Bence de,naz yapıyorİlk cümleyle 2. cümle örtüşmemiş Nevoş
Dansöz mü
EvetBence de,naz yapıyor
Keyfim yok pasta yapma havasında değilimİlk cümleyle 2. cümle örtüşmemiş Nevoş
Nasıl yani,annene ,kızkardeşine pasta yapmadan mı evine döneceksin,Keyfim yok pasta yapma havasında değilim
Cumartesi eve dönüyorum ,eve gidince ne olur bilmiyorum
Hayırdır canım, bir sorun yoktur İnşaAllahKeyfim yok pasta yapma havasında değilim
Cumartesi eve dönüyorum ,eve gidince ne olur bilmiyorum
Nefes al Deynep aradaNasıl yani,annene ,kızkardeşine pasta yapmadan mı evine döneceksin,,evde kendinize mi yapacaksın, bize kalmaz mı diyorsun?
Pasta konusunda maharetli değilimDedi yemek topiğinin maharetli guru üyesi
Şimdi yemek topiğine gezmeye çıkartma beni[
Pasta konusunda maharetli değilim
Tabi tabi öyledir kesin[
Pasta konusunda maharetli değilim
Kızkardeşim kendi pastasını kendi yapsınNasıl yani,annene ,kızkardeşine pasta yapmadan mı evine döneceksin,,evde kendinize mi yapacaksın, bize kalmaz mı diyorsun?
Kızkardeşim kendi pastasını kendi yapsın
O kadar pasta kursuna gidiyor,göstersin maharetlerini
Annem şeker hastası,babam pasta yemez
Nevoş kardeşine söylesene, yarışmaya katılsınKızkardeşim kendi pastasını kendi yapsın
O kadar pasta kursuna gidiyor,göstersin maharetlerini
Annem şeker hastası,babam pasta yemez
Canım tayin açıklanmadı ve ne zaman açıklanacak belli değil,okul açïlacak okul kayıtları vs beni geriyor.Çıkmasï önemli değil,belli olsun yeterHayırdır canım, bir sorun yoktur İnşaAllah
Evet bize pasta yapmadıfirdefs bak ablan ne diyor,o kadar misafir oldum ,pasta kursuna gidiyor da bana ,yeğenlerine pasta yapmadı diyor
Hayırlısı olsun canım benim, sıkma canınıCanım tayin açıklanmadı ve ne zaman açıklanacak belli değil,okul açïlacak okul kayıtları vs beni geriyor.Çıkmasï önemli değil,belli olsun yeter
Kafam iyi değil...