vay ne marifetli hatunsunEVLİLİK SÜRESİN Yazdımmmm
kuzzzzzuuuuuuummmm nerdesin seeennnnn sen bi hayırlı olsuna geldin mi ki topikimizebeni pek te çabuk unutmuşsunuz
küstüm işte size
peki bi erkek bunu nasıl kabul eder yanındaki karına bişi yapamamak. bayağı uzun bir süre.... sende de mi vajinusmus varmış. neden başlarda gitmedin doktora. aayyy çok şaşırdım şşuan inan ki kusura bakma soru yağmuruna tutuyorum seni . yine konuşalım olur mu
ahhh canım yaaa İnşallah Rabbim bebek için vermenize izin vermez de, hiç bekletmeden bebeğiniz gelircanım biz zor şartlarda evlendik herkes karşı çıktı ayrıldık 1 sene kadar sonra tekrar barıştık ve kimseyi dinlemedik evlendik ...hatta eşime ayrılmak istersen ayrılırız dedim eşim bana ben seni seviyorum olursada olmasada beraberiz dedi ayrılmak yok dedi...başlarda hangi dr gideceğimi bilmiyordum böyle internetde yoktu herşeyi araştırıp öğrenelim zaten herkeslede bu konuyu konuşamıyorsun...gazetede ki bir yazıdan sonra ankaradan bir klinikten randevu almıştık ama gitmedik çünkü haftada 2 gün bulunduğum şehirden ankaraya gitmek hem zordu hem masraflıydı ve zaten dra verilecek parada az değil...sonra biraz para biriktirip haydar dümene gittik....yani 1 tüp bebek parası harcadık diyebilirim bunun için...
ahhh canım yaaa İnşallah Rabbim bebek için vermenize izin vermez de, hiç bekletmeden bebeğiniz gelir
Peki ailelerin derdi neydi neden istemediler evlenmenizi. bak gördün mü aşk böyle olmalı. aşkın önüne saçma sapan sorunlar giremez
ailen de senin yanılmadığını gördü dimi. önemli olan bu. barıştınız mı peki hemenherkes birbirinden duyduğuna inanıp yok çoluk çocuğu var dediler kötü yollarda olduğunu söylediler ailemde haklı olarak istemediler... ama ben herşeye rağmen karşımdaki insanın söylenen gibi biri olmadığına inandım ve evlendim... evlenmeden önce nasılsa evlendikten sonrada aynı insandı değişmedi iç güdülerim beni yanıltmadı...şimdi tek derdimiz bebek inşallah oda gelirse başka ne isteriz
evet adaşçımm inşallaaaaahhhhhhh taeker teker o da olacak. neşeyleeeeeeeeeee yumurtluycazzzzzzzz zevkle doğurcazzzzzzzz.
hatta yumurtlayanlara bunu koycazEki Görüntüle 300573
ailen de senin yanılmadığını gördü dimi. önemli olan bu. barıştınız mı peki hemen
ayy ne güzelmiiş o öyleeee altın yumurtlayan tavuklar gibiiiiii
ahan da yeşilim geldi sen hangi topikler de takılıyosun bakiim
oleeeeeeeyyyyyyyyyyyyy demek en sevilen damat oldu çok şükür..:124: :124::124:barıştık hatta en sevdikleri damat oldu...canım ben çıkıyorum kardeşim çağırdı ona gidecem görüşürüz
aynen zaten bizim yumurtlamamızda altın değerinde değilmi
evet cnm tam ben diycektim biz altın yumurtluyoss zatennn o kadar uğraş veriyoz yıllardır tabbii ki altın çıkacakayy ne güzelmiiş o öyleeee altın yumurtlayan tavuklar gibiiiiii
kasım aralık topikindeyimmm canımmmm.... yakalandımmı yoksammmmm
oleeeeeeeyyyyyyyyyyyyy demek en sevilen damat oldu çok şükür..:124: :124::124:
en iyi damat bizim damat
evet cnm tam ben diycektim biz altın yumurtluyoss zatennn o kadar uğraş veriyoz yıllardır tabbii ki altın çıkacak
yakalandın tabiii. ben burda tek başıma in ve cinin top oynamasına eşlik ettim kimse gelmediiiii:121::121:
napıyon sen bakim
ohhh afiyet olsun kocişin ne zaman geliyo. sen ev hatunusun dimi ne güzel yaaaaaaa.napim canım mamalar yaptımm çay koydummmm gel beraber içelimmmm
vay ne marifetli hatunsun
yeter abla senin sıpa niye gelmiyoodu onu da yazarmısın yumurtluyamıyonmu sende
kuzzzzzuuuuuuummmm nerdesin seeennnnn sen bi hayırlı olsuna geldin mi ki topikimize
anladım bebişim sen gayet güzel yumurtluyon yanii o zaman sen bunları hakettinnbebEğim nereden başlayayımmm BİR AĞIR ERKEK İNFERTİLİTESİ OLARAK BAŞLADIK TEDAVİYE SAYI 2 MİLYON İLERİ HARKET VE MORFOLOJİ %0 DI TÜP BEBEK DENEDİK BURADADA YUMOŞLARIN ÇOĞUNLUĞU BOŞ ÇIKTIIII
ASLINDA YUMURTLUYORUM AMA KALİTESİZ OLUYOR EN AZINDA TÜP BEBEK TEDAVİLERİNDE(5 DEFA MİKRO DENENDİM ) BÖYLE OLDU YUMURTA KALİTESİNİ GÖSTEREN AMH TESTİNİ YAPTIRDIM 2.90 ÇIKTI DR SÜPER DEDİİİ AMA SONUCUN BU ŞEKİLDE OLMASINI AÇIKLAYAMADILARRR
YANİ BİLMİYORUM BASAKSS ZATEN EŞİMİN RAHATSIZLIĞINDAN SONRADA HER ŞEYİ BIRAKTIM
ohhh afiyet olsun kocişin ne zaman geliyo. sen ev hatunusun dimi ne güzel yaaaaaaa.