerde bazen kendimi konunun dışında hissediyorum... bende sürekli evdeyim, her daim muhabbet edebileceğim samimi bir ortam bulduğum için mutluyum
canım senin her zaman geç gelmiyorki 1 hafta idare edecen zaten bebeğin geleceği zaman 1 kerede beraber olsan gelir
yani kırmızı giymeme gerek kalmayacak derken kırmızı kartı görecenmi diyorsun
pardon ben yanlış anladımiyi kudurmalar ozamanEki Görüntüle 305140
ben gece 1e kadar burda olurum .. gece 10.30 da falan gelebülürüm uyar mıcanım gece kaçta gelirsin benim bakım işlerim var bugünnnn
haaledeyim gece buluşalım 1e kadar
evet bugün 2. günüm incire başladım. sara ablanın dediği gibi 8 tane atıyorum içine ohhh misssss.. inşallah onun sayesinde çatır çatır doğurcam.kızlar bu ay soğan kürü yaptım....akıntım arttı içimi temizledi belki de . miyom vardı 1 tane hem onun için hem de içeriyi varsa iltihaptan falan temizlesin diye yaptım. adet tarihim 17 aralık 6 gün var yani .işte eğer yine bekletmeden gelirse incir kürüne başlıycam...var mı deneyen arkadaşlar???????