Arkadaslar benim 5 aydir cektigim bi sikinti var. Benim icin gercekten cok buyuk bi sorun o yuzden dalga gecicek olanlar lutfen yorum yapmasin. Benim 5 aydan beri kafamda surekli muzik calip duruyor ve bunu durduramiyorum. Ne derse odaklanabiliyorum ne kitap okuyabiliyorum ne de yasadigim anin farkinda degilim artik. Psikiyatriste gittim bana bunun OKB oldugunu soyledi ilac verdi. 4 aydan beri ilac iciyorum ve surekli ilac degistirdim cunku hicbiri etki etmedi. Gitmedigim psikiyatrist psikolog kalmadi. Dayanamicam artik mezuna kalmayi bile dusunuyorum cunku hicbi sey anlamiyorum yapamiyorum iyicene psikolojim bozuldu. Sabah kalkar kalkmaz kafamda karisik mod calmaya basliyo ve sanki kulaklik kulagimdaymis gibi calmaya devam ediyo. En ilgincide surekli degisiyo olmasi. Arkadaslar lutfen bana bi akil verin cunku ne yapicagimi artik bilmiyorum cildirmak uzereyim.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Yaşadigim psikolijik sorun :'(
- Konu Sahibi Lavienxx
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- okb hastalığı psikoliji