Yaş16

Pesimi birakmayan kader falan arabeske gel.
Arkadasim iradesiz misin? Kaderle ne alakasi var? Gunahina takiliyorsan tovbe edip bir daha yapmazsin. Gizli nikah falan kiyma erkek arkadasinin seninle evlenmeye niyeti yok, ileride darma duman olacaksin.
16 yasindan beri aktif cinsel hayatin icindeysen zar dikimi falan da kurtarmaz sonra. Bir an once karar ver erkek arkadasin seni biraktiginda kaderi suclamaya devam mi edeceksin? Yoksa bu yasima kadar ne istediysem onu yasadim bu yasimdan sonra da istedigimi yasarim deyip yasadiklarinin arkasinda dik durabilecek misin?

Beni bu konuda en çok geren şey istemediğin halde sırf ayrılmasın diye onun gönlünü hoş tutman

Ben konuyu anladim sanirim...

16 yasinda yaptigi hatadan 6 ay sonra baska biri giriyor hayatina. Muhtemelen yine evinin oldugu ilde/ilcede. Bu kizimiz da sehir disinda okuyor yazdigina bakilirsa... Evden uzakta okurken ondan ayri kaldigi icin cok aci cekiyor ve sirf kendinden ayrilmasin diye tum isteklerine evet diyor. Yani kari koca hayati yasiyorlar. Bu durumdan da hosnut degil.

Yani aslinda 16; en kotu 17 yasindan beri ayni hatayi yapiyor... Sanirim anlatilmak istenen bu...

Konu sahibine gelince; okul bitmeden nikaha sicak bakmiyor ama nikah olmadan cinsellige sicak bakiyor!!! Ama siz de geei cevirebilirsiniz,iradenize sahip olabilirainiz. Nikah yoksa cinsellik de yok diyebilirsiniz.

Ha bu arada resmi nikah olmadan yasanan cinsel hayata kesinlikle karsiyim ama herkesin ozgur hur iradesi. Asla yargilamam. Siz de memnunsaniz hicbir lafim yok. Bunlari siz memnun olmadiginiz icin yaziyorum. Madem memnun degilainiz kendinizi kullandirmayin...

Sanırım kendine engel olamıyorsun,günah diye de vicdanın rahat etmiyor..Olay sende bitiyor.Düşün taşın.İstiyorum engel olamıyorum diyorsan devam et.Karışan yok,kızan yok.Yok tövbe etmek istiyorum pişmanım diyorsan da engel ol kardeşim.Görüşme gerekirse uzak dur.Dinine bağlı biriysen namazını kıl,uzaklaşırsın böylece.Şemsi Tebrizi oruç tutarmış onuda deneyebilirsin.Gerçi ramazanda geliyor ama.Ne yaşadıysan yaşadın.Arkasında dik dur lütfen.Sevgilinle ilgili soru işaretleri de var sanırım kafanda.Uzaklaşırsan onun niyetini de anlamış olursun...Hakkında hayırlısı olsun.

öncelikle kader diye kadere sığınmaktan vazgeçin. tercihlerimiz sonucunda kaderimiz şekillenir.
evlilik dışı ilişki yaşamanız kaderiniz değil sizin tercihiniz.

sevgilinizin niyeti de bana hiç iyi gelmedi, bu kadar güvenmeyin bence

16 yasindaki bi kiz cocugunun sevisirken gunaha girmesin diye dini nikah yapmasi nedir yani. Topluma duyurulmayan nikahin gecersiz oldugunu dusunuyorum. Daha cok kucuksun belki bu iliskinde sonlamacak bir defa hata yapmissin devamini getirme lutfen.
Derslerine odaklan aklina boyle seyler gelmesin. Universite kazandiginda enine boyuna dusunursunuz.

Aileyi bırak çevrenin bile bilmesi gerektiğini bass bass bagırıyor din alimleri.. Biri sana aileden habersiz de dini nikah olabiliyormuş derse şöyle bir dur, düşün ellerini başına koyup.. Hem evlenmek istemiyor hemde karısı gibi davranıyor,, ee evlenme niyeti olmasa senle olamıcak, bunda bilemiycek bişey yok.. Uyanık ol, kendini kullandırma

Bır hata yapılmıs ama nasılsa hata yapıldı dıye ustune devam edıyorsunuz..
Evlenmek ıcın okul bıtmeden evlenmem dıyormus ?
Iyı hos o zaman evlenene kadar cınsellık olmamalı. Pekı ya unıversıte bıtmeden hamile kalırsanız o zaman ne olacakmıs cocuk dogsa bıle mezunıyet mı beklenecek ?
İstemıyorsanız yasamaya mecbur degılsınız. Eger ayrılır dıye korkunuz varsa ıstemeyınce sızı bırakacaksa emın olun zaten amacı evlılık degıldır unıversıte bıtene kadar takılmaktır sadece..

Üniversite bitmeden nikâh a sıcak bakmıyor beyefendi ama bana karısıymışım gibi davranıyor. Benim zayıflığım duygularım yüzünden, gitmesin diye. Ama biraz sabretsem çok mutlu olacagimizi biliyorum. Ailemle tanıştı ailem sevdi, çok utanıyorum . hanefi mezhebine göre dini nikâh aileden izinsiz oluyomus ama bilmiyorum :KK43: :KK43:
erkek arkadaşın birlikte mi olmak istiyor? yoksa zaten oluyormusunuz?

Bakın kızlık zarı olmadığı için ben ayrilsam başka birine bunu aciklayamam diye korkuyorum. Ameliyat doğum yapanlarda bile oluyo kalıcı olarak. Bide aşırı bi alışkanlık ve sevgi var. Ben söylediğim de istemezsen yapmayalim dedi zaten. Ailemle tanıştı annemle söz işini konuştuk 2. Siniftayım diye ertelendi. Bide 4 aydır eve hiç gitmedim burdaki işlerden dolayi . of... Yapmayalım desem ramazanı guzel gecirsek bu beni yine rahat bırakmaz sonradan Allahım neresini tutsam elimde kalıyor ikilemeyi anladiniz mi yerime koyun kendinizi

Dini nikah evlilik cüzdanını görmeden yapılmıyor ayrıca dini nikah yapsan ne yazar 3 defa boş ol demesine bakar adamın her halukarda kullanılıp atılırsın.Bence önce nefsinize sayip çıkmanız

Bakın kızlık zarı olmadığı için ben ayrilsam başka birine bunu aciklayamam diye korkuyorum. Ameliyat doğum yapanlarda bile oluyo kalıcı olarak. Bide aşırı bi alışkanlık ve sevgi var. Ben söylediğim de istemezsen yapmayalim dedi zaten. Ailemle tanıştı annemle söz işini konuştuk 2. Siniftayım diye ertelendi. Bide 4 aydır eve hiç gitmedim burdaki işlerden dolayi . of... Yapmayalım desem ramazanı guzel gecirsek bu beni yine rahat bırakmaz sonradan Allahım neresini tutsam elimde kalıyor ikilemeyi anladiniz mi yerime koyun kendinizi

2 defa okudum ıkılemın ne oldugunu anlamadım o_O bende sorun var galıba :KK53:
ne cevap beklıyorsunuz anlam veremedım yapın yapın gunah degıl mı dıyelım :KK12:

kendimi senin yerine koyuyorum yine aynı cevabı veriyorum kullandırtma şekerim kendini kullandırtma!! ayrıca istersem yapmayalım dedi diyorsun sonra da rahat bırakmaz diyorsun ya benim kafam karıştı ya da senin karışmış..

Ben zaten okul yüzünden bunalıma girdim. Bide yalnız bi insanım. Bana çok iyi davrandı bugüne kadar. Bende ailesiyle tanıştım çok iyinsanlar . karakterinden eminim çok iyi bi eş çok iyi bi baba olacak su önümüzdeki iki yılı günahsız geçirmek istiyorum sadece. Suç biraz bende onu öyle alistirdi m ama erkek sonuçta ilerde Ayrılsak düşünsene bi. Ben kendi kocama o karısına ne yüzle bakicaz. Hadi ben evlenmesem kardeşime yada başka şeylere adasam kendimi ben o kadar güçlü değilim herkes hayatına devam eder ben aylarca ağlarım Allah sonumu hayır etsin. Ben namaz kilarim oruç tutarim ihtiyacı olana yardım ederim sessiz sakin sabırlı bi insanım. Allahın beni affedip affetmemesi O'nun bileceği şey. Ben ne yapacağımı bilemediğim için yardım istedim kötü düşünenler yorum yazıp canımı sikmasin saçma atasözlerinizle, bir gün kızınız olursa anlarsınız durumun hassasiyetini . bakire olmayan kimseye söyleyemeyen başka şehirde yapayalnız kalmış bi insanım hayatimi hatalarimi duzeltmeye calisiyorum kendimi rehin alınmış hissediyorum bu yurtta yerimde olmayan anlamaz

Ben zaten okul yüzünden bunalıma girdim. Bide yalnız bi insanım. Bana çok iyi davrandı bugüne kadar. Bende ailesiyle tanıştım çok iyinsanlar . karakterinden eminim çok iyi bi eş çok iyi bi baba olacak su önümüzdeki iki yılı günahsız geçirmek istiyorum sadece. Suç biraz bende onu öyle alistirdi m ama erkek sonuçta ilerde Ayrılsak düşünsene bi. Ben kendi kocama o karısına ne yüzle bakicaz. Hadi ben evlenmesem kardeşime yada başka şeylere adasam kendimi ben o kadar güçlü değilim herkes hayatına devam eder ben aylarca ağlarım Allah sonumu hayır etsin. Ben namaz kilarim oruç tutarim ihtiyacı olana yardım ederim sessiz sakin sabırlı bi insanım. Allahın beni affedip affetmemesi O'nun bileceği şey. Ben ne yapacağımı bilemediğim için yardım istedim kötü düşünenler yorum yazıp canımı sikmasin saçma atasözlerinizle, bir gün kızınız olursa anlarsınız durumun hassasiyetini . bakire olmayan kimseye söyleyemeyen başka şehirde yapayalnız kalmış bi insanım hayatimi hatalarimi duzeltmeye calisiyorum kendimi rehin alınmış hissediyorum bu yurtta yerimde olmayan anlamaz

Iyi de sen bile bile lades diyorsun. Birak simdi kiziniz olursa laflarini.
Gerekirse okulu birak ailenin yaninda devam et. Madem kurtulmak istiyorsun bir sürü caresi var bunun. Bu cocuk da seninle evlenmez Üzgünüm.
Sen kendini ona mecbur hissettirip her seyine evet dedigin icin evlenmez..

Beni mahveden sonrada geriye dönüp bakmayan insan üniversite sınavına hazırlandı güzelde bi bölüm kazandı gitti yıllar sonra geldi özür diledi . özür... Sen bi insanı gebert sonra özür dile vay be. Bakın benim için yapılacak şey kendimi ondan korumak. Ama burada o yaşlarda yada bu durumda olan insanlar varsa bu durumdan ders alsınlar . ben gerçekten saftım malın tekiydim her kötü niyeti çok çok sonradan anladım üniversite bitene kadar erkek muhabbeti ne girmezdim geri dönebilecek olsam o zamanlara. Çok kiskaniyorum tertemiz kalabilmiş insanları. Evlenince kocama karşı temiz olmak, aileme karşı durust olmaktan daha güzel değil hiçbir şey

bir kere oldu diyerek devam ettirmen çok yanlış..
daha çok küçüksün... o çocuğunda seni bırakmayacağının bi garantisi var mı?
beni bırakmasın diye birlikte olmaya devam ediyorsan etme.. demekki seni sadece birlikte olduğun için seviyor demektir..
eğer gerçek sevgisini ölçmek istiyorsan bundan sonra istemiyorum deyip sözünün arkasında dur..
terk ederse bırak gitsin daha önüne kimler çıkar..
kendini kullandırma..

X