- 7 Ocak 2012
- 2.554
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahhh ahhh kızlar ahhh inşallah buay tutar mercimeğimiz iyice çöküntü yaşıyorummm aralıkta olmazsa iyice yıkılıcammm yoruldum artıkk ..
canım yok bebeğim yoooookkkkk çöküntü falan yaşama kıyamam. eğer yaşarsan da biz göçük altından seni elimizden geldiğince çıkarmaya çalışırız. unutma ki her şey de bir hikmet, her şeyin bir zamanı vardır. Alnımıza anne olmak yazıldıysa elbet gelecek bebeklerimiz . hepimiz burda aynı kaderi paylaşıyoruz yalnız değilsinahhh ahhh kızlar ahhh inşallah buay tutar mercimeğimiz iyice çöküntü yaşıyorummm aralıkta olmazsa iyice yıkılıcammm yoruldum artıkk ..
kızlar gelin de azcık laflıyak yaa kocam da yok eğlendirin beni canım sıkılıyoooooooooıyı aksamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ınsallah mercı egımız karnımızda olack umutları tuketmek yok rabbım hayırlısını versınnn elbet sonunda bızde anne olacagız
en iyisi ben siz şarkı sööliyim:
Nane şekeri bu ne bahane
şahaneyim şahane
bundan sana ne
nane nane
Eki Görüntüle 300948 Eki Görüntüle 300948 Eki Görüntüle 300948 Eki Görüntüle 300948 Eki Görüntüle 300948 Eki Görüntüle 300948 Eki Görüntüle 300948 Eki Görüntüle 300948
haklısın vallllaaaaaaaaaaaaacanım sen en iyisi başka şarkı bul yoksa gelenlerde kaçacak
ıyı aksamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ınsallah mercı egımız karnımızda olack umutları tuketmek yok rabbım hayırlısını versınnn elbet sonunda bızde anne olacagız
nazemir ablacım listedeki bilgin nasıl olmş hoşuna gitmeyen bişi varsa sööle değiştiriyim kuzuuuuuuummmmmmmmmmm
ıyı aksamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ınsallah mercı egımız karnımızda olack umutları tuketmek yok rabbım hayırlısını versınnn elbet sonunda bızde anne olacagız
canım yok bebeğim yoooookkkkk çöküntü falan yaşama kıyamam. eğer yaşarsan da biz göçük altından seni elimizden geldiğince çıkarmaya çalışırız. unutma ki her şey de bir hikmet, her şeyin bir zamanı vardır. Alnımıza anne olmak yazıldıysa elbet gelecek bebeklerimiz . hepimiz burda aynı kaderi paylaşıyoruz yalnız değilsin
kızlar gelin de azcık laflıyak yaa kocam da yok eğlendirin beni canım sıkılıyooooooooo
olsun kuzum bebişine anlatcak çok hikayen oldu işteellerine sağlık güzel olmuş sadece bilgilerimde eksik olan dış gebelik eksik ve bir aşılama var ama sen istersen ekle çokta önemli değil benim bilgilerin hepsini eklemeye kalkarsak valla burdan şam a yol olacak
tmm canım bekliyoruzzzzzzahh kızlar sizde olmasanız zaten kesin tırlatmıştımm zaten
ama artık çewreme sahte gülücük atmaktan yorumdummm bi sizlerle derleşiyorumm beni anluyorsunuzz ..tşkler hepinizee....:13:
hayat çok yordu beni yormayada dewam ediyoo SABIR YA RABBİMM ...
bu arada size en sewdiğim şarkının sözlerini yazıcam birazdan artık hayat felsefem olarak görüyorum bu şarkıyı......
anlamıyorum yaaa neden laf sokma gereği duyuyyorlar ki. hangi hakla, nelerine güvenerek. Allah için benim bebişimin olmayışı henüz söz konusu olmadı kimseye. inşallahta olmaz. çünkü biz çalşıyoz ya daha erken falan diyoruz yalana bakkızlar ya benle aynı ay dugunu olan esımın tarafından bırı hamıs kaldı pazartsıde gunumuz var herkez olrda olck bana laff sokacaklarrrr
dusundukce moralım bozuluyo o hamıs kaldı sen ne zman kalacn dıyee
Sesimde söyleyemediğim sözler var
Gizleyemediğim gözyaşlarım
Silipte unutamadığım sabahlar
Kokladığım eşyaları
Bir çaresi bulunur elbet yarın
Yeniden yaşamanın
Bir çaresi bulunur elbet canım
Bi uyuyup uyanalım
Ah bi yolu vardır elbet yarın
Yeniden yaşamanın
Bi çaresi bulunur çıkmazların
Bi uyuyup uyanalım
İçimde saklayamadığım anlarım var
Hiç bitmeyen yanlızlığımın
Silipte unutamadığım geceler
Dönüşü yok hep kalp ağrısı
Yeniden yaşamanın
Bi uyuyup uyanalım
Yeniden yaşamanın
Bi uyuyup uyanalım
açtım şuan youtube tan dinliyorumSesimde söyleyemediğim sözler var
Gizleyemediğim gözyaşlarım
Silipte unutamadığım sabahlar
Kokladığım eşyaları
Yeniden yaşamanın
Bi uyuyup uyanalım
Yeniden yaşamanın
Bi uyuyup uyanalım
İçimde saklayamadığım anlarım var
Hiç bitmeyen yanlızlığımın
Silipte unutamadığım geceler
Dönüşü yok hep kalp ağrısı
Yeniden yaşamanın
Bi uyuyup uyanalım
Yeniden yaşamanın
Bi uyuyup uyanalım
işte beni yansıtan şarkımmmm 1 numara......
açtım şuan youtube tan dinliyorum
link ini buraya atsan bizde dinlesek kim söylüyor bilmiyorum çünkü :26:
olsun kuzum bebişine anlatcak çok hikayen oldu işte
tmm canım bekliyoruzzzzzz
anlamıyorum yaaa neden laf sokma gereği duyuyyorlar ki. hangi hakla, nelerine güvenerek. Allah için benim bebişimin olmayışı henüz söz konusu olmadı kimseye. inşallahta olmaz. çünkü biz çalşıyoz ya daha erken falan diyoruz yalana bak
benim zaten tedavi gördüğümü de kimseye söölemedik