Yaş16

Ya kisaca sevismeyi birakamiyorum demiyosunda dolandiriyosun. 21 yasinda kizsin cok takiyosan gunaha tovbe et yapma diyoruz hala ne diyosun . Universitede kimse seninle evlenmek zorunda degil seninle tatmin oluyor diye.birakin bu saf kiz ayaklarini. Yok kirlendim yok hayatima devam edemiyorum huzursuzum demeyi. Bende uni.deyim sevgilim var cocuga tutupta aman dayanamiyorum seviselim aman zina olmasin evlenelim demez kimse sizin gibi. Cok takiyosaniz gunahi Sevismeyin arkasim zorla mi ya tovbe edin neyi uzatiyosunuz hala

Sen herkese guvenirsen isin zor uni bitmeden sıcak bakmiyomus seni kullanmadığından emin misin?

canim benim allah cok affedendir. ama tovbe etmesini bilip bidaha ayni hataya dusmemek kaydiyla. ve sen iliskiye girmiyosun belki sevgilinle ama zina sayilacak isler yapiyosundur elini tutma opme vs. iki yilin varmis okul bitmesine. senin yerinde olsam sevgilimle konusurum daha fazla gunaha girmek istemiyorum derim ya nisan yapariz nisan sirasindada imam nikahi kiyarsin kendinde demissin hanifi meshebinde aileden izinsiz nikah olmuyor. baska sekilde daha da ucuruma suruklenmeni istemem.

Nihakin asil amaci evlendiginizi insanlara duyurmaktir bayanlar, sen sevgilin ve hoca arasinda kalacaksa ne anladik biz o işten.o iş yaş derler...
Eger seni kullanmadigina senle gercekten evlenmek istedigine eminsen problem yok. Herkes hata yapar. Sen hata oldugunu kabul etmissin. Ama asktan gozun donduyse ve kendini kullandiriyorsan yapma derim

Erkek arkadaşının sevgisini nasıl ölçtünüz ki; herkes cinsel birlikteliği "namusu olmak" olarak görmek zorunda değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…