maleseff ayni dertten muzdaripiz bende de ayni sorun var canim yaa mafoldumben
hayatimda kendim kadar dikkati daginik ve dikkatsiz bir kisi gormedim, goremem :lepi:
cozum onerisi olanlar lutfen yazsinlarrr! :teytey:
iyi forumlar millet..
yok dua felen degılde ya bunu bı kere ıycene kabullenemk lazım sankı hanıı yaptıgımızın ıycene farkına varmak sanırım en dogru cozum olur yoksa dua paklamaz bızıboshayallersmileofff of :sm_confused:
bir de masaya oturma cesaretini gostermek var tabi. o kadar usengecim ki :1closedeyes:
oturduktan sonra da bilincaltima ne yerlesmisse dusunur dururum, pencereden biyerlere bakarim, oyle mal mal dakikalar, hatta saatler geciririm ama icraat yok iste. nolucak bizim halimiz ? senağlama
zaten hep masabasinda olanlara da hayret ediyorum, nasil beceriyorlar. :uhm:
dusunucek hicbirseyim yoksa bile birkac dk once izledigim dizinin karakterlerini aklimda degerlendiririm. ne yapalim biz de bu kadar calisiyoruz :sm_confused:
Allah hepimizi caliskan genclerden eylesin. Amiiin! :Saruboceq:
Valla sanirim artik duadan baska birsey care olmaz bize :roflol:
yok dua felen degılde ya bunu bı kere ıycene kabullenemk lazım sankı hanıı yaptıgımızın ıycene farkına varmak sanırım en dogru cozum olur yoksa dua paklamaz bızıboshayallersmile
bıde ben mesela bı tadını alım ders calısmanın hanı kalkmam kolay kolay ve kolay ogrenırım konuy hemen kavrarım ama ısın ozu ıste baslamkk nasıl baslıcazz bızz bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?