Yaş16

Evlenir canım o konuda suphem yok sevgisinden de suphem yok. Mesele sadece su iki yılı düzgün geçirmek sorumluluk sahibi insanlariz biz. Birbirimize karşı dürüstüz günahtan korunamıyoruz sadece.

şimdi affedilmek için önce tövbe gerekir tövbe de o hatanın tekrarlanmayacağının sözünü vermek demektir .. kimse sana ayrıl demedi zaten ama kendini bu şekilde kullandırtma artık yarın kimin ne olacağı belli değil ki bu adam seni ileride tehdit de edebilir şantaj da edebilir o yüzden diyorum kendini kullandırtma evet bu zamana kadar bu şekilde gelmiş olabilirsin ama de ki benim içim artık rahat değil ben seninle günahsız bir evlilik istiyorum anlayışla karşılaması lazım zaten karşılamıyorsa seni sadece bedenen seviyor demektir

Evlenir canım o konuda suphem yok sevgisinden de suphem yok. Mesele sadece su iki yılı düzgün geçirmek sorumluluk sahibi insanlariz biz. Birbirimize karşı dürüstüz günahtan korunamıyoruz sadece.
valla 2 yıldır evliyim, eşim iş sebebiyle şehir dışında, gayette duruluyor, iradenize sahip çıkın eğer herseferinde pişman oluyorsanız.

Kendisi teklif etti bana rahatsız oluyosan olmasın diye. Beni terk ederse bunca şeyden sonra kaybedecek neyim var ki. Ameliyat olup yoluma devam edeceğim belki onu bile olmam mesele açıkta kalmak değil sadece kalbim çok kırıldı insanlara karşı. Şimdi ne desem anlamazsiniz seçimlerin bize ait olduğunu biliyorum da karsilastigimiz insanlar ve olaylar kaderde vardır o kişi evlenecegim kişiyse ne yapsam bu değişmez.

ozaman bu kişi kaderinse sen bişeyleri yaşamasanda evlenicek seninle, boşuna günaha girme ozaman bu mantıkla bakarsak

Seks yapmak mı kötü kader?
Cinsiyetçi yargılarla beynini yıkamışlar
Bırak bunları, günahlardan kurtulamamak falan nedir ya
Hayatını yaşa

16 yaşında yapmışsın bi cahillik ama şimdi 21 yaşındasın istemiyorsan cinsellik yaşamazsın
sen de istiyorsun ki yaşıyorsun.. sonra da vicdan azabı çekiyorsun yaşadıktan sonra
ya yaşamaya devam edeceksin ama yaşadıktan sonra pişman olmayıp kendi tercihin deyip arkasında duracaksın
ya da sevgiline söyleyeceksin ben bundan sonra evlenene kadar yapmayacağım artık diye ve beni terk eder mi vs diye düşünmeden yapmayacaksın

Tek çare resmi nikah evlenmek madem okul bitmeden olmaz diyor gelip istesinler seni söz yapılsın okul bitincede evlenirsiniz ama bu vicdanın rahatlacak tek şey resmi nikah diğerli dolambaçlı

Beddua mı edıyorsun sımdı anlayamadım yıne
Kızımız olmasa ne olacak farkındamısın bızde senın gıbı kadınız
Rabbım her ınsana bır akıl vermıs
Evlılık oncesı cınsellıge karsıyım, fakat yapan ve ARKASINDA DURAN kısıye saygım var herkesın kendı tercıhı bu sekılde
Ama sen hep yapıp hem aglıyorsun ustelık hala yapmaya devam edıyorsun
Bır lafın bır dıgerını tutmuyor. Sen kendın dedın okul bıtmeden evlenmek ıstemıyor arkadassım dıye ? sımdıde bız senı oyalıyo dıyınce korumaya gecer gıbısın
bızene ıster senınle eglensın ısterse evlensın
Yardım dıyorsun yardım derken ne ıstedıgını merak edıyorum acıkcası
Butun mesaj yazanlar sana yardım etmek ıcın bırseyler yazıyor ama sen hala benı anlamıyorsunuz vs dıyorsun
Gelecekte olabılecek seylerı tahmın etmek cok zor degıl..
Ayrılırsınız buyuk ıhtımal baskası gırer hayatına ve onunlada cınsellık yasanır devam eder boyle..

Savunmadım da ben cinsellik düşkünü değilim hayat boyu yapmasam aklıma gelmez ben bu 2 yılı nasıl gecirecegim konusunda konuşmak istedim arkadaşlar yardımcı oldu sagolsunlar Anlatamadım farkındayım çünkü durumun içinde sadece zina yok biraz karisik.

bize anlattığın gibi sevgiline anlatacaksın sonra ne diyecek bakacaksın mantıklı yada başka türlü davranıyorsa yolunu çizeceksin

o zaman bize herşeyi anlat ona göre söyleyelim ark. karışıklığı neymiş ne kadarmış sana hak verir yada vermeyiz sen anlat hele

Çok uzun ya 2010dan bugüne kadar ben kendimi surukledim mecbur hissettiğim için. Güçlü durmayı başaramadım çünkü şu an cinsellik dışında hiçbir sorunumuz yok çok mutluyuz bu konuyu da sorun etmedi çünkü oda bana temiz gelmedi. Bundan sonrasına dikkat edeceğim daha mantıklı kararlar vereceğim çok duygusal kararlar verdim o anı kurtarabilmek için sadece . çok acizce bi durum.

Beddua etmedim sadece yargılanmak istemediğimi belirtmiştim başına gelmeyen anlamaz dedim o kadar

cevap vermişsin şimdi gördüm.
o da bakir değilse sorun yapacak bişey yok cinsellik yaşadın diye bu kadar kendini yiyip bitirmene lüzum varmı?

Ah ablacım ya,
Küçücük yaşında neler yaşıyosun. Duygularını anlayabiliyorum az çok.
Sevdiceğini kaybetmekten korkuyosun onu anladık.
Sevgisinden de eminsin, çok iyi anlaşıyosunuz orda da sorun yok.
Ailelerle tanıştınız kaynaştınız orda da problem yok.
Ki sevdiceğin sana istemiyosan yapmayalım diye teklif de yapmış. Ki onunda düşkün biri olmadığını çıkarıyorum bu sonuçtan.
Senin yapman gereken, sadece onunla konuşup onu çok sevdiğini asla kaybetmek istemediğini. Fakat sürekli cinsel ilişkiden sebep vicdan azabı çektiğini yine cinsel hayatınızın olmasını istediğini ama çok ileri gitmemek suretiyle olmasını istediğini. İleride evlendikten sonrasına da paylaşacak bişeylerinizin kalmasını istediğini tatlı bir dille anlatman gerekiyor.
Eminim seni anlayacak.

Çözüm olarak dini nikah sunan arkadaşlarım aynı şey sizin,kardeşinizin kızınızın başına gelse aynı öneriyi sunar mısınız acaba yani '' aman kızım günah olmasından korkuyorsanız dini nikah yapın '' der misiniz çok ilginçsiniz.

Kısaca nikah bir duyurudur.

Aleme ilandır; bunu aileden gizli yapınca nikah olmaz ki...

Nikahtaki şahidin amacı da herkese duyurmak; bunun iki kişi arasında gizli yapılmasını engellemektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…