Yaş Problemi

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Bu sefer dert değil de çözemediğim bir denklem diyelim. Şimdi benim bir arkadaşım var. 2000 doğumlu. Aynı şekilde ben de 2000 doğumluyum. Arkadaşım 2000 Ağustos doğumlu. Geçen gün doğum günü oldu. Hoşgeldin 19 yaşım filan yazmış. Ama 18 yaşına girmiş olmuyor mu? Ben mi yanlış biliyorum? Aydınlatırsanız sevinirim.

Sirf bunun icin konu acma geregi mi duydunuz gercekten? 18 oluyor evet ama 19 dese ne olur, 17 dese ne olur yani.

Ayyy senelerce kafayı yedim ben bu yaş konusunda :)) ben 14 derdim halam 15 derdi..veee devam etti gitti.. neyse sonra öğrendimki .. 12 aylık olunca 1 yaşın doluyor bitiyor 2 ye gidiyormuşsun.. arkadaşında kendince 18 ini bitirmiş 19 a gidiyor :))

T torarikar ,
sizi daha önce özelden uyardığımı çok iyi hatırlıyorum, hatta bende kayıtları da mevcut, bdvye her aklınıza geleni açmamanız gerektiğini, açtığınızda konuyu taşımak ve konu dışı uyarısı vermek durumunda kaldığımı belirtmiştim, siz de bundan sonra dikkat ederim demiştiniz, lütfen dikkat ederim lafı sözde kalmasın artık zira bu taşıdığım kaçıncı konunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…