Tamam işte ben de senden istiyorum özel ödülBen kendim yollayacağım
Benimde 3 tane var ,pasta yapmazsam olur muSizin 4 çocuğunuz vardı sanırım gerçekten pasta yapabilir misiniz ? Ben mesela kurabiye yapamam 2 çocukla o derece anca tencere yemeği
Ne istiyorsun yollayayımTamam işte ben de senden istiyorum özel ödül
Allah bağışlasın ablam ben size güveniyorum kesin yaparsınız daha önceki katogorilerde de vardı dimi bu çocuklarBenimde 3 tane var ,pasta yapmazsam olur mu
2 pasta kategorisine de katılmıştımSizin 4 çocuğunuz vardı sanırım gerçekten pasta yapabilir misiniz ? Ben mesela kurabiye yapamam 2 çocukla o derece anca tencere yemeği
Olmaz sen yapıcanBenimde 3 tane var ,pasta yapmazsam olur mu
Evet canım ikisi 11 diğeri 6 yaşındaAllah bağışlasın ablam ben size güveniyorum kesin yaparsınız daha önceki katogorilerde de vardı dimi bu çocuklar
Pasta yapmaya razıyımOlmaz sen yapıcan4 olursa yapmayabilirsin
Tamam sen yap bakarızGönlünden ne koparsa artık
Ahh keşke benimde kızım olsaydı maşallah Allah bağışlasın2 pasta kategorisine de katılmıştım
Mutfağa girme yasağı koyuyorum yaparkenArada küçük kızları yardım amaçlı yanımda tutuyorum
Amin ablam iyi gecelerEvet canım ikisi 11 diğeri 6 yaşında
Sağol canım, Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın
Eve gidince buna karar vereceğim
Tamam yapıcam dedin bak dönüş yok
İyi gecelerAmin ablam iyi geceler
Ben de biri erkek olsaydı diyorum:) Oğlum 3 kızın arasında sıkılıyor, hatta son zamanlarda diline doladı erkek kardeş istiyorum diyeAhh keşke benimde kızım olsaydı maşallah Allah bağışlasın
Karar verildi artık, ya yapıcan ya yapıcanEve gidince buna karar vereceğim
Rabbim evladın da hayırlısını nasip etsin kız çocuğu iyidirBen de biri erkek olsaydı diyorum:) Oğlum 3 kızın arasında sıkılıyor, hatta son zamanlarda diline doladı erkek kardeş istiyorum diye
Amin, cümlemizinkini İnşaAllah.
Önce senin 3 katlı pastanı görelimKarar verildi artık, ya yapıcan ya yapıcan
Amin. Rabb'im 3 kızımı da hakkıyla yetiştirmeyi nasip eder İnşaAllah.Rabbim evladın da hayırlısını nasip etsin kız çocuğu iyidir