- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
-
- Konu Sahibi blackgirl43
erkek arkadaşın birlikte mi olmak istiyor? yoksa zaten oluyormusunuz?Üniversite bitmeden nikâh a sıcak bakmıyor beyefendi ama bana karısıymışım gibi davranıyor. Benim zayıflığım duygularım yüzünden, gitmesin diye. Ama biraz sabretsem çok mutlu olacagimizi biliyorum. Ailemle tanıştı ailem sevdi, çok utanıyorum . hanefi mezhebine göre dini nikâh aileden izinsiz oluyomus ama bilmiyorum
Bakın kızlık zarı olmadığı için ben ayrilsam başka birine bunu aciklayamam diye korkuyorum. Ameliyat doğum yapanlarda bile oluyo kalıcı olarak. Bide aşırı bi alışkanlık ve sevgi var. Ben söylediğim de istemezsen yapmayalim dedi zaten. Ailemle tanıştı annemle söz işini konuştuk 2. Siniftayım diye ertelendi. Bide 4 aydır eve hiç gitmedim burdaki işlerden dolayi . of... Yapmayalım desem ramazanı guzel gecirsek bu beni yine rahat bırakmaz sonradan Allahım neresini tutsam elimde kalıyor ikilemeyi anladiniz mi yerime koyun kendinizi
kendimi senin yerine koyuyorum yine aynı cevabı veriyorum kullandırtma şekerim kendini kullandırtma!! ayrıca istersem yapmayalım dedi diyorsun sonra da rahat bırakmaz diyorsun ya benim kafam karıştı ya da senin karışmış..Bakın kızlık zarı olmadığı için ben ayrilsam başka birine bunu aciklayamam diye korkuyorum. Ameliyat doğum yapanlarda bile oluyo kalıcı olarak. Bide aşırı bi alışkanlık ve sevgi var. Ben söylediğim de istemezsen yapmayalim dedi zaten. Ailemle tanıştı annemle söz işini konuştuk 2. Siniftayım diye ertelendi. Bide 4 aydır eve hiç gitmedim burdaki işlerden dolayi . of... Yapmayalım desem ramazanı guzel gecirsek bu beni yine rahat bırakmaz sonradan Allahım neresini tutsam elimde kalıyor ikilemeyi anladiniz mi yerime koyun kendinizi
Ben zaten okul yüzünden bunalıma girdim. Bide yalnız bi insanım. Bana çok iyi davrandı bugüne kadar. Bende ailesiyle tanıştım çok iyinsanlar . karakterinden eminim çok iyi bi eş çok iyi bi baba olacak su önümüzdeki iki yılı günahsız geçirmek istiyorum sadece. Suç biraz bende onu öyle alistirdi m ama erkek sonuçta ilerde Ayrılsak düşünsene bi. Ben kendi kocama o karısına ne yüzle bakicaz. Hadi ben evlenmesem kardeşime yada başka şeylere adasam kendimi ben o kadar güçlü değilim herkes hayatına devam eder ben aylarca ağlarım Allah sonumu hayır etsin. Ben namaz kilarim oruç tutarim ihtiyacı olana yardım ederim sessiz sakin sabırlı bi insanım. Allahın beni affedip affetmemesi O'nun bileceği şey. Ben ne yapacağımı bilemediğim için yardım istedim kötü düşünenler yorum yazıp canımı sikmasin saçma atasözlerinizle, bir gün kızınız olursa anlarsınız durumun hassasiyetini . bakire olmayan kimseye söyleyemeyen başka şehirde yapayalnız kalmış bi insanım hayatimi hatalarimi duzeltmeye calisiyorum kendimi rehin alınmış hissediyorum bu yurtta yerimde olmayan anlamaz