- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
- Konu Sahibi Only_Eylul
Pasta biraz aceleye geldi ama tadı çok güzel oldu. Resmide eklemeye çalışıyorum :))
1pandispanya
1 paket kakaolu kremşanti
1 paket damla çikolata
2 tane muz
1su bardağı ılık şekerli süt
pasta kreması (kendim hazırladım)
Öncelikle pasta kremasını hazırlıyoruz bunun için 1/2 paket margarini eritip,3 yemek kaşığı unu kavuruyoruz
1/2 lt sütü ilave edip karıştırıyoruz kaynamaya yakın 4 yk. şeker ve 1 paket vanilyayı ilave ediyoruz.Puding kıvamını alınca soğumaya bırakıyoruz
Hazır pandispanyamızı ılık sütle ıslatıp 1. katına pasta kremasını yayıp muz dilimerini yerleştiriyoruz ardından bir kat daha krema ekleyip,2. kata geçiyoruz
Pastanın etrafını kakaolu kremşanti ile bir kat kapatıp.30 dakika kadar dolapta dinlendirelim
Sonra ikinci kat kremşantiyi sürelim.
Gereken süslemeleride yaptıktan sonra pastamız hazır.
Afiyet olsun
1pandispanya
1 paket kakaolu kremşanti
1 paket damla çikolata
2 tane muz
1su bardağı ılık şekerli süt
pasta kreması (kendim hazırladım)
Öncelikle pasta kremasını hazırlıyoruz bunun için 1/2 paket margarini eritip,3 yemek kaşığı unu kavuruyoruz
1/2 lt sütü ilave edip karıştırıyoruz kaynamaya yakın 4 yk. şeker ve 1 paket vanilyayı ilave ediyoruz.Puding kıvamını alınca soğumaya bırakıyoruz
Hazır pandispanyamızı ılık sütle ıslatıp 1. katına pasta kremasını yayıp muz dilimerini yerleştiriyoruz ardından bir kat daha krema ekleyip,2. kata geçiyoruz
Pastanın etrafını kakaolu kremşanti ile bir kat kapatıp.30 dakika kadar dolapta dinlendirelim
Sonra ikinci kat kremşantiyi sürelim.
Gereken süslemeleride yaptıktan sonra pastamız hazır.
Afiyet olsun
Son düzenleme: