Peki. Teşekkürler bana zaman ayırdığınız için.
Sevişmek zorunda değilsiniz.
Eğer vicdanen rahatsız oluyorsan bunu sevgiline açıkça söyle. Evlenene kadar birlikte olmayalım vicdanım rahat etmiyor anla beni de.
Eğer sana bu yüzden soğuk davranacaksa, ayrılacaksa bırak gitsin ileride evlendiğin zaman daha büyük sorunlar yaşarsın eğer beyni bacak arasında olan bi insansa.
Ha yok, nikah kıydıktan sonra devam cinselliğe edeceksen, vicdanın sızlamayacaksa seninki sadece onay bekleme çabası.
Dini nikahı özgürce sevişebilmek için alet olarak kullananlara o kadar kızıyorum ki.
Biliyorsundur son günlerde bu şey yasalaştı da zaten. İsteyen 3 kadın alıp dini nikahı bastırıp günü gün edebilecek.
Resmi nikah olmadan dini nikaha asla ama asla sıcak bakma, kadınlar olarak buna tepkili olmalı kendimizi küçük düşürmemeliyiz!
Üniversite okurken evlenebilirsin. Seninle aynı yaştayız benim de 2010 yılından bu yana süregelen bir ilişkim var, seni anlayabiliyorum. Cinsellik insanın doğasında olan bir şey, insan cinsel dürtüleri yüzünden böyle yok kirlendim, temiz kalamadım vs. muhabbetlerine girmemeli. Ne kirlenmesi arkadaşım olayı bu kadar dramatize etme. Herkesin yaşadığı bir şeyi yaşamışsın. Kimisi evlendikten sonra yaşamayı tercih eder kimisi önce. Bu yaşam tarzıyla alakalı bir durum. Manevi değer yargılarını bu kadar önemsiyorsan yapmayacaksın. Yapmaya devam ediyorsan da öyle gizli nikahmış vs. şeylere bulaşma inan bana daha çok günahtır bu. Aileni kandırırken kendini daha mı mutlu hissedeceksin?Bu kadar büyütülecek bir durum yok ortada. Sadece erkek arkadaşın seni bırakıp gitmesin diye ona kölelik etme. Kadın olmak bir zardan ibaret değil. Diktiririm yoluma devam ederim demişsin ya, korkunç bir düşünce tarzı.