Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

merhaba kızlar nasılsınız bakalım.. ben de gece hayatına son veriyorum
biz de gece hayatı bitmez annem biri biter biri başlar.

inşallah canım en kısa zamanda.....

hepinizi tanımak istiyorum ama biraz zor olacak sanırım....ama fırsat buldukça gircem inşallah...
inşallah bizi ihmal etmemeye çalış lütfen

valla kızlar istemeyerek kaçıyorum ben
çok işim var bugün.
erenay çeneni tut fazla ilerlemesi sayfalar
sexi hatunlarım benim sizi seviyom sizi seviyom sizi seviyom sizi seviyomm

o topiği hiç takip etmemiştim 3 topikde yazıyordum ama birtanesinde hamile kalanlar doğuranlar oldu pek girmiyorlar diğer yazdığım topikde aynı doğuranlar hamile kalanlar girmeyince diğeleride girmemeye başladılar bir diğeri desen çalışıyorlar ara ara girselerde bazen kendimi konunun dışında hissediyorum... bende sürekli evdeyim, her daim muhabbet edebileceğim samimi bir ortam bulduğum için mutluyum

canım senin her zaman geç gelmiyorki 1 hafta idare edecen zaten bebeğin geleceği zaman 1 kerede beraber olsan gelir
yani kırmızı giymeme gerek kalmayacak derken kırmızı kartı görecenmi diyorsun

senlede yaparız nazemirim ama benim gece hayatım kocişimle başlayacakkk
ooh buğdayları,ilaçları içippppp kudurcazzz
meyvesini de alcaz inşşşş

pardon ben yanlış anladım iyi kudurmalar ozamanEki Görüntüle 305140

valla kızlar istemeyerek kaçıyorum ben
çok işim var bugün.
erenay çeneni tut fazla ilerlemesi sayfalar
sexi hatunlarım benim sizi seviyom sizi seviyom sizi seviyom sizi seviyomm

canım gece kaçta gelirsin benim bakım işlerim var bugünnnn
haaledeyim gece buluşalım 1e kadar

ne mutlu bize o zaman seninle tanışmak güzel oldu ama
her yeni insan yeni bilgi ,yeni hikaye yeni tarz veeee yeni arkadaşşş

ayyy utandım o smile den ayyy

kızlar bu ay soğan kürü yaptım....akıntım arttı içimi temizledi belki de . miyom vardı 1 tane hem onun için hem de içeriyi varsa iltihaptan falan temizlesin diye yaptım. adet tarihim 17 aralık 6 gün var yani .işte eğer yine bekletmeden gelirse incir kürüne başlıycam...var mı deneyen arkadaşlar???????

ne mutlu bize o zaman seninle tanışmak güzel oldu ama
her yeni insan yeni bilgi ,yeni hikaye yeni tarz veeee yeni arkadaşşş

ayyy utandım o smile den ayyy

senlede yaparız nazemirim ama benim gece hayatım kocişimle başlayacakkk
ooh buğdayları,ilaçları içippppp kudurcazzz
meyvesini de alcaz inşşşş

bunu söylerken utanmayınca bende görsel olarak göstereyim dedim

baktım canım ama hafızam zayıf aklımda tutamam ama arada bakarım artık......

bak ben sana kısaca aklımda kalanları tanıtayımm

erenay ev başak topiğin çirkefleri geçinemezler hep kavga ederler ama sıkı kankalarr
sara,nazemir ve yeeter topiğin ılımlı sakin ve sevecen ablalarıı
belinay bu ara depresyonda
akandeniz var oda iyi ama daha tam tanıyamadıkk
yeşil gamze maonya karanfilce cewo varr onlar bizim sakin çiçeklerimizzz zarifler onlarrr
pınar dolunay onlar beni ve başakı kavga ettirmek için gaza getirirler
aklıma gelmdi gerisii gelince anlatırızz

başakda incire başlamıştı daha yeni...bende hayıt içiyorum benimde akıntım arttı belkide işe yaramaya başladı inşallah

ooo hoşuma gitti sakin ve sevecen abla

ooo hoşuma gitti sakin ve sevecen abla
eweet tecrübeli de yazacaktımm yazmamışımmm:26:

hayıt ne işe yarıyo???

kadının rahimle ve hormonlarla olabilecek tüm rahatsızlıklarına şifaaaaaa

ben adet düz için kullanmıştımm tohumunu çay olarak içtim bayağı işe yaradıı
ama tadından dolayıı devam edemedimm

hayıt ne işe yarıyo???

Hayıt tohumu ile kısırlık tedavisi
Bilindiği üzere kadınlarda hormon dengesizliği kısırlık sorununa da sebep olabilmektedir. Bu yüzden hayıt otu yumurtlama periyodunu düzenleyerek gebelik şansını arttırmaktadır. Doğum kontrol hapı kullanımı sonlandırıldıktan sonra vücudun eski hormon dengesine ulaşabilmesine hayıt bitkisi yardımcı olmaktadır. Bu bitki aynı zamanda hem kadınlardaki hem de erkeklerdeki, hormon bozukluğuna bağlı, tüylenmeler için de faydalıdır.
AYDALARI:
İdrar söktürür. Sancıları keser. Aybaşı kanamalarını düzenler. Anne sütünü artırır. Hazımsızlığı giderir. Karın ağrısını ve ishali keser. Ayak şişlerini indirir. Akrep ve arı sokmalarında faydalıdır.

Açıcı ve söktürücü özeliği vardır. Kadınların adet kanamalarını düzeltir. Hazımsızlığa faydalıdır, mide ve bağırsak gazlarını giderir. Karın ağrısını ve ishali keser. Karaciğer ve dalak tıkanıklıklarını giderir, kalp çarpıntısına, baş dönmesine, uykusuzluğa faydalıdır. Ayak şişlerini indirir. Akrep ve arı sokmalarına fayda verir.

Yüksek ateşe, adet sancısına, gaz sorununa iyi gelen ve idrar söktürücü özelliği olan hayıt otu özellikle kadınlar için çok faydalıdır. Özellikle de regl dönemlerinde adet sancısı sorunu yaşayan kadınlar için hayıt bitkisi oldukça yararlıdır. Regl öncesi dönemdeki stres, adet gecikmesi, göğüslerde hassasiyet, ağrılar, adet krampları ve depresyon için etkili bir bitkidir.

Hayıt tohumu hipofiz bezini tetikler ve kadınlık hormonlarının dengeye ulaşmasına yardımcı olur. Ayrıca bu hormon dengeleme işlemini doğal yöntemlerle yaptığından dolayı, sentetik hormon tedavisine maruz kalan kadınlardaki gibi yan etkiler görülmez.

Adet stresi ve adet depresyonu yaşayan kadınların hayıt otu kullanmasıyla sorunları 2 hafta içerisinde azalmaya başlar ancak etkili bir çözüm için hayıt bitkisinin en az 3 ay kadar kullanılması gerekmektedir.

Hayıt adet düzeninizi; ister fazla kısa olsun, isterse hiç olmasın, kanama zamanı çok uzun veya çok kısa olsun, kanamanız çok hafif veya ağır olsun her şeyi normale döndürür. Hayıt aynı zamanda hem kadınlarda cinsel istek arttırıcı hem de cinsel istek azaltıcı özelliğe sahiptir. Yani cinselliğiniz çok fazla ise onu azaltacak, az ise onu yükseltecek ve normale döndürecektir.

teşekkürler eranaycım hakkımda yazdıkların için

ya bişey soracam sana geçen sana kumpirin tarifini yszarmısın demiştim ama işteydim sorduktan sonra hemen çıkmam gerekti daha sonra sayfalar hızla ilerlediği içinde geçmişe bakamadım yazmışmıydın yada rica etsem bi daha yazarısın canım

evet ablacım uğur getirir kırmızlar yılbaşında

canım gece kaçta gelirsin benim bakım işlerim var bugünnnn
haaledeyim gece buluşalım 1e kadar
ben gece 1e kadar burda olurum .. gece 10.30 da falan gelebülürüm uyar mı
evet bugün 2. günüm incire başladım. sara ablanın dediği gibi 8 tane atıyorum içine ohhh misssss.. inşallah onun sayesinde çatır çatır doğurcam.
ama önce yumurtlamam gerekkkkkkkkkkkk

hadi ben kaçtımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…