• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığım şey yerleşme kanaması mi ?

birmeczuphatunn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
5
0
1
28
Merhaba kızlar aranızda yeniyim ama lütfen sizden cevap bekliyorum. Yumurtlama günümde eşimle ilişki ayin 6sinda. Ve 23unde adet oldum normalde 4-5 gün sürer ama 1.5 2 gün sürdü. Adet ağrısı gibi çok ağrılı geçti hatta hastaneye gittik iğne vurdurmaya. Çok yoğun oldu ama çok kısa sürdü. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi ? Adetimden 1 gün önce test yaptım ama negatifti?

Yerleşme kanamasında okadar ağrı olacağını düşünmüyorum ama madem şüphelendiniz keşke iğne vurunmasaydınız. Başka ilaç filan içmeyin.

Yerleşme kanamasında okadar ağrı olacağını düşünmüyorum ama madem şüphelendiniz keşke iğne vurunmasaydınız. Başka ilaç filan içmeyin.
Ya ilk geldiğinde çok ağrım olduğu için suphelenmedim adet oldum diye düşündüm çok yogundu çünkü :( Ama 1 buçuk gün surmemisti hiç ondan sonra şüphe duydum :(

Ya ilk geldiğinde çok ağrım olduğu için suphelenmedim adet oldum diye düşündüm çok yogundu çünkü :KK43: Ama 1 buçuk gün surmemisti hiç ondan sonra şüphe duydum :KK43:
Mevsim geçişlerinde öyle olabiliyor. Rahim duvarı sökülürken ağrı oluyor kanama gerçekleşiyor rahim duvarı bu sayede inceliyor temizleniyor o sebeple çok ağrı oluyor. O yüzden yerleşme kanaması değildir diye düşündüm.

Back