- 30 Aralık 2021
- 23
- -1
- 1
- 22
- Konu Sahibi Suhedaaaresul4406
-
Canım ara kanama olabilir bı defa yaşadım bunuMerhaba arkadaşlar bu ay adetime tam 14 gün kala sabah uyandığımda birden bı akıntı boşaldı içimden iç camasirima baktığımda çamaşırın üçte biri şu icindede çok küçük bir şekilde pembe akıntı vardı sonra günlük ped taktım pembe akıntı gelmeye devam etti ardından o akıntı kahverengine döndü o renk git gide koyulasti üç gün boyunca geldi bu kanama gebelik belirtisi ne dair birtek kasık ağrıları ve ara ara halsizlik ve uyuma isteği var bu yerleşme kanaması adete 4_5 gün kala gelir diyolar 14 gün kala geldi benimki benim gibi olan yada bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen
Bu gunle beraber tam 5 gün gecikme oldu bir saat önce idrar testi yaptım bide doğru sonucu versin diye erken gebelik testi yaptım negatif çıktı esimle bibdoktora gorunmem lazım çok üzülüyorum bir sorunumu var neden böyle oluyo gebe kalamam bir dert bide üstüne bu tür sorunlar yaşamam ayrı dert kadınların işi çok zor gerçektenSonucunuz ne çıktı gebelik oldu mu
Bende aynı derdi yaşadımBu gunle beraber tam 5 gün gecikme oldu bir saat önce idrar testi yaptım bide doğru sonucu versin diye erken gebelik testi yaptım negatif çıktı esimle bibdoktora gorunmem lazım çok üzülüyorum bir sorunumu var neden böyle oluyo gebe kalamam bir dert bide üstüne bu tür sorunlar yaşamam ayrı dert kadınların işi çok zor gerçekten
2 adet arası ara kanama olabilir bende ilk kez böyle birşey yaşadımMerhaba arkadaşlar bu ay adetime tam 14 gün kala sabah uyandığımda birden bı akıntı boşaldı içimden iç camasirima baktığımda çamaşırın üçte biri şu icindede çok küçük bir şekilde pembe akıntı vardı sonra günlük ped taktım pembe akıntı gelmeye devam etti ardından o akıntı kahverengine döndü o renk git gide koyulasti üç gün boyunca geldi bu kanama gebelik belirtisi ne dair birtek kasık ağrıları ve ara ara halsizlik ve uyuma isteği var bu yerleşme kanaması adete 4_5 gün kala gelir diyolar 14 gün kala geldi benimki benim gibi olan yada bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen
Senin kanaman nasıldı afet gibi mi?2 adet arası ara kanama olabilir bende ilk kez böyle birşey yaşadım
Doktor aşırı üzüntü ve stres ara kanamaya neden olur dedi
Normalmiş ama
Adet gibi yoğun değildiSenin kanaman nasıldı afet gibi mi?
Benimde son adetten iki hafta sonra oldu, stres vs de yoktu üstelik.
Seninki kısa sürmüş.Adet gibi yoğun değildi
Damla damla oldu ve bikaç saat içinde kesildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?