Aman aramızda kalsınAynen beklentiyi yükseltti Nur geri dönüş yok artık
E kendini bilen biri için umrunda olmaz tabiBenim de umrumda olmaz mesela, @rabia01 beceriksiz diyor ya sallamıyorum hiç yani
Öyle mi diyorsunAman aramızda kalsınAma ben o kadar kursa gitsem şimdi alim olmuştum...Pastadan Bülent Ersoyu kesin çıkartïrdım
Ama o ancak birşeyler yapıyor
Yok canım kendi isteği ile gittiÖyle mi diyorsunYoksa zorla mı gönderdiniz kızı kursa
Olsun yapa yapa daha çok geliştirirYok canım kendi isteği ile gitti
Ama gittiğinde birşey bilmediği için ancak bu kadar oluyor
Okursa beni öldürecek
Genelde pastane türü tarifler öğreniyorOlsun yapa yapa daha çok geliştirirEn azından bizden iyidir Ahh bir de ben gidebilsem pasta kursuna Biri etiketlemezse okumaz
Çok güzel ama ya:) Yok ben pasta istiyorum, pasta da pastaGenelde pastane türü tarifler öğreniyor
Pastane usulü olunca bazı malzemeler değişik oluyor...Ben pasta değilde yemek kursuna gitmeyi çok istiyorum..
Aman etiketlemeyin
Afiyet olsun canımBen çay içmeye gidiyorum Nevoşum
İyi bari rakiplerin rahatlamıştırIhihihiBülent ersoy cikaracam pastadan deynos
Sagolasin nevoscum, geçti şükür.Bu hafta oğlumun kıran mevlidi var evde,hafta sonuna geliyom inshÇok geçmiş olsun canım
Bilmem yenmez miBülent Ersoy' muYenir mi o pasta
Katılsın tabi ya
Şansını zorluyorsunBilmem yenmez miKuşum aydinli mi yapsam napsam
Hadi cikita muzlu pasta yapsa içinden Ajdar çıksa neyseŞansını zorluyorsunBülent Ersoy ve kuşum Aydın
Deynep sesli güldüm valla çok güldüm hattaHadi cikita muzlu pasta yapsa içinden Ajdar çıksa neyse
Hımmmm meraklardayim nasıl bir pasta ile geleceksin..Sagolasin nevoscum, geçti şükür.Bu hafta oğlumun kıran mevlidi var evde,hafta sonuna geliyom insh
Seni bekliyoruz canımBugün de kimse masa yüklememiş