- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
doktorun çok güzel demiş yaaaabende 14 yıl geçti halen işe giderken kapıdan öperek uğurlar camdan gidene kadarda bakarım eve gelince öperek karşılarım bazen birkaç saniye sarılıp dururuz sanki 14 yıl geçememiş 14 günlük evliymiş gibi ...bazen bizde tartışırız ablam dalga geçer bizimle bunlar kavga etmeyide bilmiyor bi sesiniz çıksın diye... ama biz anlaşamadığımız bir konu varsa baktık ikimizde kendi söylediğimizi savunuyoruz uzarsa kötü olacak onun için susarız küseriz ama ayrı yatmam yatacaksamda onunla birlikte yatağa girer o uyuduktan sonra giderim başka yere ....bizim bir komşumuzun gelini vardı daha ben 16 yaşlarındayken dediki ne olursa olsun kavga ederken birbirinizin yüzüne bakamayacağınız şeyler söylemeyin yoksa birbirinize saygınız kalmaz ben hiç unutmam o lafı...
aynen katılıyorum sana saygı biterse sevgide biter ama öyle insanlar varki çevremde güzel sözden anlamayan özür dilemesini bilmeyen dediğim dedik insanı çileden çıkaran o arkadaşlarada katılmamak elde değil ...benim tüp bebek dr demişti aynı lafı bir düşüğüm var demiştim akıllı bebek durur aptal bebek düşer demişti...
aptal bebek düşermiş. düşen bebeklerimize aptal demiş ama neysssssssseee
yok cnm hatırladım yaa hiç yabancı gelmemişti zaten nickin. ekliyimi seni de listeye bizimle birlikte neşeyle yumurtlucanmıııamin canım inşallah darısı sizlere olsun beni hatırladınız mı bilmiyorum saranın topiğinden bi ara selamlaşmıştık ama belki unutmuşsuuzdur:))
tünaydın kızlarr:) nasılsınız???
başakcmm yazı süperr inşallah yüce rabbim bizim içinde böle düşünür de gönderir bebişlerimizi
bu arada sayfa 20 olmuşş kaynatmışsınız sabah sabah
sorma bebeğim daha 2. günden 20. sayfaaaa
cnm zaten hani derler ya "bir şey için sabredersen o şeyin yarısı senindir zaten" diye. gerçekten herşey sbırda bitiyor.
evet yaaa insan 100 kere okusun, 101icni de yine moral oluyorrrçok güzel paylaşım bu yazıyı kaç kere okudum bilmiyorum ama birkez daha okumak moral oldu...
Son düzenleme: