Yaş takintim var nasil cozebilirim

berenns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
41
19
3
26
26 yaşındayım kendimi çok yaşlanmış hissediyorum ettafimda 23 24 yaşındaki insanlara bakıp özeniyorum 30a yaklaşmak beni çok korkutuyor artık yaşımı söyledigimde insanlar aaa o kadar da küçük degilmissin vay be o kadar var mısın gibi tepkiler veriyor bir de bu yaşıma kadar doğru düzgün bi sey yaşamadım ne gönlümce gezip tozdum ne deli dolu bir aşk yaşadım bir ot gibi bitki gibi bu yasa kadar geldim şimdi kendimden küçüklere bakıyorum gezip tozuyorlar aşık oluyorlar sevip seviliyorlar bense kenarda bir yerde onları izleyip günleri ayları yılları deviriyorum. Bir de ister istemez kendimi baskı altında hissediyorum aa bak kaç yaşında ama sevgilisi yok ailesiyle yaşıyor vsvs bunları düşündükçe daralıyorum aklımdan çıkmıyor bu yaş mevzusu

Yaşla alakası yok sadece gençken gezilmiyor aşık olunmuyor hayatı yaşayışın sıkıntı

Herkesin hayat döngüsü farklıdır. Bizim yaşlarımızda bizden iyi durumda olanlar varken bizden kötü durumda olanlar da var. Kendi hayatımıza odaklanmalıyız. İmkanlarımız elverdiğince hayatımız için çabalamalıyız. Onun yaşı benden küçük, o şöyle bir hayat yaşıyor... şeklinde düşünerek hiçbir şey elde edemeyiz. Ama ne zaman kendi hayatımıza odaklanıp kendimiz için adımlar atmaya başlarsak bu uzun vadede mutluluk getirir. Herkesin hayatı biriciktir. Kendimize odaklı yaşamalıyız

26 yaşındayım kendimi çok yaşlanmış hissediyorum ettafimda 23 24 yaşındaki insanlara bakıp özeniyorum 30a yaklaşmak beni çok korkutuyor artık yaşımı söyledigimde insanlar aaa o kadar da küçük degilmissin vay be o kadar var mısın gibi tepkiler veriyor bir de bu yaşıma kadar doğru düzgün bi sey yaşamadım ne gönlümce gezip tozdum ne deli dolu bir aşk yaşadım bir ot gibi bitki gibi bu yasa kadar geldim şimdi kendimden küçüklere bakıyorum gezip tozuyorlar aşık oluyorlar sevip seviliyorlar bense kenarda bir yerde onları izleyip günleri ayları yılları deviriyorum. Bir de ister istemez kendimi baskı altında hissediyorum aa bak kaç yaşında ama sevgilisi yok ailesiyle yaşıyor vsvs bunları düşündükçe daralıyorum aklımdan çıkmıyor bu yaş mevzusu
Neyin korkusu bu böyle,en güzel yaşlardasın evladım,sen öyle diyenlere tıka kulaklarını.

konuyu açmadan 26 yaşında olduğunu tahmin etmiştim ALDLSÖDÖLDDK
okul bitiyor, kimi evleniyor kimi iş kuruyor kimi yurt dışına taşınıyor kimi hala okul okuyor. değişik bir yaş grubu 23-29 arası.
Çok da genç bir yaş. 20'lerin başıyla kıyasladığınız için öyle geliyor ama 30'u geçince diyeceksiniz 26 ne genç yaşmış. Keşke bir şeyler yapsaymışım.

Yasi birakta kendini gelistirmeye bak. Gelistirmis olsaydin asla yas söz konusu bile olmazdi.
Yasayacagiz yaslanip ölecegiz..

benede de 31 yaş bunalımı var bu yaşta da 26 çok genç geliyor valla zaman akıp gidiyor tutamıyorsun

ben de 28 olcam geçen kuaförde saçını boyatırken bana 21-22 misin falan dediler. 28e giriyorum deyince o kadar var mısın ooo falan dediler o zaman dank etti, cidden geçiyor zamannn😂

Tam o sırada 41 yaşındaki arkadaşlara “40ınız çıktı,şimdi de alın size 41 kere maaşallah afferin lan” diye parti düzenleyen bizler🤣

"Gençlik bir kuş idi uçurdum tutamadım, ihtiyarlık bir kürk idi giydim çıkaramadım..."
Sen hala çok gençsin kıymetini bil bu yaşlar çabuk geçiyor malesef zamanı tutamıyoruz. Doğanın kanunu bu hepimiz doğduk büyüdük yaşlanıyoruz.

Back
X