• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığım büyük bir sorun olmamasına rağmen,ders çalışmaya konsantre olamıyorum..

MakeUp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2007
5.049
9
158
İzmir
kızlar ders calısamıyorum konsantre olamıyorum bunu cok sık yasıyorumm tam butun hevesımle oturuyorum ayrıntıya takılıyom aklım baska bısey gıdıyo dıyorum sunu yapım sole olsun sole sole olsun bakıyorum saatler su gıbı akıp gecmıs yada uyku basıyo hemen ılla bı mazaretım var yanı suan oldugu gıbıı

malum kpss ıptal edılecek artık tunelın sonunda bu gozukuyoo oturup gecmısı hatırlım dıyorum sole tazelemek adına ama olmuyoo olmuyo olmuyoo dıkkatımı toplayamıyorum dıkkat dagınıklıgıda basladıı yada sure gelen bı durumduu

suan yasadıgım herhangı bı problemımde yok kılolarım dısında yanı aklıma taktıgım hıc bısey yok tavsıylerınız varsa please ..:kedi:

soyle bı sılkelenıp kendıme gelmem lazımm tembellık yapmak ıstemıyorumm ama hala pc kucagımda yatakta uzanıyom bu ne beee yapmam gerrekenı bılıp hıc bısey yapamamak yada yapmak ıstememk ne kadar celıskılı bı durumm

maleseff ayni dertten muzdaripiz bende de ayni sorun var canim yaa mafoldumben

hayatimda kendim kadar dikkati daginik ve dikkatsiz bir kisi gormedim, goremem :lepi:

cozum onerisi olanlar lutfen yazsinlarrr! :teytey:

iyi forumlar millet..:kahve:

maleseff ayni dertten muzdaripiz bende de ayni sorun var canim yaa mafoldumben

hayatimda kendim kadar dikkati daginik ve dikkatsiz bir kisi gormedim, goremem :lepi:

cozum onerisi olanlar lutfen yazsinlarrr! :teytey:

iyi forumlar millet..:kahve:

olumunekankayizsmilebolumunekankayizsmile evet canımya ne kadar kotu dımı unıdede boyleydım son gun gelır ben daha not toplardım ama artık bu carkın bole ıslemıesını ıstemıyorum bı yıgın ders var gozden gecırmem gereken ozellıkle alan derslerı ama bak hala yerımdne 1 cmkımıldaamadım:kedi:

offf of :sm_confused:

bir de masaya oturma cesaretini gostermek var tabi. o kadar usengecim ki :1closedeyes:

oturduktan sonra da bilincaltima ne yerlesmisse dusunur dururum, pencereden biyerlere bakarim, oyle mal mal dakikalar, hatta saatler geciririm ama icraat yok iste. nolucak bizim halimiz ? senağlama

zaten hep masabasinda olanlara da hayret ediyorum, nasil beceriyorlar. :uhm:

dusunucek hicbirseyim yoksa bile birkac dk once izledigim dizinin karakterlerini aklimda degerlendiririm. ne yapalim biz de bu kadar calisiyoruz :sm_confused:

Allah hepimizi caliskan genclerden eylesin. Amiiin! :Saruboceq:

Valla sanirim artik duadan baska birsey care olmaz bize :roflol:

offf of :sm_confused:

bir de masaya oturma cesaretini gostermek var tabi. o kadar usengecim ki :1closedeyes:

oturduktan sonra da bilincaltima ne yerlesmisse dusunur dururum, pencereden biyerlere bakarim, oyle mal mal dakikalar, hatta saatler geciririm ama icraat yok iste. nolucak bizim halimiz ? senağlama

zaten hep masabasinda olanlara da hayret ediyorum, nasil beceriyorlar. :uhm:

dusunucek hicbirseyim yoksa bile birkac dk once izledigim dizinin karakterlerini aklimda degerlendiririm. ne yapalim biz de bu kadar calisiyoruz :sm_confused:

Allah hepimizi caliskan genclerden eylesin. Amiiin! :Saruboceq:

Valla sanirim artik duadan baska birsey care olmaz bize :roflol:
yok dua felen degılde ya bunu bı kere ıycene kabullenemk lazım sankı hanıı yaptıgımızın ıycene farkına varmak sanırım en dogru cozum olur yoksa dua paklamaz bızıboshayallersmile

bıde ben mesela bı tadını alım ders calısmanın hanı kalkmam kolay kolay ve kolay ogrenırım konuy hemen kavrarım ama ısın ozu ıste baslamkk nasıl baslıcazz bızz bilmiyorumkismile

yok dua felen degılde ya bunu bı kere ıycene kabullenemk lazım sankı hanıı yaptıgımızın ıycene farkına varmak sanırım en dogru cozum olur yoksa dua paklamaz bızıboshayallersmile

bıde ben mesela bı tadını alım ders calısmanın hanı kalkmam kolay kolay ve kolay ogrenırım konuy hemen kavrarım ama ısın ozu ıste baslamkk nasıl baslıcazz bızz bilmiyorumkismile

oncelikle kusura bakma, gec yaziyorum canim. :kedi:

ya evet haklisinnnnn. bir de hep calismaya basla zevk alicaksin falan diyorlar da o zevki hic bir zaman alamiyorum ben ya :uhm:

varsa birilerinin formulu soylesinler bize de, artik bunun bir sonu olsun. calismaya calismaya nereye kadar. of sonu gelcek mi acaba bu tembelligimizin :1no2:

zaten bende bir huy vardir. ders calismaya basliyorum. hep kisa sorulari cozup uzun sorulari birakiyorum oylece. :roflol:

artik sinav&sinavlardan iyice korkmaya basladim eyvahedigeldismile

Maşallah diyim nazar değmesin :nazar:, ben çalışmaya zor başlarım ama başlayınca da kendimi veririm.
aklıma başka şeyler getirmem.
bence bunun formulü hayatınızın en ilginç şeyini okuyormuşsunuz gibi konuya çalışmanız.
çok orijinal şeyler öğreneceğinizi düşünüp kendinizi motive etmeniz lazım.

çalışma saatlerinizi günde aynı zamanlara denk getirin. bi kaç gün sonra o zaman geldiğinde günlük rutin bir işiniz olan ders çalışmayı yapmak isteyeceksiniz. bünye isteyecek yani :)

sıkıldığım zaman, 5 dk hayal kurarım ben. Mesela atanmak istiyorum onun için çalışıyorum. atanınca şunu yapıcam bunu yapıcam diye hayaller kurarım. bu da beni gaza getirir :)

sevmediğim bi dersi çalışıp bitirince kendimi sevdiğim bi dersin testini çözerek ödüllendirir ve eğlendiririm.
bunu yemek, çikolata, tv izleme gibi pekiştireçlerle de yapabilirsiniz.
kolay gelsin.

sakın unutma asıl olay, amaca odaklanmak!!!!

mrb arkadaşlar,ben de tam bu konu için birşeyler arıyordum başlık açmak için girmiştim.ya ben össye hazırlanırken ve üniversitede böyle değildim.ama şimdi bir tembellik var hep ertelemek istiyorum dersin başına geçtiğimde bi kaç dakika sonra kopuyorum okuduğum şeyi yeni baştan okuyorum istereyek çalışamıyorum.ben kitabın başında bakmışım ki zaman geçmiş çoktan akşam olmuş.:)

nasıl çalışıyorsunuz nasıl azimli olabilirim bilmiyorum.kendimi ödüllendirmek falan artık vız geliyo hiçbişey sökmüyo napıcaz bizz :( kafaya taktığım şeyler var,ya ama yine sorunları olup da o kitabın başına geçtiğinde herşeyi dışarda bırakıp şevkle çalışan insanlar yok değil ya.

sanırım deşarj olucak bişeyler lazım aralarda o yok bi çalışma arkadaşı lazım.

bende hayatım boyunca hep konsantre sıkıntısı yaşadım ancak kpss de bunu yenmeye çalıştım ve oldukça iyi bi sonuç aldım

öncelikle plan yapın, ben planlarımı günlük yapıyodum, uyandıktan sonra yapıyodum ve ona uyuyodum başlarda yazarak çalıştım konuları oturtana kadar sonra bol soru tabiki, daha var sınava başarabilirsiniz zor değil gerçekten

Back