Yaş16

Savunmadım da ben cinsellik düşkünü değilim hayat boyu yapmasam aklıma gelmez ben bu 2 yılı nasıl gecirecegim konusunda konuşmak istedim arkadaşlar yardımcı oldu sagolsunlar Anlatamadım farkındayım çünkü durumun içinde sadece zina yok biraz karisik.

konu sahibi ne istediğii anlamıyoruz..ne konuda yardım istediğini anlamıyoruz..2 yılı günahsız geçirmen için ne yapmalısın ona mı akıl verelim neye ? ben bişey anlamadım yahıu...eğer bu ise başbaşa kalımayın olsun bitsin ozamn cinsellik yaşayamazsınız işte...dışarda gezin tozun için rahat etsin artık 2 yıl

hey Allah'ım sen aklıma mukayyet ol. benim de kız evladım var. şimdiden kara kara düşünüyorum. kızım, evladım 16 yaşında, 10+6 yani. kendi anlatımlarından tasvip etmediğini anladığım bir şeyi yaşadın. sonra ayrıldın. sonra başkasıyla bir öncekinden dilin yandığı halde yine aynı şeyleri yaşadın. yani sen demek ki çok ta pişman olmamışsın. demek ki hayattaki duruşun, hayata bakışın bu. olabilir ama şöle minicik hallerinizle yok hanefi mezhebinde dini nikah şöleymiş, yok anneden gizli evlenirsem böleymiş entrikalarını bırakın lütfen. pişman olsan, istemesen kimse sana tecavüz etmiycek sanırım ama hem yapıp hem de aileden gizli dini nikah tırıvırıları çok korkunç.

yalnız bu kader değil sizin seçiminiz olmuş. 16 yaşındakine cahillik diyebiliriz ama şuan devam etmesi evleneceğinize mutlu olacağınıza inandığınız için sadece sürdürmeniz kader olmuyor sizi gerçekten seviyorsa siz istemiyorsanız duygunuza düşüncenize saygı duymalı.

Kıydır imam nikahını ki bundan 1-2 yıl sonrada yeni derdin " 16 yaşında ilişkiye girmiştim sonrasında biriyle tanıştım sevdik imam nikahı yaptık. Sonra kafasının tası atınca bana boşol dedi boşandık. Şimdi birini çok seviyorum ama hem 16 yaşında ilişkiye girdiği hem de sonrasında evlenip boşandığımı ona nasıl söylerim" olsun. Herşeyi araştırmışsanız şunuda bilirsiniz ki imam nikahınız bittiğinde bunu hayatına girene açıklamak zorundasın evleneceksen eğer. Aksi takdirde dini nikahınız olmuyor.

ben farklı bir duruma yorum yapacağım. genel olarak konuşuyorum.
ben kızlık zarının dikilmesi ameliyatına karşıyım. bu karşındaki kişiyi kandırmak oluyor. açık açık konuşulmalı. kabul ederse eder.etmezse de saygı duyulur.

Yahu madem dindarsin, o zaman ne halt yemeye erkeklerle cikip duruyorsun daha cocuk yasinda? O sevgili bitiyor, digerine geciyorsun. Kendinle, dininle celisip duruyorsun. Sacmalama. Uygulamadigin bisey senin dinin olamaz. Hata yaptigini dusune dusune devam etmende senin ne kadar iradesiz ve ozguvensiz bir insan oldugunu gosteriyor. Profesyonel bi yardim almani oneririm

Peki. Teşekkürler bana zaman ayırdığınız için.
Dini kaygilardan dolayiysa yasadigin bu huzursuzluk, birakin cinsel birlesimi. Seni seviyosa anlayis gostericek ve senden de sogumiycaktir. Tovbe edersin, ve milleti cok takiyosan da diktirirsin. Seven insan zarinla ilgilenmez zaten bekaretine takmaz. Kendine engel olamiyosan, sevgilinle ayni evlerde pek bulunmamaya calis, disarida gezin tozun. Dini kitaplar okuyup ruhunu rahat ettirebilirsin. 16 yasinda bekaretini verdin diye bundan sonraki her secimini bu olaya baglamana gerek yok

dini nikahla günahlarinizdan arinamazsiniz evliligin anlami herkesin evli oldugunuzu bilmesidir.
gecmis dönemlerde dini nikah kullanilmis olabilir cünkü ne teknoloji ne de baska bir yönetim anlayisi vardi oysa bu isi artik belediyeler devraldi ve uygun olmasi gerekende resmi nikahtir.

Savunmadım da ben cinsellik düşkünü değilim hayat boyu yapmasam aklıma gelmez ben bu 2 yılı nasıl gecirecegim konusunda konuşmak istedim arkadaşlar yardımcı oldu sagolsunlar Anlatamadım farkındayım çünkü durumun içinde sadece zina yok biraz karisik.
Madem cinsellik senin icin hayat boyu yapmasan aklina gelmeyecek kadar basit bir olay sirf sevgilini elinde tutmak icin yasiyorsun o halde. Kendini bu sekilde asagilama. Sen et parcasi degilsin. Bu iki yili diger binlerce insan gibi inanclarina uygun gecirebilirsin.
Inandigi gibi yasamayan yasadigi gibi inanmaya baslar, unutma.

Madem cinsellik senin icin hayat boyu yapmasan aklina gelmeyecek kadar basit bir olay sirf sevgilini elinde tutmak icin yasiyorsun o halde. Kendini bu sekilde asagilama. Sen et parcasi degilsin. Bu iki yili diger binlerce insan gibi inanclarina uygun gecirebilirsin.
Inandigi gibi yasamayan yasadigi gibi inanmaya baslar, unutma.

ya ama çocuk istemiyosan yapmayız demiş zaten.. sırf kaybetmemek için değil ki yani

ya ama çocuk istemiyosan yapmayız demiş zaten.. sırf kaybetmemek için değil ki yani
Iyi de kendisi cinsellik olmadan omur boyu durarim diyor, bunu 50 yasina gelmis kadin zor soyler. Bunu yazmasi icin cinselligi gorev olarak goruyor olmasi gerekmez mi?

16 yaşındayken (2010)tecrübesizlikle inandığım biriyle ilişkiye girdim, ayrıldık 6ay sonra güvendiğim biriyle başladım hala birlikteyiz konuyu biliyor ciddi düşünüyoruz ama ben 2. Sınıf ogrencisiyim okul bitene kadar bekliyoruz ama beklerken günahlardan kurtulamıyorum. Cokta seviyorum ayrılığa dayanamıyorum evden uzakta okurken bunalıma giriyorum. Yargılamayın sadece yerimde olsanız bu 16 yaşından beri beni takip eden kaderle nasıl baş ederdiniz, onu bilmek istiyorum.

Öncelikle kader deyip işim içinden sıyrılmayı unut.
Bu senin geçmişin hepsini sen yasadın kimsede zorlamadı iradenle oldu.
Sana tavsiyem artık kendini toparla daha yasın çok kücük okul devam ediyor erkek arkadas sevgili gibi şeyleri aklından cıkar sen şuan yeterince düşünemiyorsun
Ama inatla devam edersen hayat senin
Hiç bir erkek in evlenene kdr ciddi olup olmadıgını anlayamasın
Kimseye güvenme

Iyi de kendisi cinsellik olmadan omur boyu durarim diyor, bunu 50 yasina gelmis kadin zor soyler. Bunu yazmasi icin cinselligi gorev olarak goruyor olmasi gerekmez mi?

bence konu sahibi ne dediğini bilmiyo... hem diyoki sevgilim istemiyosan yapmayalım dedi, hem diyoki benim aklıma bile gelmez cinsellik ,hem diyoki sevgilimi kaybetmemek için...ama günah diyo...anlamadım

Tatlım öncelikle cinsellik insanların doğal ihtiyacıdır. Öcü, kaka değildir. Senin hatan ise şurada: fiziken, ruhen ve mantık olarak hazır değilken, yaşamaman gereken bir yasta bu durumu yasamissin. Şimdi mutlu bir ilişkin varmis çok güzel. Ancak sırf cinsellik için bu yaşta, henüz okulunu dahi bitirmemisken ve hayatın için çok mantıklı kararlar verebilecek evreye ulasmamisken evlenirsen hata yaparsın. Çok dindar bir insansan tövbe et; Allah kul hakkı dışında her günahı affedeceğini açıkça belirtmiştir. Ve bir daha yapma. Yapmak istiyorsanda yap. O kısım senin kişisel kararlarindir. Ama kesinlikle su aşamada evlenme. Önce okulunu bitir, hayata atıl. Çünkü insan büyüdükçe bir erkekte aradığı özellikler değişiyor. Suan onu cok seviyor ve ondan emin olabilirsin ama cok olgun bir yasta olmadigini hesap edersek ona karsi duygularinin degismesi de buyuk bir ihtimaldir tatlim. Evlenip te birkaç sene içinde soğuyup boşanma. Benim istedigim erkek o degilmis meger deme. Eğer okulunu bitirip iş hayatına atıldığında hala istediğin erkek oysa hiç tereddüt etmeden evlen. Cinsellik senin kararındır yasadiklarinin arkasinda durabilecek kadar olgun ol. Aksini dusunuyorsan da tovbe et uzak dur ama ne olursa olsun şuan evliliği aklından cikar. Bir ablan olarak benim sana tavsiyem budur.

Peki. Teşekkürler bana zaman ayırdığınız için.
Sevişmek zorunda değilsiniz.
Eğer vicdanen rahatsız oluyorsan bunu sevgiline açıkça söyle. Evlenene kadar birlikte olmayalım vicdanım rahat etmiyor anla beni de.
Eğer sana bu yüzden soğuk davranacaksa, ayrılacaksa bırak gitsin ileride evlendiğin zaman daha büyük sorunlar yaşarsın eğer beyni bacak arasında olan bi insansa.
Ha yok, nikah kıydıktan sonra devam cinselliğe edeceksen, vicdanın sızlamayacaksa seninki sadece onay bekleme çabası.
Dini nikahı özgürce sevişebilmek için alet olarak kullananlara o kadar kızıyorum ki.
Biliyorsundur son günlerde bu şey yasalaştı da zaten. İsteyen 3 kadın alıp dini nikahı bastırıp günü gün edebilecek.
Resmi nikah olmadan dini nikaha asla ama asla sıcak bakma, kadınlar olarak buna tepkili olmalı kendimizi küçük düşürmemeliyiz!
Üniversite okurken evlenebilirsin. Seninle aynı yaştayız benim de 2010 yılından bu yana süregelen bir ilişkim var, seni anlayabiliyorum. Cinsellik insanın doğasında olan bir şey, insan cinsel dürtüleri yüzünden böyle yok kirlendim, temiz kalamadım vs. muhabbetlerine girmemeli. Ne kirlenmesi arkadaşım olayı bu kadar dramatize etme. Herkesin yaşadığı bir şeyi yaşamışsın. Kimisi evlendikten sonra yaşamayı tercih eder kimisi önce. Bu yaşam tarzıyla alakalı bir durum. Manevi değer yargılarını bu kadar önemsiyorsan yapmayacaksın. Yapmaya devam ediyorsan da öyle gizli nikahmış vs. şeylere bulaşma inan bana daha çok günahtır bu. Aileni kandırırken kendini daha mı mutlu hissedeceksin?Bu kadar büyütülecek bir durum yok ortada. Sadece erkek arkadaşın seni bırakıp gitmesin diye ona kölelik etme. Kadın olmak bir zardan ibaret değil. Diktiririm yoluma devam ederim demişsin ya, korkunç bir düşünce tarzı.

Ailenizden gizli kiydirdiginiz nikahin ne anlami olacak? Zaten bu yaşadıklarınizda gizli oldugu icin rahatsiz etmiyor mu sizi? İster dini olsun ister resmi olsun nikahin amaci evliligi yedi duvele duyurmaktır bu benim esim oldu demektir. Gizli nikahin bana gore bir mantigi yok. Ha deseniz ki resmi nikah olacak tamam kendinizi guvenceye almak icin bir nebze mantıklı derim ama dini nikahin bir mantigi yok gizli yapildigi surece. Yarin birgun sıkılırsa 3 kere bos ol demesine bakar.

Daha sen 16 yasindasjn yavrucum.
16 16.
Sen ne diyosun simdi imam nihakimi yapalim gizli gizli diyosun?
Ablacim niyetim seni ezmek felan degil.
Ama ben 20 yasimdaki aklima begenmiyorum su 2 aydir 21 yasima gireli.
Sen nasil imam nikahi kiymaya niyetleniyosun? Hmde surdan bakinca o erkek seni gercekten kullaniyo ve sama kole gibi dvraniyor.
Sen iyimisin ablacim ya??

Annen baban hayaller kurarken kizimiz yavrumuz okuluyla mesgul ne guzel.
Meslegini eline alicak sonra telli duvakli gelin edicegimiz gunler gelicek insallah diye dusunurken.
Sen gel : anne ben zaten evliyimki diye cik karsilarina.

Yuzun kizarmazmi senin?
Tekrar hatirlatiyorm.
16 sin sen 16.
Uf sinirlendim ya.
80 yasina kadr yasiycagini var sayarsak 80-16= 64.
64 sene boyunca senin fikirlerin aynimi kalir saniyosun sen?
Cok pisman olucaksin coookk.

Sen bunun günah olduğunu bile bile devam ediyorsun ya...ben inanamıyorum.
Ayrıca erkek arkadaşın seni sevseydi namusu olmadan sana dokunamazdı bile.
O sadece seni kullanıyor birlikte olmazsak ayrılırım diyerek de yanında tutmaya çalışıyor...
Kendini kullandırtma, bu kadar safa yatma.

Daha sen 16 yasindasjn yavrucum.
16 16.
Sen ne diyosun simdi imam nihakimi yapalim gizli gizli diyosun?
Ablacim niyetim seni ezmek felan degil.
Ama ben 20 yasimdaki aklima begenmiyorum su 2 aydir 21 yasima gireli.
Sen nasil imam nikahi kiymaya niyetleniyosun? Hmde surdan bakinca o erkek seni gercekten kullaniyo ve sama kole gibi dvraniyor.
Sen iyimisin ablacim ya??

Annen baban hayaller kurarken kizimiz yavrumuz okuluyla mesgul ne guzel.
Meslegini eline alicak sonra telli duvakli gelin edicegimiz gunler gelicek insallah diye dusunurken.
Sen gel : anne ben zaten evliyimki diye cik karsilarina.

Yuzun kizarmazmi senin?
Tekrar hatirlatiyorm.
16 sin sen 16.
Uf sinirlendim ya.
80 yasina kadr yasiycagini var sayarsak 80-16= 64.
64 sene boyunca senin fikirlerin aynimi kalir saniyosun sen?
Cok pisman olucaksin coookk.

boşuna sinirlenmişsiniz konu sahibi şu an 16 yaşında değil...
bu hatayı 16 yaşında yapmış..

X