Nuryolu'nun pasta çok sürmez gelir
BekliyorumNuryolu'nun pasta çok sürmez gelir
Sen katılacak mısın yoksa izleyici misin
Biz seninle hep aynı durumdayızBekliyorumBenim ne yapacağım hiç belli olmuyor Nevoşum Şu an için beklemedeyim
Aynen Nevoşum, ansızın damlıyoruzBiz seninle hep aynı durumdayız
İyi canım Allah' a şükür.Bugün hastaneye gittik,dr ultrason ve kaka tahlili istedi,ultrasonu çektirdik,kakasını bir türlü yapmadı
Rabb'im şifâ versin canım, temiz çıkar İnşaAllah sonuçlar. Ameliyata gerek kalmadan şifâ bulur İnşaAllah canım benimİyi canım Allah' a şükür.Bugün hastaneye gittik,dr ultrason ve kaka tahlili istedi,ultrasonu çektirdik,kakasını bir türlü yapmadı,biz de eve geldik,şu an yaptı ,abisini zorla gönderdim götür diye,yarın sonuçları göstereceğim doktora.Göbek fıtığı da vardı bebekliğinden beri,1 sene daha beklesin ameliyat yapalım dedi.
Çok geçmiş olsun canımİyi canım Allah' a şükür.Bugün hastaneye gittik,dr ultrason ve kaka tahlili istedi,ultrasonu çektirdik,kakasını bir türlü yapmadı,biz de eve geldik,şu an yaptı ,abisini zorla gönderdim götür diye,yarın sonuçları göstereceğim doktora.Göbek fıtığı da vardı bebekliğinden beri,1 sene daha beklesin ameliyat yapalım dedi.
Rabb'im şifâ versin canım, temiz çıkar İnşaAllah sonuçlar. Ameliyata gerek kalmadan şifâ bulur İnşaAllah canım benim
Çok geçmiş olsun canım
Rabbim acil şifalar versin
Teşekkür ederim canım.Geçen gün acile gittiğimizde yapılan kan tahlilinde kan üre azotu yüksek çıkmıştı,internete baktım ,gözüm korktu,dr gördü sonuçları,normal dedi,nete bakmamak en iyisi. .Sen nasılsın canım,duyduğuma göre güzel bir pasta yapmayı düşünüyormuşsun
6.hislerim söyledi,hatta çikolatalımı yapsam acaba diye karar veremiyor dediEvet canım internet insanı daha çok korkutuyor, en iyisi bakmamak:)
İyiyim canım, şükürKimden duydun, benim niye haberim yok
Hatlar karışmıştır, o hisler Nevoş içindir bence6.hislerim söyledi,hatta çikolatalımı yapsam acaba diye karar veremiyor dedi
Çok ciddiyim katılmayı düşünmüyorum
Başka kimler hakkında hislerin var
İlk cümleyle 2. cümle örtüşmemiş NevoşÇok ciddiyim katılmayı düşünmüyorum
Ama ben ikizler burcuyum sağım solum belli olmaz
Dedi yemek topiğinin maharetli guru üyesiÇok ciddiyim katılmayı düşünmüyorum
Ama ben ikizler burcuyum sağım solum belli olmaz