Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende 14 yıl geçti halen işe giderken kapıdan öperek uğurlar camdan gidene kadarda bakarım eve gelince öperek karşılarım bazen birkaç saniye sarılıp dururuz sanki 14 yıl geçememiş 14 günlük evliymiş gibi ...bazen bizde tartışırız ablam dalga geçer bizimle bunlar kavga etmeyide bilmiyor bi sesiniz çıksın diye... ama biz anlaşamadığımız bir konu varsa baktık ikimizde kendi söylediğimizi savunuyoruz uzarsa kötü olacak onun için susarız küseriz ama ayrı yatmam yatacaksamda onunla birlikte yatağa girer o uyuduktan sonra giderim başka yere ....bizim bir komşumuzun gelini vardı daha ben 16 yaşlarındayken dediki ne olursa olsun kavga ederken birbirinizin yüzüne bakamayacağınız şeyler söylemeyin yoksa birbirinize saygınız kalmaz ben hiç unutmam o lafı...
aynen katılıyorum sana saygı biterse sevgide biter ama öyle insanlar varki çevremde güzel sözden anlamayan özür dilemesini bilmeyen dediğim dedik insanı çileden çıkaran o arkadaşlarada katılmamak elde değil ...benim tüp bebek dr demişti aynı lafı bir düşüğüm var demiştim akıllı bebek durur aptal bebek düşer demişti...
doktorun çok güzel demiş yaaaa:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
aptal bebek düşermiş. düşen bebeklerimize aptal demiş ama neysssssssseee:KK19::KK19::KK19:
amin canım inşallah darısı sizlere olsun beni hatırladınız mı bilmiyorum saranın topiğinden bi ara selamlaşmıştık ama belki unutmuşsuuzdur:))
yok cnm hatırladım yaa hiç yabancı gelmemişti zaten nickin. ekliyimi seni de listeye bizimle birlikte neşeyle yumurtlucanmııı:21::21::21::21:
tünaydın kızlarr:) nasılsınız???
başakcmm yazı süperr inşallah yüce rabbim bizim içinde böle düşünür de gönderir bebişlerimizi

bu arada sayfa 20 olmuşş :nazar: kaynatmışsınız sabah sabah :KK3:

sorma bebeğim daha 2. günden 20. sayfaaaa:KK52::KK52::KK52::KK52:
cnm zaten hani derler ya "bir şey için sabredersen o şeyin yarısı senindir zaten" diye. gerçekten herşey sbırda bitiyor.

çok güzel paylaşım bu yazıyı kaç kere okudum bilmiyorum ama birkez daha okumak moral oldu...
evet yaaa insan 100 kere okusun, 101icni de yine moral oluyorrr:KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
ekle canım ekle ama hamiş olarak ekle yumurtladım kız ben daha ne yumurtlicam bidahakine inşallah:)

yukarda yazmıştım bilgilerimi...

ekle canım ekle ama hamiş olarak ekle yumurtladım kız ben daha ne yumurtlicam bidahakine inşallah:)

yukarda yazmıştım bilgilerimi...
ha pardon doğru dimi sen yumurtlamştın pardon şu an tek hamilemiz sensin aramızda senin arkada bir tren edasıyla takılıp gelelim biz de inşallah. oğlunun adısı neeeee

ablacım müsait misin şuan bana anlatcaktın ya çok özel değilse. neden 7 yıl o şekilde

tamam yine geeeeeeellll:KK5::KK5::KK5::KK5:

korktum canım acıyacak gibi geliyordu...belkide asıl sebep genç kızken yalan yanlış şeylerle korkutuyorlar insanı mesela adtliyken ilişki olmaz günah diyorlar neden adetliyken olmaz onu anlatsalar belki bilinçli olacaz sağlık açısından olmaması gerektiğini anlatsalar... bende kaçarak evlendim ve kaçtığım gün stresten 1 hafta erken adet oldum...ve adetliyken korktum kastım kendimi halbuki ileri gitmeyecek ben istemesem eşim zorla mı bişey yapacak işte cahillik... sonra adet geçti bende kaldı bu korku 7 senede ilerleme olmadı... hatta tadından ve kokusundan iğrendiğim halde içki içtim sarhoş olursam belki yenerim bu korkumu diye ama yine olmadı olmayınca ağlama krizi içkininde etkisiyle... bir süre daha denedik sonrada vazgeçtik kendi haline bıraktık dediğimiz zaman beyaz şhowa haydar dümen katılmıştı ve bir telefon bağlantısında kadın dr ve vajinusmus... haydar dümeni aradı onun sayesinde oldu falan dedi ve bende kendi kendime dedim dr bile bunu yenemediyse ben nasıl çözecem bunu kendim dedim ve hemen haydar dümenden randevu aldık ve gittik olmadı ...5 ay geçti tekrar gittik busefer oldu ama okadar çok canım yanmıştıki 2 ay gibi bir zaman yine olmadı.. ve ben kendi kendime alıştırmalar falan yaptım öyle yendim ...karışık olmamıştır inşallah...ben dışarı çıkacam alışveriş falan gelince görüşürüz...

korktum canım acıyacak gibi geliyordu...belkide asıl sebep genç kızken yalan yanlış şeylerle korkutuyorlar insanı mesela adtliyken ilişki olmaz günah diyorlar neden adetliyken olmaz onu anlatsalar belki bilinçli olacaz sağlık açısından olmaması gerektiğini anlatsalar... bende kaçarak evlendim ve kaçtığım gün stresten 1 hafta erken adet oldum...ve adetliyken korktum kastım kendimi halbuki ileri gitmeyecek ben istemesem eşim zorla mı bişey yapacak işte cahillik... sonra adet geçti bende kaldı bu korku 7 senede ilerleme olmadı... hatta tadından ve kokusundan iğrendiğim halde içki içtim sarhoş olursam belki yenerim bu korkumu diye ama yine olmadı olmayınca ağlama krizi içkininde etkisiyle... bir süre daha denedik sonrada vazgeçtik kendi haline bıraktık dediğimiz zaman beyaz şhowa haydar dümen katılmıştı ve bir telefon bağlantısında kadın dr ve vajinusmus... haydar dümeni aradı onun sayesinde oldu falan dedi ve bende kendi kendime dedim dr bile bunu yenemediyse ben nasıl çözecem bunu kendim dedim ve hemen haydar dümenden randevu aldık ve gittik olmadı ...5 ay geçti tekrar gittik busefer oldu ama okadar çok canım yanmıştıki 2 ay gibi bir zaman yine olmadı.. ve ben kendi kendime alıştırmalar falan yaptım öyle yendim ...karışık olmamıştır inşallah...ben dışarı çıkacam alışveriş falan gelince görüşürüz...
peki bi erkek bunu nasıl kabul eder yanındaki karına bişi yapamamak. bayağı uzun bir süre.... sende de mi vajinusmus varmış. neden başlarda gitmedin doktora. aayyy çok şaşırdım şşuan inan ki kusura bakma soru yağmuruna tutuyorum seni . yine konuşalım olur mu:KK5::KK5:

ERENAYEFE:24 yaşında, 6 yıllık evli, ev hatunu, 2006 yılında bir düşük yaptı, kayınannesi bir harika, kocası mükemmel ötesi (tanıdıkça anlayacaksınız), yumurtlayamıyor...

BASAKSS:24 yaşında, 2.5 yıllık evli, maalesef ki iş hatunu, yumurtlayamıyor...
MAONYA:23 yaşında,3 yıllık evli, ev hatunu, o da yumurtlayamıyor...
AKANDENİZ:24 yaşında, 1.5 yıllık evli, şubat 2011 den bu yana çalışmalar yapıyor, içinde adeta saat var her ay şaşmadan regl oluyor...
41ZEYNEP:31 yaşında, 10 yıllık evli, 2002 den bu yana çalışmalar yapıyor, başarısız 3 aşılama 1 tüp denemesi var, yumurtlayamıyor ama bir gün başaracak...
GAMZELAL:25 yaşında, 1 yıllık evli, evlendi evleneli çalışmalar yapıyor...
BELİNAYSU: ... yaşında, 1.5 yıllık evli, aktif olarak ağustos ayında çalışmalara başladı ve son gaz devam ediyor...
:KK55:
YEŞİL33: 27 yaşında, 3 yıllık evli, ağustos ayında bir düşük yaşadı...
POLANEGRİ: 24 yaşında, 1.5 yıllık evli, 1.5 yıldır çalışmalar yapıyor, tüplerinin bir ucu doğuya diğer ucu batıya bakıyor...
:111:
NAZEMİR: 36 yaşında, 14 yıllık evli fakat aktif olarak 7 yıllık evli, 2005 yılında bir düşük yaşadı, o da bizden yani yumurtlayamıyor...
GELARTİK: 27 yaşında, 3 yıllık evli, acil olarak sıpasının gelmesi lazım, yumurtlayamıyor...
YETEEER: 36 yaşında,... yıllık evli, bebek istiyor ama sıpa gelmiyor...
:KK57:
SESA24: 25 yaşında, 3 yıllık evli, edebiyat hocası, 2 kez düşük yaşadı, 2011 ocak tan bu yana çalışmalar yapıyor...
EDA33: 26 yaşında, 3.5 yıllık evli, iş hatunu, 2 kez düşük yaşadı, şu an 32 haftalık hamile, bebişimizin adı UMUT...
:nazar::nazar::nazar:

merhaba adaşım nasılsın liste kabarıklaşmış :KK16::KK16: bide bu listenin yanında:KK49: :emir_bebek: gmrürsek dahada güzel olacakkkk:KK16::KK16:

merhaba adaşım nasılsın liste kabarıklaşmış :KK16::KK16: bide bu listenin yanında:KK49: :emir_bebek: gmrürsek dahada güzel olacakkkk:KK16::KK16:
evet adaşçımm inşallaaaaahhhhhhh taeker teker o da olacak. neşeyleeeeeeeeeee yumurtluycazzzzzzzz zevkle doğurcazzzzzzzz.
hatta yumurtlayanlara bunu koycaz $images (3).jpg

ERENAYEFE:24 yaşında, 6 yıllık evli, ev hatunu, 2006 yılında bir düşük yaptı, kayınannesi bir harika, kocası mükemmel ötesi (tanıdıkça anlayacaksınız), yumurtlayamıyor...

BASAKSS:24 yaşında, 2.5 yıllık evli, maalesef ki iş hatunu, yumurtlayamıyor...
MAONYA:23 yaşında,3 yıllık evli, ev hatunu, o da yumurtlayamıyor...
AKANDENİZ:24 yaşında, 1.5 yıllık evli, şubat 2011 den bu yana çalışmalar yapıyor, içinde adeta saat var her ay şaşmadan regl oluyor...
41ZEYNEP:31 yaşında, 10 yıllık evli, 2002 den bu yana çalışmalar yapıyor, başarısız 3 aşılama 1 tüp denemesi var, yumurtlayamıyor ama bir gün başaracak...
GAMZELAL:25 yaşında, 1 yıllık evli, evlendi evleneli çalışmalar yapıyor...
BELİNAYSU: ... yaşında, 1.5 yıllık evli, aktif olarak ağustos ayında çalışmalara başladı ve son gaz devam ediyor...
:KK55:
YEŞİL33: 27 yaşında, 3 yıllık evli, ağustos ayında bir düşük yaşadı...
POLANEGRİ: 24 yaşında, 1.5 yıllık evli, 1.5 yıldır çalışmalar yapıyor, tüplerinin bir ucu doğuya diğer ucu batıya bakıyor...
:111:
NAZEMİR: 36 yaşında, 14 yıllık evli fakat aktif olarak 7 yıllık evli, 2005 yılında bir düşük yaşadı, o da bizden yani yumurtlayamıyor...
GELARTİK: 27 yaşında, 3 yıllık evli, acil olarak sıpasının gelmesi lazım, yumurtlayamıyor...
YETEEER: 36 yaşında,8 yıllık evli, bebek istiyor ama sıpa gelmiyor...
:KK57:
SESA24: 25 yaşında, 3 yıllık evli, edebiyat hocası, 2 kez düşük yaşadı, 2011 ocak tan bu yana çalışmalar yapıyor...
EDA33: 26 yaşında, 3.5 yıllık evli, iş hatunu, 2 kez düşük yaşadı, şu an 32 haftalık hamile, bebişimizin adı UMUT...
:nazar::nazar::nazar:

EVLİLİK SÜRESİN Yazdımmmm

hoş geldin canım çok meemnun olduukkkk iyi ki geldinnn

amin cnm amin sen de katıl birlikte yumurtlayalımmmmm

ablacım kusura bakma atlamışmıyım ne valla aklımdaydın öptüm seni affet hemencik eklediimmmmmm:KK19::KK19:

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

X