- 24 Kasım 2014
- 62
- 9
- 31
-
- Konu Sahibi blackgirl43
Üniversite bitmeden nikâh a sıcak bakmıyor beyefendi ama bana karısıymışım gibi davranıyor. Benim zayıflığım duygularım yüzünden, gitmesin diye. Ama biraz sabretsem çok mutlu olacagimizi biliyorum. Ailemle tanıştı ailem sevdi, çok utanıyorum . hanefi mezhebine göre dini nikâh aileden izinsiz oluyomus ama bilmiyorum
evet bazı mezheplerde bu var ve olabilir bence siz bu şekil mutlu değilseniz ona da mutluluk veremessiniz ve özgüveniniz de kaybolur bu düşünceyle yaklaşsanız zaten ikinizde de olmaz o iş. kendinizi suçlamayın bu konuda tavrınızı koyun derim gerekrse benimle ciddi düşünmüyorsun deyin resti çekin seviyorsa kabu eder mecbur en azından böyle olup ilişkinizin büyüsünü bozmazsınız bazen bizim yönlendirmemiz gerekir erkekleri. dini nikahınız olması en azından o şekil olmasından çok daha iyi vicdanen de iyi hisseder en azından daha tatmini olur
16 yaşındayken (2010)tecrübesizlikle inandığım biriyle ilişkiye girdim, ayrıldık 6ay sonra güvendiğim biriyle başladım hala birlikteyiz konuyu biliyor ciddi düşünüyoruz ama ben 2. Sınıf ogrencisiyim okul bitene kadar bekliyoruz ama beklerken günahlardan kurtulamıyorum. Cokta seviyorum ayrılığa dayanamıyorum evden uzakta okurken bunalıma giriyorum. Yargılamayın sadece yerimde olsanız bu 16 yaşından beri beni takip eden kaderle nasıl baş ederdiniz, onu bilmek istiyorum.
Sorun şu anki sevgilinle bi şeyler yaşamaya devam etmen mi, yoksa 16 yaşımda olan şey beni rahat bırakmıyor mu?
Ne bileyim, ilkiyse eğer, sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer derler ya, sizde bu durum söz konusu değil demek. Aynen yoğurdu yemeye devam :)
Dini nikah kiydirip ''evlenmeden'' istedigini yaparken vicdan rahatlatmak mi amaç?Üniversite bitmeden nikâh a sıcak bakmıyor beyefendi ama bana karısıymışım gibi davranıyor. Benim zayıflığım duygularım yüzünden, gitmesin diye. Ama biraz sabretsem çok mutlu olacagimizi biliyorum. Ailemle tanıştı ailem sevdi, çok utanıyorum . hanefi mezhebine göre dini nikâh aileden izinsiz oluyomus ama bilmiyorum
neye üzüldüğünüzü anlamadım..
Hadi 16 yaşındayken bir çocukluk hatası yapmışsın.Ama ders almamışsın ki,yaş 21 şimdi de aynı hataya devam ediyorsun.Ne demek beni karısı gibi görüyor.Gitmesin diye boyun eğ.Emin ol,o bulunmaz hint kumaşı."Gitmesin diye".Ne acı ne küçük düşürücü bir cümle.Yani başka türlüsü olursa gidecek.Üniversite bitmeden nikâh a sıcak bakmıyor beyefendi ama bana karısıymışım gibi davranıyor. Benim zayıflığım duygularım yüzünden, gitmesin diye. Ama biraz sabretsem çok mutlu olacagimizi biliyorum. Ailemle tanıştı ailem sevdi, çok utanıyorum . hanefi mezhebine göre dini nikâh aileden izinsiz oluyomus ama bilmiyorum
kendini kullandır tabi o adam evlenecek mi senle bu kadar emin misin acaba ?16 yaşındayken (2010)tecrübesizlikle inandığım biriyle ilişkiye girdim, ayrıldık 6ay sonra güvendiğim biriyle başladım hala birlikteyiz konuyu biliyor ciddi düşünüyoruz ama ben 2. Sınıf ogrencisiyim okul bitene kadar bekliyoruz ama beklerken günahlardan kurtulamıyorum. Cokta seviyorum ayrılığa dayanamıyorum evden uzakta okurken bunalıma giriyorum. Yargılamayın sadece yerimde olsanız bu 16 yaşından beri beni takip eden kaderle nasıl baş ederdiniz, onu bilmek istiyorum.